Vriendelijke en professionele ontmoeting en afhandeling

Ik ben zeer vriendelijk, vlot en professioneel geholpen. Ik kreeg een duidelijke en eerlijke uitleg over alle zaken. Het duurde dan ook niet lang voordat we een overeenkomst hadden. We genieten al weer 2 weken van onze auto. Helaas moest ik wel al na een week 2 banden vervangen ivm scheuren. Dit had ik niet voorzien en was dus wel een (financiele) tegenvaller.

Fijne deal gemaakt.

Oude auto (destijds ook bij Hofman gekocht) ingeruild voor jonge VW Polo. Heerlijke auto. Gaat ons weer veel plezierige jaren opleveren.

een prima auto voor een mooie prijs, incl inruil. Krijg het gevoel dat jullie eerlijke verkopers zij

Zie hierboven

Bereid een stapje extra te zetten.

Er is alles gedaan om onze auto sneller dan eigenlijk mogelijk toch af te leveren.

Gelijk een goed gevoel

We moesten 2 uur rijden om deze auto BMW 4 cabrio te kunnen bezichtigen.We werden goed ontvangen en zoals afgesproken stond deze auto klaar om een stukje mee te rijden .Hij was nog mooier dan op de foto s .We ruilden een BMW 3 cabrio in .De inruilprijs was gelijk naar wens en hebben meteen besloten om deze auto te kopen. De auto stond een paar dagen later netjes klaar om afgeleverd te worden. We hebben hier een goed gevoel aan over gehouden bij dit autobedrijf. Wellicht tot een volgende keer, groetje Fam Kersten

Alleen maar lof

Wij hebben vandaag onze Audi A3 opgehaald en zijn bijzonder tevreden over de service. Onze Skoda konden wij tegen een eerlijke prijs inruilen en na 1 belletje was een proefrit geregeld en stond de Audi netjes klaar. De verkoper was zeer vriendelijk en prettig in de omgang. Dikke aanrader! Bedankt!

Goede zaak

Mooie zaak, lekker op je gemak een auto uit kiezen. Ik heb mij oude auto er ingeruild voor een eerlijk bod en zeer tevreden over de Volkswagen up die ik er heb gekocht.

Goede service, bijzonder aardige verkoper

Verstand van auto's en hadden precies wat ik zocht.

Fijn bedrijf

Vriendelijk geholpen, snelle service en ben blij met mijn A3

Professionele aanpak!

Prettige verkopers, die je ook na een paar dagen nog kennen en informeren hoe de proefrit is geweest.

Top geholpen met het uitkiezen en inruilen van mijn auto!

Prettig

Vakkundige uiteenzetting over de auto.

Goed geholpen

Er werd de tijd genomen voor vragen en uitleg. Vriendelijk en goed geholpen.

Prijs was transparant, dus geen verborgen kosten.

Afspraak was direkt mogelijk, heldere info en voorzorgsmaatregelen i.v.m. de corona virus werden goed gevolgd. Helder en duidelijke uitleg en vriendelijke mensen die de tijd voor ons namen.

Een hele aangename en goede service. Bedankt voor alles!

Klasse auto’s en optimaal geholpen.

Prima service, alleen kon de aanvraag sneller afgehandeld worden. Ook was de auto niet goed schoon van binnen, en niet goed opgeruimd ( foto’s van de vorige eigenaar zaten er nog in) Buitenkant was snel afgespoeld voor aflevering. Aardige verkopers, goed in contact houden en geven de klant de ruimte en aandacht. Ook de uitleg en service was goed.

Alles was zo geregeld en klaar.

een goede auto voor een normale prijs

hebben verstand van auto s

Ben er zeer goed geholpen door vriendelijk personeel.

Na een afspraak gemaakt te hebben via email, kwam ik iets te vroeg op de afspraak maar dat was geen probleem.een zekere kevin ontving ons en hij was zeer gastvrij en aardig.hij gaf antwoord en uitleg op alles wat wij vroegen toen wij besloten hadden welke auto het zou worden was na een proefrit alles geregeld.kevin hielp ons verder met de afronding van de koop.

Goede eerlijke en oprechte verkoper Jeroen Heel blij met het begrip geduld en de manier waarop wij de een overeenkomst zijn gekomen.

Zeer goed geholpen.

Goed geholpen. Geven jou de tijd om goed rond te kijken. Niet opdringerig.

