Uitstekende service en geleverd werk.

De afneembare trekhaak is door Olie&Zo naar tevredenheid geplaatst. Van het trekhaakhaajcentrum wil ik graag het volgende zeggen: Eerst zou een GDW trekhaak worden geleverd. Toen bleek dat die niet onder onze auto paste, werd het een Bosal. Bij het ophalen van de auto bleek er een Brink trekhaak bevestigd te zijn. Mijn advies aan het Trekhaakcentrum is om in het vervolg vanaf het begin de klant duidelijk aan te geven welke trekhaak onder de auto wordt geplaatst.

Prettig en vakkundig

Ik word altijd naar tevredenheid geholpen

Duidelijk geïnformeerd en ik ben heel vriendelijk geholpen.

Vooroverleg gehad over de uit te voeren werkzaamheden. Niet achteraf geconfronteerd worden over een hogere rekening

Top service

Zeker aan te bevelen!

Personeel is altijd vriendelijk en natuurlijk deskundig..

Goede service en pro actief handelen

Na het invullen van het aanvraagformulier op trekhaakcentrum.nl binnen 10 minuten een belletje van Bossche Banden Service om het een en ander vast te leggen en te checken. Op de dag van installatie bleek de aangevraagde trekhaak niet te passen. Onze auto had een tijd op een fabrieksterrein gestaan waardoor modeljaar en kentekenregistratie niet matchte. In die tussentijd was er een aanpassing aan het uitlaatsysteem geweest waardoor de 'nieuwe' haak niet paste. Bossche Banden Service had ons hierover geïnformeerd en meteen de goede haak besteld die de volgende dag geleverd werd en gemonteerd kon worden. Ook hadden we gratis een leenauto (alleen benzine betalen) mee waar ook niet moeilijk over gedaan werd dat we die een dag langer nodig hadden. Kortom goede ervaring en duidelijke communicatie!

Goede communicatie en voelt vertrouwd/eerlijk

Transparant over wat nodig is en goed advies

Snel en vriendelijk geholpen

Wederom werden mijn winterbanden snel gewisseld en werd ik vriendelijk geholpen.

Ik ben zeer tevreden!

Snelle, goede en vriendelijke service.

Snel geholpen,

Apk keuring laten uitvoeren. Zonder problemen en snel verlopen.

Keurig volgens afspraak. Trekhaak gemonteerd.

Vriendelijk en kundig personeel

Heb daar een trekhaak laten installeren en een fietsendrager gekocht! Keurig gedaan en een uitvoerige uitleg gekregen! Aanrader

Doen vakwerk

Prima geholpen, goede service

Snelle en goede service!

Super ervaring

Fantastische service en leuke kerels die goed werk verrichten.

super

mijn ervaring is super goede afspraken klant vriendelijk en zeer behulpzaam en levert goed werk af ik wil jullie allemaal bedanken

Van vroeger altijd al perfect.

Gewoon goed.

apk + reparatie

netjes gemaakt en gekeurd. Prijs kwaliteit verhouding is goed

gigantisch goed

kom daar al jaren en niet voor niks. omdat je daar gewoon eerlijk incorrect en vooral als klant gewaardeerd wordt

super goed geholpen door Leroy

Leroy heeft net als de vorige week niet alleen een goed advies gegeven maar heeft ook goed meegedacht wat de beste keuze was. Goede werknemer ! we hebben al veel relaties naar jullie toe verwezen ! met vriendelijke groet, Antoon en Marijke Michielsen

Fantastisch

Super goede service, eerlijk en behulpzaam

Servicegericht en persoonlijk

Klantgericht, altijd bereid om mee te denken, fijne sfeer!

Tevreden

Ik ben tevreden over de verleende service

Super aardige medewerkers, erg behulpzaam en vriendelijk

Ik kwam deze keer alleen opgeslagen banden ophalen. Geen bandenwissel, 4 seizoenen zaten er al op gelukkig Ik ben al jaren klant en zal dat ook zeker blijven.

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!