Vriendelijk

Vriendelijke mensen. Alleen jammer van de reservesleutel, die doet helemaal niks.

hartstikke goed

alles wat afgesproken is is perfect geregeld

Een net bedrijf

Prettige afhandeling van onze aanschaf, medewerker toonde veel geduld bij trage geld transactie bij de bank.

Waardeloos

Auto gekocht van 16,700€. 3 dagen later is het raak, blijkt dat thermostaat moet vervangen worden. Ik rijd netjes terug en wordt als een stuk vuil behandeld. 750€ inclusief montage gaat het kosten.. Geen te gemoed koming letterlijk niks. Anders zoek je het maar uit wordt er mij verteld. Zeer slechte service! Terwijl ik voor de zekerheid paar heb gevraagd of de auto mankementen had voor het kopen 'nee hoor auto is perfect in staat, Zo veel geld betaald en krijg ik dit er voor terug! WAARDELOZE BEDRIJF. GEEN AANRADER!!

nagekomen wat was afgesproken

Net bedrijf. Fijne verkoper waar ik me op me gemak voelde.

Prettige behandeling.

Vriendelijke hulp. Goede adviezen.

De ervaring was prima en geheel binnen de corona regels

Ondanks de jonge leeftijd van verkoper Damon werden alle afspraken volledig nagekomen en correct en vriendelijk uitgevoerd,

Vlot, aardig

Zoals ik hieronder beschrijf , meer dan voldoende.

Alles keurig voor elkaar , toen ik mijn koffie op had hoefde ik alleen te bellen om mijn auto te verzekeren en de rest was allemaal geregeld. Groeten uit Giethoorn. Het is het waard.

Super geholpen

Alles was heel goed geregeld, super fijn dat je gewoon kan whatsappen met de medewerkers. Ze nemen de tijd voor je en zijn erg enthousiast. Auto ingeruild en kon zo met mijn nieuwe wegrijden!

Prettige ervaring

Prettig bedrijf, goed geholpen door de medewerker

goed en netjes geholpen

vriendelijke en behulpzame verkoper. En ruime keuze

Vlotte professionele afwikkeling

Aangename garage met veel mooie auto’s en vriendelijk personeel.

Fantastische service

Onlangs een auto gekocht bij Hofman auto’s. Uiterst vriendelijk te woord gestaan. Nadat ze een indicatie hadden gegeven over de in te ruilen auto ben ik langs gegaan om het e.e.a. door te spreken. De medewerkers zijn zeer vakbekwaam, professioneel en ik heb de algehele afwikkeling als zeer prettig ervaren. Mocht ik over een aantal jaar op zoek gaan naar een andere auto dan zal ik zeker een kijkje nemen op de website van Hofman auto’s! Niks dan lof..

Goed geholpen, duidelijk en open in communicatie

Vorige week een Mercedes B250 gekocht. Geen verkooppraatjes, gewoon duidelijk en recht door zee. Daar houdt ik van. Mooie auto en goed geholpen.

Het is gewoon goed

Het zie er gewoon goed uit

Uitstekende service!

Wij hebben onlangs een auto gekocht bij Wim Hofman Auto’s. Wij zijn hier keurig geholpen en ze waren erg klantvriendelijk. Wij zouden Wim Hofman Auto’s aan iedereen aanbevelen.

Goede service, snelle offerte ontvangen.

Zeker aan te raden.

Prima bedrijf

Erg fijn

Goede service, aardig in contact en netjes geregeld allemaal

Goed gevoel.

Zeer prettig geholpen, en wij zijn blij met onze aankoop

Bijna tevreden

redelijk tevreden, auto op tijd afgeleverd maar nauwelijks schoongemaakt

Goede vriendelijke service

25-7 een VW Golf GTE gekocht bij Wim Hofman Auto's. Vriendelijke behulpzame verkoper, zelfs na verzoek de auto op de brug mogen bekijken om de onderkant te zien. daarna een proefrit gemaakt, liep allemaal heel soepel. Ook de administratie en overschrijving verliep erg soepel.

Vriendelijk geholpen en goede informatie. Goede prijsstelling auto!

Rottebandreef 38

2661 JK Bergschenhoek

105219482

Over Wim Hofman Auto's

Al sinds 1977 is Wim Hofman Auto’s actief vanuit Bergschenhoek. Kleinschalig begonnen en inmiddels uitgegroeid tot de Hofman Automotive groep welke o.a. bestaat uit 3 BOVAG aangesloten verkooppunten in de regio Rotterdam waar wij gemiddeld meer dan 500 jonge personen en bedrijfsauto’s aanbieden met een helder verleden, onderhoudshistorie en Nationale Auto pas. Ook bieden wij de mogelijkheid om bij een occasion te kiezen met ons unieke 3 jaar garantie en onderhoud plan! Tevens kunnen wij u een scherpe en zorgeloze autoverzekering aanbieden voor uw nieuwe occasion en beschikken we over moderne werkplaatsen waar wij elk merk repareren, onderhouden of APK keuren. Ook bij schade aan uw auto staan we voor u klaar! Bij ons universeel FOCWA schade herstel bedrijf of onze official Tesla Body-shop in Bergschenhoek waar de modernste apparatuur aanwezig is zoals: Water gedragen lakken, energiezuinige spuitcabines, infrarood droging, airco service-unit, uitlijn apparatuur, een warmte suppletie-unit, een wasstraat met water recycling en osmose water. Voor onze haal- en brengservice hebben we een Euro-6 vrachtwagen en voor het vervangend vervoer hebben wij hybrides met A-label. Alles is aangepast, waardoor wij ook het label “Duurzaam Repareren” hebben verkregen. Een passende financiële oplossing nodig voor een particuliere of zakelijke financiering? Of liever leasen of voor korte of lagere tijd een huur auto nodig? Ook dat is ook mogelijk via onze lease en verhuur maatschappij! Kortom… U heeft bij ons één aanspreekpunt als het om uw mobiliteit gaat. Wel zo gemakkelijk!