Kopen voor de proefrit. Slechte behandeling

Wij kwamen een Lexus bekijken en daarvoor hebben wij een flink eind gereden. 's ochtends gebeld en aangegeven dat we voor deze auto kwamen kijken en graag een proefrit willen maken. 'S middags aangekomen stond de auto achteraan en was de accu helemaal leeg. Na wat in de regen te hebben gestaan om de auto te bekijken en te wachten tot de accu wat was opgeladen stelde wij de vraag "mogen we een stukje rijden?" Als antwoord kwam daar "met welk pakket wil je 'm kopen? Kom maar even mee naar binnen om de prijs af te spreken." Wij antwoorden "nou we willen eerst even kijken of dit wel de juiste auto voor ons is en of ie goed rijdt e.d." als reactie kwam de ene na de andere smoes " de accu is leeg, als die uitvalt(het was een automaat met start/stop) dan kunnen wij je niet ophalen, ik ga geen auto klaar zetten als iemand belt hiervoor" etc. Tevens waren er 3 verkopers en slecht 1 klant naast ons. De verkoper wou alleen maar weten wat ons budget was en welk extra pakket hij kon bijverkopen. Een apk, een NAP certificaat, olie check kost meer dan €250,- en voor 1250,- kregen we dan de auto volledig afgeleverd (zoals het hoort). Na een verbaasde blik en de vraag/ opmerking "zit er geen apk op?!" Met veel pijn en moeite zei hij "die apk en dat risico op dure reparaties neem ik wel op mij maar hebben we een deal? Maar ja reparaties kosten wel geld." Hij heeft ons meerder keren gevraagd of we een deal hadden met deze prijs, zonder de auto te zien bewegen... Deze verkoper kende alle 400 auto's en ze waren allemaal perfect dus daar moest ik maar vanuit gaan. De auto had geen apk sinds 2017 en had eerst een beurt nodig volgens de boordcomputer(die vol vocht zit). We zijn vol teleurstelling, verbijsterd en beledigd weg gegaan. Ze hadden geen zin om iets van moeite te doen. Wij kopen nu een Lexus ergens anders!

Niets dan lof!

Ik ben bij dit bedrijf reusachtig vriendelijk en vakbekwaam geholpen bij de aanschaf van een Skoda Citigo. Ik wist al aardig wat ik wilde maar er werd evengoed veel tijd uitgetrokken om met mij mee te denken en er over praten, echt heel fijn. Dankjewel Jeroen. Een week later heb ik mijn “Rooie Rakker” opgehaald en ook toen ben ik weer prettig geholpen en nam men alle tijd om nog wat vragen te beantwoorden. Wim Hofman Auto’s denkt met je mee, is klantvriendelijk en levert kwaliteit.

zeer klantvriendelijk

Ik ben al jarenlang klant bij dit bedrijf en ben van plan dat ook nog lang te blijven. De laatste keer dat ik een auto gekocht heb begaf mijn versnellingsbak het, kort na het verlopen van de garantie. Hofman kwam mij toen tegemoet door een deel van de kosten niet in rekening te brengen. Formeel gesproken kon ik daar op geen enkele manier aanspraak op maken. Toch deed het bedrijf dit. Ik vind dat een prachtig voorbeeld van klantenbinding. Ik heb wat dat betreft wel andere ervaringen gehad met vorige garages.

Oprecht advies

Een open en oprecht advies, denken graag met je mee. Bijzonder veel keuze. Jeroen bedankt voor je duidelijke informatie bij de aanschaf van de Up. Rij er met veel plezier mee!

Rottebandreef 38

2661 JK Bergschenhoek

105219482

Over Wim Hofman Auto's

Al sinds 1977 is Wim Hofman Auto’s actief vanuit Bergschenhoek. Kleinschalig begonnen en inmiddels uitgegroeid tot de Hofman Automotive groep welke o.a. bestaat uit 3 BOVAG aangesloten verkooppunten in de regio Rotterdam waar wij gemiddeld meer dan 500 jonge personen en bedrijfsauto’s aanbieden met een helder verleden, onderhoudshistorie en Nationale Auto pas. Ook bieden wij de mogelijkheid om bij een occasion te kiezen met ons unieke 3 jaar garantie en onderhoud plan! Tevens kunnen wij u een scherpe en zorgeloze autoverzekering aanbieden voor uw nieuwe occasion en beschikken we over moderne werkplaatsen waar wij elk merk repareren, onderhouden of APK keuren. Ook bij schade aan uw auto staan we voor u klaar! Bij ons universeel FOCWA schade herstel bedrijf of onze official Tesla Body-shop in Bergschenhoek waar de modernste apparatuur aanwezig is zoals: Water gedragen lakken, energiezuinige spuitcabines, infrarood droging, airco service-unit, uitlijn apparatuur, een warmte suppletie-unit, een wasstraat met water recycling en osmose water. Voor onze haal- en brengservice hebben we een Euro-6 vrachtwagen en voor het vervangend vervoer hebben wij hybrides met A-label. Alles is aangepast, waardoor wij ook het label “Duurzaam Repareren” hebben verkregen. Een passende financiële oplossing nodig voor een particuliere of zakelijke financiering? Of liever leasen of voor korte of lagere tijd een huur auto nodig? Ook dat is ook mogelijk via onze lease en verhuur maatschappij! Kortom… U heeft bij ons één aanspreekpunt als het om uw mobiliteit gaat. Wel zo gemakkelijk!