perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf trekhaak gemonteerd.\r\ncorrect werk geleverd, niks mis mee

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf montage trekhaak.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Komen afspraken na en duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor nieuwe voorbanden informatie gevraagd en zeer goed voorgelicht en kon de volgende dag al komen .\r\nZeer goed werk afgeleverd !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Doen altijd erg hun best

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klasse, goed snel vakmanschap

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig bedrijf, super aardig personeel, denken goed met je mee, staan altijd voor je klaar!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk personeel. Prima service. Zijn tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bezocht voor uitlijnen na vervangen voorbanden ivm slijtage aan rechter voorband. Niet eerder meegemaakt. Ik kan de vakdeskundigheid niet beoordelen. Het was prettig geweest als er even aan me was verteld wat de monteur er aan heeft gedaan en of er veel afwijking was. Een ander toetsingsmiddel heb ik niet. Hiernaar gevraagd zei de receptiemedewerker \"dat het voor hen niet snel te gek is omdat we dit voortdurend doen\". Dat is voor mij irrelevante informatie, het was voor mij de eerste keer. \r\nPluspunt: afspraak via internet gemaakt en zonder verdere wachttijd geholpen.\r\nIk beveel het bedrijf aan omdat niet-aanbevelen een te zware reactie is en ik dit invulveld niet kan overslaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super snelle service . TOP.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima afhandeling van de reparatie van onze nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Soms wat moeilijk om een afspraak te plannen: ze hebben het te druk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super klant gericht en echt huiskamer sfeer het personeel weet ook waar ze het over hebben alleen maar vol lof voor die hard werkende mannen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen. Altijd vriendelijke ontvangst. Uitstekender service en een lekkere cappuccino.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen, snel, vakkundig en servicegericht!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed snel en flexibel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles goed geregeld. Leenauto stond klaar. Alleen jammer dat er in de leenauto gerookt was door de voorganger.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en oplossing gericht naar de klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, snel geholpen door vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Goede en snelle service en heel klantvriendelijk

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!