goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd voor je klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al 10 jaar bij dit garagebedrijf en wordt altijd vriendelijk en met deskundig advies te woord gestaan. Zeer prettig! Geeft een goed gevoel. Aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant met diverse auto\'s.\r\nAltijd uitstekend geholpen, goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 3 maanden me auto kwijt geweest \r\n\r\nNaar 3 maanden kon ik de auto op hallen \r\nWas nog niet af moest nog 1 onderdeel in \r\n\r\nDe garage zal me bellen als die binnen is \r\n\r\nJe raad het al 3 maanden later nog niet gebeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf al jaren klant en prima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede afspraak goede services

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima, erg persoonlijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en behulpzame mensen met een goeie service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top garage! Ben een zeer tevreden klant

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via via had ik een leuke auto op het oog. D&P heeft deze auto gecontroleerd voordat ik het kocht zodat ik geen miskoop zou doen. Tot nu toe ben ik blij met mijn veilige auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier al sinds de opening 16 jaar geleden, en nog steeds erg tevreden! Ik woon niet meer in Zoetermeer, maar voor mijn Honda uit 1984 rij ik nog steeds naar D&P!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, uitstekende deskundigheid en goede prijzen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk personeel en altijd behulpzaam.. Keuring station D&P is een echte aanrader \r\n\r\n\r\nBedankt jongens\r\nZoetermeerse Taxi

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben tevreden over keuringsstation D & P Zoetermeer .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij komen al een aantal jaren met onze auto\'s voor het jaarlijkse onderhoud bij D&P. Worden altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Het onderhoud wordt naar volle tevredenheid uitgevoerd en in vergelijking met de officiële dealer tegen een scherpe prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles prima. Ik ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf ziet er netjes uit. En medewerkers werken netjes zoals het hoort.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, alles in overleg, teruggebeld volgens afspraak, geen verassingen achteraf. Ik ben erg tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service tegen een betaalbare prijs en geen onnodige vernieuwingen bij een APK.

Edisonstraat 51 A

2723RS Zoetermeer