perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een verademing: heldere en vriendelijke en open communicatie! Deze mannen denken ook respectvol méé! Als vrouw voel je je toch altijd een beetje een kluns op technisch gebied, maar bij Bossche Banden Service heb ik het gevoel dat de monteurs eerlijk zijn en voel ik mij op mijn gemak. Hulde!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlotte en snelle sevice vriendelijk personeel top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk, denken met je mee en zijn erg behulpzaam! Ze hebben mijn fiets achterin de auto gedaan voor mij toen ik 10 min voor sluit nog even mijn auto kwam ophalen. Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen en kwaliteit op maat !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al een aantal jaren ben ik hier klant voor opslag en wisselen van mijn banden. Ik heb ook een keer laten uitlijnen. Alleen maar goede ervaringen. Het enige kritiekpuntje is dat de profieldiepte van de banden niet op de bon staan na een wissel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topbedrijf! Can do mentaliteit en staan altijd klaar!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, klantvriendelijk en behulpzaam.\r\nZelfs na sluitingstijd wordt je nog netjes te woord gestaan.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon een goed bedrijf.\r\nvriendelijk en vakkundig personeel..\r\nDoen ook altijd net even wat extras erbij zoals\r\nal je banden op goede spanning brengen terwijl je komt voor 2 banden.\r\n\r\ndaar hou ik van.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, professioneel en deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top zoals altijd, ik wordt al herkent aan de telefoon . Dus warm welkom en koffie staat altijd klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, goede service, snel geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en vakkundig geholpen, zonder afspraak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste bezoek is heel goed ervaren. Eerlijk advies en aardige (Leroy) en hulp vaardige en deskundige afwikkeling. Ik kom terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en deskundig! Ze doen erg hun best om je goed en voordelig te helpen. Omdat er gezocht moest worden naar de juiste, voordelige oplossing voor mijn probleem, hadden ze wat meer tijd nodig, maar die werd niet in rekening gebracht. \"Onze leerschool hoeft u niet te betalen\", was het antwoord. Dit had ik nog nooit ergens meegemaakt. Zo hou je klanten, bravo!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden over de goede service en het meedenken can keroy de vaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kleinschalig, EERLIJK, niet opdringerig, vakkundig, ondanks dat je ziet dat ze het druk hebben nemen ze toch de tijd voor de klant zowel ter plekke als via de telefoon.\r\nKortom PERFECT bedrijf waar de \'grote\' jongens een voorbeeld aan kunnen nemen!!!\r\nTOP!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en vriendijk personeel.\r\nJullie komen je afspraken netjes na en denken aan het klantbelang

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig, service gericht en uitermate vriendelijk!

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!