Prettig bedrijf, mooi aanbod, vertrouwenwekkend.

Onze auto is exact geleverd zoals vantevoren besproken. Verkoper Dennis gaf op de juiste manier aandacht. Voelt goed!

Top service!!!!

Inmiddels mijn 2e auto hier gekocht. Geweldige service en hoewel Max vakantie had, super geholpen door Cedric. Een goede garage met uitstekende service die ik echt iedereen kan aanbevelen.

Plezierig zakendoen

Bij het aankopen van mijn auto krijg ik alle gelegenheid om een proefrit te maken en vragen te stellen. Zeer plezierig contact en ik kreeg een nette inruil voor mijn oude auto. Het was de rit van Amsterdam naar Roermond zeker waard om de proefrit te maken. De auto werd daarna bij mij thuis afgeleverd.

Goede communicatie over werkwijze en uitvoering conform afspraak

Goede ervaring met de werkzaamheden en communicatie. Indicatie van tijdstip brengen en afhalen auto kan beter. 's-morgens om 08.30 uur gebracht en pas om 17.15 uur klaar.

Wederom Top service

Ik wilde graag voor mijn huidige auto een mooiere en grotere set lichtmetalen velgen. Samen met de heren van DCO van Iersel mijn wensen m.b.t. nieuwe velgen besproken, en hun kwamen nog met een veel mooiere set velgen bij me terug of dit wellicht ook een optie zou zijn. Aanbod geaccepteerd, en het maakt de auto gewoon nog mooier qua looks. Bedankt DCO van Iersel voor de geweldige service. Ben er blij mee :-)

Super !!

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met DCO van Iersel !! Doordat ze eerlijk en betrouwbaar zijn hebben we niet 1 maar 2 auto's gekocht bij hun terwijl wij 1,5 uur moeten rijden om naar hun toe te gaan , dit zegt genoeg !!

Goede service en klantbehandeling

Zoeken altijd naar een service gerichte oplossing.

Heel fijn geholpen door ervaren en professionele mensen

Op initiatief van Van Iersel mooie overstap kunnen maken naar een prachtige auto. Hartelijk dank voor alle adviezen!

Afspraak is afspraak, super service en prettige ontvangst.

Mijn eerste contact was telefonisch en voelde gelijk goed. Dit werd later bewaarheid door de afgesproken werkzaamheden correct en binnen de beloofde tijd uit te voeren. Ontvangst aan de receptie en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden alsmede uileg en instruktie waren super.

Afspraken nakomen. Goede kwaliteit en duidelijke uitleg.

Mooi bedrijf met goede service.

Prettige behandeling , correcte afhandeling

Leuk om zaken te doen. Mooie voorraad.

Autobedrijf met kennis van automobielen

Goede ontvangst, keurige info over te kopen auto, direct aanbieden van een testrit. De Mercedes zeer netjes afgeleverd.

Snel en vakkundige installatie en uitleg van de trekhaak

Na kontact, snel een afspraak kunnen maken, en daarna is de installatie van de trekhaak vakkundig gedaan. Een leenauto gehad, in de tijd dat hun de installatie hebben uitgevoerd. Bij het ophalen een uitleg gekregen, over hoe de trekhaak te plaatsen en verwijderen, uitstekende kwaliteit trekhaak. Zeer te vrede.

I am happy with DCO VAN IERSEL

The quality of the product is very good.

Correct uitgevoerd

Volgens afspraak alles goed verlopen.

Netjes en goede prijs kwaliteit verhouding

Frank van Iersel en Max zijn 2 topverkopers en nemen de tijd voor je. Zowel qua uitleg en vriendelijkheid. Succes met jullie mooie bedrijf mannen.

Kundige monteur en fijne service. Heb een trekhaak laten monteren en ben erg tevreden

Goed werk geleverd cf afspraak

Gute Kooperation und problemlose Abwicklung! Vielen Dank!

Herr Van Iersel ist ein sehr guter Partner!

Vlot en soepel geholpen.

Goede uitleg vooraf, afspraken nagekomen en levering/montage trekhaak prima.

Geweldig autobedrijf met een prima service

Autobedrijf met super mooie auto’s, heel aardige eigenaar en medewerkers, een prima service en altijd een gastvrije ontvangst.

Bijzonder prettige ervaring

Zowel een kundig als warm bedrijf dat naast goede auto’s ook een goede service biedt, een steeds zeldzaam wordende ervaring

Alles volgens afspraak verlopen.

Great help importing my car from Germany

Went the extra mile to help me out

Professioneller Händler

Ich hatte mein Auto dort zum Import. Alles hat sehr schnell und ohne Komplikationen funktioniert. Der Service war sehr gut. Ich würde mein Auto dort immer wieder hin bringen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zilverlinde 6