Geen goed gevoel

Nette auto gezien en serieus op zoek. Even naar de auto gekeken en had wat vraagjes. Dat konden we beter binnen bespreken was het antwoord. Eenmaal binnen ook aangegeven een andere auto op het oog te hebben. Deze auto werd eigenlijk meteen afgekraakt en opgezocht bij betreffende garage. Omdat deze geïmporteerd was (overigens alle rekeningen en documentatie aanwezig vanaf nieuw en bij een bedrijf wat hoog aangeschreven staat binnen mijn omgeving) De vraag om een proefrit durfde ik al bijna niet te stellen aangezien de verkoper een proefrit wel ok vond maar dan moest er eerst zwart op wit staan op welke prijs we afspreken. (Letterlijk gezegd door verkoper..." U kunt proefrijden mits we daarna een handtekening kunnen zetten onder de aankoop" Voor mij was dit meteen een NO GO! Bij de andere garage hoefde ik niet eens te vragen om een proefrit. Die zagen dat ik geïnteresseerd was in de auto en boden het zelf aan en werd gezegd dat ik gewoon de auto even goed moest proberen. (Dus niet een rondje om de kerk) Daarbij wordt er geadverteerd met prijzen waar ineens 1200 euro bij komt voor afleverbeurt en garantie (Al heb ik bij de garantie bij dit bedrijf mijn twijfels) Eigenlijk zijn ze dus duurder en leveren minder service dan een (betrouwbaar) bedrijf. Auto's staan op het terrein gepleurd en om informatie te krijgen zal je toch zelf naaf binnen moeten lopen... Voor dit bedrijf een gemiste kans om een verkoop te realiseren....Snap ook eigenlijk niet dat mensen in deze voorwaarden trappen. Je koopt immers geen auto waar je niet van weet hoe deze zich gedraagt op de weg....

Vriendelijk en zakelijk

Vriendelijke verkoop en goed geholpen na een klein mankement!

Jeroen heeft ons goed geholpen en al onze vragen beantwoord. Ook de andere collega's waren heel vriendelijk. Na het ophalen van de auto bleek de usb aansluiting niet goed te werken. Ik mocht meteen langskomen om het probleem te bekijken. Aan de hand daarvan een afspraak gemaakt voor de reparatie die onder de service garantie valt. Helemaal super dus!

Goede service en prettig zaken gedaan.

Vorige week mijn witte Volkswagen polo R gekocht. Wij zijn super geholpen, eerlijk en oprecht.

Heel erg goed

Meneer was heel klantvriendelijk, Ik was netjes geholpen.

Goede service, fijne communicatie, goed geholpen!

Vorige week een occasion gekocht en opgehaald. Heel fijn geholpen en ook hele fijne communicatie na de aanschaf. Kon de auto helemaal schoon en goed onderhouden ophalen.

Zeer klantvriendelijk. Afspraken worden na geleefd en de service is fantastisch. Eventuele wijzigingen omtrent de wensen van de klant worden in acht genomen. Snelle service, kortom zeer tevreden.

klantvriendelijk voor onze stichting

De contacten verliepen erg vlot en professioneel. Na het afsluiten van de deal was er meer flexibiliteit dan verwacht!

Prettige ervaring en een eerlijke zaak.

Bij Hofman auto’s bieden ze eerlijke auto’s aan en lopen er geen opdringerige verkopers. Bieden een nette inruilprijs en zijn open over de gang van zaken. Het service en garantiepakket is een aanrader!

Vriendelijk geholpen door verkoper en leuke auto gekocht

Ik ben prima geholpen, vriendelijk personeel en volgens mij heb ik er ook een prima auto gekocht. Ik rij er pas 2 dagen in, weet dus niet of dit ook zo blijft ;-). Maar daar ga ik wel van uit.

Perfecte service!!

Zoals altijd weer een perfecte service en klant is koning behandeling. Helemaal top!!

We hebben hier onze jonge tweedehands auto gekocht. Fijne service, goed geïnformeerd en goede en duidelijke afspraken.

Goed en vriendelijk , duidelijk

Ben er goed ontvangen met koffie En fijn om daar een auto te kopen

Goed bedrijf

Goed geholpen met de koop van mijn audi. Scherpe prijs en erg vriendelijke mensen. Het enige verbeterpunt vind ik dat ik 3 weken moest wachten voordat ik de auto mee kon nemen. De APK was verlopen en de auto moest nog een beurt en check daar moest ik 1,5 week op wachten. Tijdens de check kwamen ze erachter dat de accu nog een update moest hebben bij de audi dealer. Dat heeft in totaal dus precies 3 weken geduurd..

Keurig autobedrijf en komen afspraken na

We zochten een auto waar 3 kinderzitjes achterin passen en we vonden een geschikte auto bij Hofman Auto's voor een goede prijs. Afspraken worden tijdig en volledig nagekomen. Ik zou hier zeker weer een auto kopen.

