Voor een redelijke prijs een trekhaak

Ben via trekhaakcentrum.nl bij DCO van Iersel terecht gekomen. Voor een goeie prijs een trekhaak laten monteren, gratis leenauto en goede uitleg bij afhalen.

Geweldige service vriendelijk personeel

Afspraak goed nagekomen en goed afgeleverd

In een woord fantastisch

Goede service en accuraat gewerkt !!!!

Ik ben snel en zeer goed geholpen.

Aanvragen ging gemakkelijk. Werdt al heel snel gebeld voor de afspraak en de controle van de gegevens. Netjes gemaakt en goed geholpen.

Na wat leveringsproblemen met een wegdraaibare trekhaak (waar het bedrijf niets aan kon doen) een afneembare trekhaak laten monteren. Tijdig en correct werd er contact opgenomen om een nieuwe afspraak in te plannen. leenauto werd voor de deur klaargezet. Er werd een duidelijke uitleg gegeven over de werking van de trekhaak. Omdat ik nog een vraag had nam de monteur telefonisch contact op. Zeer tevreden over de service. De uitgevoerde werkzaamheden zijn netjes en correct gedaan. Ja ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

Meer dan tevreden.

Gisteren uitstekend geholpen. Goede service en betrouwbaar bedrijf.

Snelle service en hartelijke ontvangst door Max en Frank

De aankoop van een mooie occasion, Audi Q5, is perfect geregeld*****

Uitstekende service

Prima geholpen, goede service, alles perfect

In algemeen goed

Trekhaak en kabel prima, toen ik auto ophaalde bleek bestuurdersstoel niet meer naar voren kunnen en lag een kabeldoos onder deze stoel open. Gelukkig was nog iemand van receptie aanwezig die euvel snel verhielp. Monteur miet hier op letten

It is what it is. Super bedrijf

Ik ben de eigenaar van een prachtige mercedes, die ik gekocht heb bij DCO van Iersel met 6 maanden bovag garantie. Had een storing en meteen contact opgenomen met het bedrijf. Talking about service....wat een luxe. niets was hen teveel om mij te ondersteunen tijdens de zoektocht naar de storing. Goede ondersteuning, goede terugkoppeling, ontzettend goede service. Ben zeer tevreden en... natuurlijk mijn contactpersoon Max, die een zeer betrouwbare, vriendelijke en correcte persoon is. Respect. Groet David de la Rambelje. HSE manager bij CPNL

Goed en snel geholpen

Goed snel

Niet volgens afspraak

Afneembare trekhaak zou Brink of Bosal- afsluitbaar zijn met sleutel. 7of 13 polige aansluiting zou wegdraaien achter bumper Jullie hebben een GSW trekhaak gemonteerd niet afsluitbaar. Er zou niet in de bumper.gezaagd worden, Toch gebeurd!!! Heb dit ook verteld aan de monteur. Ik ben dus teleurgesteld in jullie bedrijf. Hoogachtend Hans Timmermans.

Alles volgens afspraak

Excellent communication by Hennie

All details regarding our installation were communicated well in advance and perfectly correct. We are very pleased.

Dave Berkers is een topper!

Wij zijn bij dit bedrijf terecht gekomen via Dave Berkers die interim sales - en organisatiewerkzaamheden voor DCO verricht. Wat jammer is, is dat DCO geen mooie bos bloemen en een volle tank had geregeld bij de aflevering van onze Mini Countryman JCW. Morgen, woensdag 9 December laten we ook via DCO een alarm twv 1210,00 incl btw inbouwen, wij verwachten dan alsog een doosje wijn van de eigenaresse.

Zeer snelle en correcte klantenservice

Zeer prettige manier van samenwerken. DCO van Iersel is op zoek gegaan naar mijn ideale auto en heeft hem ook gevonden. De auto is vervolgens super netjes afgeleverd bij mij thuis en de nazorg is ook perfect verlopen. Zeer tevreden met de service die Frank heeft geleverd en geen enkele vraag was te veel. Er werd altijd snel en accuraat gereageerd.

Nette ontvangst, goede uitleg over uitgevoerde werkzaamheden. Gratis leenautootje (trekhaakcentrum.nl).

Mooie zaak, goede uitleg voor af.

We kregen de mobiele trekhaak er niet op, gelukkig was de baas zo hulpvaardig Tip , meer uitleg geven over de trekhaak en fietsenrek als de auto wordt opgehaald

Ik ben heel erg tevreden over de service en de uitleg van de trekhaak en de mensen bij van iersel

zeer hartelijk en duidelijk

precies volgens afspraak geinstalleerd

Zeer goede service verlening

Helaas functioneerde het automatisch uitschakelen van bepaalde veiligheids functie's niet na montage van de trekhaak op mijn Mazda CX5. Mijn klacht hierover werd serieus opgepakt opgevolgd met een professionele en open communicatie. Uiteindelijk werd het euvel gevonden en naar volle tevredenheid opgelost.

HEEL GOED GEHOLPEN

Prima advies en goede service

Fantastisch bedrijf

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

goede service

fijn geholpen