Al jaren klant, goede service

"Helaas hebben slecht nieuws meneer, met de APK hebben we geconstateerd dat het achteras is doorgeroest" met foto's en uitleg netjes besproken en regels toegelicht. Altijd meer kosten dan je hoopt. Maar het beestje is dan ook 20 jaar oud dus tja..., maar er wordt altijd meegedacht in opties. Repareren was dit keer de betere keus. Zo gezegd, zo gedaan. Ondanks de drukte toch met een paar dagen geregeld. Bedankt weer BBS, en tot volgende jaar ;) Hopelijk kunnen we het dan af met een beurtje en een buurtje!

Al jarenlang een uitstekende service!

Als terugkerende klant (>10 jaar) met verschillende auto's altijd een uitstekende service gehad. Kennis, maar zeker ook bereidwilligheid om mee te denken, staat op een hoog niveau.

Helemaal top!

Altijd aardig en behulpzaam en correct!

Uitstekende service, vriendelijk en geven een eerlijk advies

Vakkundig en klantvriendelijker kan bijna niet

Klantgerichte service en zeer vakkundig geholpen. Denken met je mee en nemen de tijd voor je.

Snelle en goede service

Prettige ontvangst en snelle service bij de. Andenwissel.

snel geholpen

nieuwe schokdempers, goed uitgevoerd, alleen was dat niet mijn grootste probleem en dat is nog niet opgelost

Specialismen

Vakkundig en vertellen geen onzin

Goede service en een team wat kan improviseren ten gunste van de klant.

Zeer gemakkelijke personen om mee te praten over de reparatie of service en vakkundig, die meedenken en pro actief werken naar de oplossing. Daar waar ik bij andere garages antwoord kreeg ik weet het niet kwamen zij met de oplossing. De servicebeurten zijn makkelijk in te plannen en voor een redelijke prijs met alle service. Zeer tevreden

goed advies en snel opgelost. vriendelijk personeel

bandenprobleem met goed advies, snel opgelost.

Zeer kundige en ervaren monteurs goede uitleg gekregen ben zeer tevreden.

gewoon erg goed

Na al 5 keer weg te zijn geweest voor een motor storing en geen uitsluitsel gehad, heeft dit bedrijf meteen goed gekeken, en een voorstel gedaan. En we hebben een maximaal bedrag afgesproken. Na wat tijd belden ze dat het klaar wasen voor minder kosten daan eerst begroot. Je vindt niet snel een bedrijf met deze kwatitiet. De service, vakmanschap en klantgerichtheid zijn echt uitzonderlijk.

Perfecte service.

Problemen goed en snel opgelost.

Altijd staan ze klaar en vriendelijk

Positief

Goede service en klantvriendelijke benadering.

Vriendelijk en behulpzaam

Staan altijd voor je klaar

geen onverwachte kosten

je krijgt vooraf inzicht in de werkzaamheden en de prijs hiervan. Indien tijdens het uitvoeren van werkzaamheden iets wordt geconstateerd dat extra werk en kosten met zich meebrengt, wordt je gebeld voordat deze extra werkzaamheden worden uitgevoerd. Als je de auto komt ophalen weet je dus al precies wat de totale kosten zijn.

Correct en kundig.

Vriendelijke ontvangst en kundige en snelle montage.

Tevreden

Vriendelijk en duidelijk en volgens afspraak geen verassing achteraf je wordt op de hoogte gehouden,goede service.

Meer dan perfecte service!

Als je supersnel, eerlijk en deskundig wil worden geholpen moet je zeker naar Olie & Zo in Den Bosch gaan. Al onze bedrijfswagens zijn daar in onderhoud, zelf de leasemaatschappij stuurt ons naar hen door. Heel fijn personeel. Ga naar daar en je ziet gelijk het verschil met andere garages. Dik tevreden!

Goede service en vriendelijk

Ben super tevreden met de service, doen altijd een stap meer dan je verwachte.

Uitstekend geholpen.

Fantastisch!

Uitstekende service. Bijzonder vriendelijke en beleefde mensen. Leenauto staat klaar met gekraste ruiten en al voor verwarmd, duidelijke uitleg over de trekhaak en prachtig service pakket van de ANWB.

Ontzettend behulpzaam en flexibel.

Ze denken met je mee en zijn flexibel. Zo kon ik op korte termijn al bij hun terecht. Opvallend vriendelijk personeel!

Top!

Wij zijn naar volle tevredenheid al jaren klant bij Olie&zo. Prima service!

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!