Snel en behulpzaam

In zeer korte tijd gezorgd dat alles geregeld kon worden om een nieuwe auto aan te schaffen.

Niet betrouwbaar en laat na aankoop auto niks meer horen

Wij hebben in januari een auto gekocht. Via BOVAG heb ik de auto gezien, op de foto's zag een collega van mij dat de auto op winterbanden stond (ik heb hier zelf weinig verstand van). Ik heb het bedrijf opgebeld en gevraagd of het klopt dat de auto op winterbanden stond. Ze gaven aan dat de auto op 4 all season banden stond. Hier ben ik dus met de koop ook van uit gegaan. Na aankoop heb ik een aankoopcontrole laten uitvoeren (bij onze eigen garage), hier kwam naar voren dat het geen all season banden waren, maar wel degelijk winterbanden. Bij de verkoop zijn eventuele gebreken niet verteld en omdat je niet echt hard kan rijden in de proefrit vanwege de omgeving, kon je nog niet alles merken. Een aantal van de banden waren gecupt, dus had de auto direct een set nieuwe banden nodig. Ik heb het bedrijf gebeld met de vraag waarom er werd gezegd dat er 4 all season banden onder zaten, degene die mij dit had toegezegd was er niet zeiden ze. Ik zou worden terug gebeld. Dit is inmiddels 3 weken geleden, ik ben nog niet terug gebeld. Al met al zou ik dus geen zaken doen met deze partij. Wij als 'leek' zijn juist naar een bedrijf gegaan in plaats van een particulier, omdat je er vaak wel vanuit mag gaan dat de standaard dingen gewoon op orde zijn of in ieder geval benoemd worden. Dat is hier dus NIET het geval.

Je wordt goed geholpen. Zeer informatief en weten ok eel ove de historie van een auto.

Mooie auto gekocht. Goede service

Aan alle kanten top verzorgd. Je krijgt de ruimte zonder dat er meteen een verkoper in je nek zit. Super fijn. Tevreden met de aanschaf van de auto en bijbehorende service.

Prima!

Vriendelijke medewerkers en ontvangst, nette uitstraling bedrijf, goede en eerlijke uitleg en informatie.

Goede service en vriendelijk geholpen

Eerst vriendelijk geadviseerd en geïnformeerd over de auto. Hierna een proefrit gemaakt. Er bleek nog een klein probleempje, hier hebben ze nog goed naar gekeken waarna ik de auto heb gekocht! Erg tevreden en blij met de service

Goede service, goed advies, ruime keus.

Goeie service en advies

Ik ben zeer te spreken over de service die ik heb mogen ontvangen. Fijne werknemers die mij te woord hebben gestaan. Duidelijke communicatie en zeer klantvriendelijk.

Beleeft, duidelijk en behulpzaam en correct

Auto kopen bij Wim Hofman was een hele goede ervaring

Jeroen heeft ons geholpen bij het vinden van een goede auto, was erg geduldig in het beantwoorden van al onze vragen en hielp ook met het papierwerk.

Rottebandreef 38

2661 JK Bergschenhoek

105219482

Over Wim Hofman Auto's

Al sinds 1977 is Wim Hofman Auto’s actief vanuit Bergschenhoek. Kleinschalig begonnen en inmiddels uitgegroeid tot de Hofman Automotive groep welke o.a. bestaat uit 3 BOVAG aangesloten verkooppunten in de regio Rotterdam waar wij gemiddeld meer dan 500 jonge personen en bedrijfsauto’s aanbieden met een helder verleden, onderhoudshistorie en Nationale Auto pas. Ook bieden wij de mogelijkheid om bij een occasion te kiezen met ons unieke 3 jaar garantie en onderhoud plan! Tevens kunnen wij u een scherpe en zorgeloze autoverzekering aanbieden voor uw nieuwe occasion en beschikken we over moderne werkplaatsen waar wij elk merk repareren, onderhouden of APK keuren. Ook bij schade aan uw auto staan we voor u klaar! Bij ons universeel FOCWA schade herstel bedrijf of onze official Tesla Body-shop in Bergschenhoek waar de modernste apparatuur aanwezig is zoals: Water gedragen lakken, energiezuinige spuitcabines, infrarood droging, airco service-unit, uitlijn apparatuur, een warmte suppletie-unit, een wasstraat met water recycling en osmose water. Voor onze haal- en brengservice hebben we een Euro-6 vrachtwagen en voor het vervangend vervoer hebben wij hybrides met A-label. Alles is aangepast, waardoor wij ook het label “Duurzaam Repareren” hebben verkregen. Een passende financiële oplossing nodig voor een particuliere of zakelijke financiering? Of liever leasen of voor korte of lagere tijd een huur auto nodig? Ook dat is ook mogelijk via onze lease en verhuur maatschappij! Kortom… U heeft bij ons één aanspreekpunt als het om uw mobiliteit gaat. Wel zo gemakkelijk!