Eerlijk bedrijf met top service
In 2021 mijn eerste Volvo v60 bij Turnhout auto’s gekocht, na drie jaar terug gegaan om toch een stapje hoger te gaan, zegt eigenlijk al genoeg dat je weer terug gaat naar dezelfde dealer.
Bij de v60 was ik al uitmuntend geholpen.
Mijn oog was gevallen op de XC90, wilde iets anders dan standaard zwart, maar uiteindelijk de juiste kleur gevonden.
Gelijk gebeld voor een afspraak, de volgende dag kon gelijk.
Weer vriendelijk ontvangen, en eerst uitleg gekregen over de auto, na de proefrit heerlijk even gezeten met een bak koffie, en aangegeven dat we er toch even over moesten nadenken. Was uiteraard geen enkel probleem.
Na een paar dagen toch de knoop doorgehakt, we doen het.
Contact opgenomen met Patrick, die heel netjes in zijn vakantie ons te woord wilde staan, en een afspraak gemaakt wanneer we de auto konden ophalen.
Maaike zou de levering doen ivm met Patrick zijn vakantie.
Weer allemaal keurig geregeld, auto stond er spik en span bij, alles werd nog duidelijk uitgelegd, en bij vragen konden we altijd even bellen.
Patrick belde zelfs nog na zijn vakantie om ons veilige km te wensen, en of de auto helemaal naar het wens was. Top service weer, anders was ik ook niet terug gegaan.
Eerlijke vriendelijke mensen, met echte vakkennis van Volvo. Als ik weer aan een nieuwe Volvo toe ben, kom ik weer bij ze terug.
Bedankt Patrick en Maaike.
Groet Bob