Positief

Snel, goed, vriendelijk

Top!

Klantvriendelijk, goede service, komen afspraken volledig na!

Apk keuring laten doen en kon er op wachten

Zeer klant gericht

Fijn bedrijf

Wordt altijd netjes en eerlijk geholpen

Kom al jaren hier en wordt altijd eerlijk en goed geholpen

keurig gedaan

vakkundige garage

Top service. Zoals altijd

Eerlijke garage. Zegt genoeg...

Positief

Aardig personeel

Goede service . Zelfs tot aan huis.

Eerlijke beoordeling en vakmanschap. Wel wat aan de prijs maar daar krijg je ook wat voor . Denken goed met je mee.

Wat een service!

Belde voor nieuwe banden die ze niet op voorraad hadden. John heeft ze toch besteld gekregen en geïnstalleerd, allemaal in drie uur tijd! Nog nooit zo’n goede service gehad. Fantastisch hoor!

APK + Grote beurt perfect uitgevoerd. Op alle punten maximale score.

Eerlijke mensen en maximale service

Al vele jaren kom ik met een goed gevoel bij deze garage. Als zzp-er is mijn volkswagen Caddy van 'levensbelang' en de jongens denken steeds fantastisch met mij en mijn situatie mee, zodat ik zo min mogelijk hinder ondervind als mijn Caddy eens naar de garage moet voor APK/grote beurt. Ook als ik als 'oud vrouwtje' probeer iets te omschrijven wat er misschien aandacht behoeft bij de Caddy, blijven zij geduldig met mij. Maar auto's repareren is mensenwerk en heel soms gaat er natuurlijk wel eens iets mis of zit er iets tegen. Dat kan gebeuren en vind ik heel normaal. Maar juist dán merk je weer het verschil tussen deze garage en alle andere garages die ik in mijn leven heb bezocht: deze jongens zijn EERLIJK. Ze geven een fout toe en doen er alles aan, net zo lang tot het naar 100% tevredenheid is opgelost. En zónder extra kosten! Kijk, dat is toch GRANDIOOS? Waar vind je dat nou nog, deze dagen? Deze jongens dragen hun verantwoordelijkheid met trots en eerlijkheid is hun mooiste product. Naast dat zij natuurlijk mijn oude trouwe Caddy weer héérlijk en veilig laten rijden. Dank jullie wel jongens! Alle lof voor jullie!

Vriendelijk personeel

Personeel staat hier altijd voor je klaar!

Prettig

Correct en prettig contact, goede service

Dikke 10

Even langs voor een noodreparatie

Maandagochtend even langs geweest voor een noodreparatie. Euvel was snel gevonden en verholpen. Fijne garage waar ze luisteren naar je probleem en een passende oplossing bieden...

APK en reparatie goed, jammer dat de oliedop er niet terug op geplaatst was. Ik ben mijn vrouw achterna moeten rijden voor de oliedop erop te zetten, na telefonisch contact werd daar vrij nuchter mee omgegaan. Of ik nog terug kom?

top !!!

meest klantvriendelijke garage die ik tot nu ben tegengekomen. beslist een aanrader.

Is goed en eerlijk advies

Goede en klantvriendelijk behandeling

Vriendelijke mensen

Ik kom er al jaren en heb eigelijk niet veel te klagen, Je word netjes behandeld, ze houden van een grapje en een dolletje. En ik word netjes behandeld zoals mens als financieel word je niet beduveld Ze komen de afspraken na.

Goede service auto netjes gewassen en schoon afgeleverd. In één woord Top.

Altijd even vriendelijk en bellen altijd hoe het is gegaan.

Prima Service , goede communicatie

Makkelijk vooraf afspraken te maken , bij zonder heden wordt overlegd. Korte lijnen naar de monteurs. Prima Service voor alle onderhoud

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!