goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en deskundig personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle afspraak, correcte en zeer vriendelijke afhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede ervaringen gehad. Hulpvaardig en klantvriendelijk.\r\nAlleen parkeren als klant is soms echt beetje drama maar dat zal lastig op te lossen zijn gezien de locatie.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes geholpen, vriendelijk personeel, ook nog me reservewiel en toebehoren terug onder de koffer ruimte geplaatst. Keurige service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ensnelle service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende kwaliteit van de werkzaamheden, goede vakkennis en een service vriendelijke instelling!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort samengevat PRIMA

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In goed overleg keuze en afspraak gemaakt voor vervangen van banden caravan.\r\nPlanning juiste banden in het bedrijf te hebben en aansluitend datum met tijdstip.\r\nPrima hulp bij handmatig binnen- en uitrijden caravan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Winterbanden versleten, dus voor advies (en aanschaf) naar BBS. Prima advies, scherpe prijs. Afspraak gemaakt voor banden vervanging, snel gedaan.\r\n\r\nKleine minpuntjes:\r\n- De bandenspanning was niet volgens de specificatie van de auto, er zat zelfs behoorlijk verschil tussen de voorbanden.\r\n- De wielbouten worden wel met een momentsleutel aangedraaid, maar worden daarna nog even wat vaster gezet. Niet nodig en losdraaien wordt wat moeilijker.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel correct en klantvriendelijk,naar mijn mening GEEN profiteurs\' Wat niet persee hersteld moet worden wachten zij tot het echt nodig is

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en een prettige uitstraling

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, hulpvaardig, meedenken

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd goed ,nooit lange wachttijden.\r\nvriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf banden en onderhoud\r\nstaan altijd voor je klaar/1

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1 telefoontje vanwege een lekke band en ik kon gelijk terecht .top !

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijn bedrijf ,waar je makkelijk binnen loopt en snel , vriendelijk en vakkundig geholpen wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed !

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!