Ook na aanschaf van de auto zijn ze nog steeds super bereikbaar, voor garantie gevallen lopen ze niet weg lossen alles super netjes op zonder moeilijk te doen zoals bij elk ander bedrijf. Koop hier dus met een gerust hart je droomauto net als mij daar ga je absoluut geen spijt van krijgen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs na veel zoekwerk op Google kwam ik terecht bij Gräper Automotive! Ik had een afspraak gemaakt met Arthur. Zeer professioneel, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Hij gaf mij een goed vertouwlijk gevoel waardoor ik snel een keuze kon maken. Ik bedank Arthur en zijn team en zeker TOT ZIENS!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets is teveel! Altijd alles doen voor de klant. Kortom een warme deken en heel veel expertise!! Een aanrader!!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct en goede service, vragen worden snel beantwoord, nu nog sparen.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vragen worden snel en netjes beantwoord! Nu nog even sparen
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ! Vw golf gti vanuit Duitsland laten halen en ben er blij mee !!!

Mient 2 A

2903LC Capelle aan den ijssel