perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige sfeer. Niet opdringend! Straalt vertrouwen uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het kopen van een auto - is snel, efficient en goed verlopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vriendelijke klantgerichte bedrijf
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enkele weken geleden heb ik bij Turnhout Auto\'s een schitterende Audi A5 gekocht. Op hun site stond een goede omschrijving met duidelijke foto\'s en video. Tijdens de bezichtiging bleek geen woord gelogen en de wagen stond er schitterend bij. Ondanks de grote drukte op zaterdag ochtend werden we zeer warm ontvangen en werd er de tijd genomen om ons vriendelijk te woord te staan. Echt een fijn familie bedrijf met warme en oprechte mensen. Het was de rit vanuit Bergen op Zoom dan ook zeker waard en ik kan ze dan ook warm aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Maike, Patrick,\r\nAlvast bedank voor de goede service, graag had ik dit volgende op uw referenties geschreven:\r\nBij aankomst, lekker bakje koffie, nadien werd de auto bekeken we kregen alle tijd voor een testrit\r\nhebben nadien een wiel eraf gedraaid voor het eens te bezien, zonder dat er iemand vragen kwam stellen\r\nZeer aangenaam en ongedwongen sfeer. Na afhandeling terug naar Belgie, Nadien moest er voor de\r\nBelgische douane extra info op de factuur, zonder problemen aangepast, dan wilde de douane de naam van de echtgenoot op\r\nde factuur, weeral aangepast zonder probleem. Ik kan iedereen aanbevelen hier eens binnen te springen voor de aankoop\r\nvan een auto. Maike en Patrick hartelijk dank\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was vrij druk, maar de auto stond al netjes klaar. Alles verliep soepel en erg prettig. De auto werd na een paar dagen keurig gepoetst afgeleverd inclusief een nieuwe APK en garantie. Inmiddels rijden we 2 maanden met veel plezier in onze nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, alles top geregeld, fijn autobedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs hebben wij een Toyota Auris hybrid aangeschaft bij Turnhout. Een fijne ongedwongen sfeer waar je niet het idee hebt dat je er een auto opgedrongen wordt. Alles gaat op basis van vertrouwen en dat is ons goed bevallen. Bij de aflevering van de auto koffie en gebak (wel van te voren even je favoriete gebakjes opgeven ;-). Ondanks wat kritische opmerkingen van onze kant bleef Maaike altijd netjes, vriendelijk en oplossingsgericht. Wij zijn heel tevreden met de auto en kunnen iedereen Turnhout aanbevelen. Gr Pieter en Ingrid

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf vriendelijk personeel & nette auto\'s. Auto is ook goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb 3 weken geleden een Volvo gekocht. We kwamen zonder afspraak, maar een proefrit was geen enkel probleem. We kregen uitgebreid de ruimte de auto te bekijken en berijden. De onderhandeling verliep soepel en prettig. We konden de auto zoals afgesproken na 3 dagen al ophalen. Ik kan eigenlijk geen minpunt bedenken, misschien dat het wat warm was binnen:)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nooit gedacht dat we zo dichtbij de perfecte auto zouden vinden! We werden goed geholpen, zeer professioneel en goede service! Zeker een aanrader om hier even te gaan kijken als je op zoek bent naar een \'nieuwe\' auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Binnen een week was de auto al klaar om op te halen en dat terwijl er nog twee dingen besteld moesten worden en een kleine reparatie moest gebeuren aan de achterbank. Hele fijne nette en vooral eerlijke mensen! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een auto.\r\n\r\nGroetjes,\r\nTamara

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben onlangs een prachtige Volvo V70 gekocht bij Turnhout Auto\'s.\r\nPatrick en Maaike nemen de tijd voor je, hebben geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk en duidelijk verhaal. \r\nWij komen dan ook zeker terug voor een tweede auto.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De medewerkers van Turnhout autos waren zeer klantvriendelijk en de service is goed. Ik heb hier mijn aller eerste auto gekocht en ben er zeer tevreden mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf voor de Hemelvaart was de auto tot onze verrassing toch klaar en konden wij er mee weg. super

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Prima service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring bij Turnhout Auto\'s was heel positief. De communicatie verliep heel soepel en prettig vanaf het eerste moment. We kwamen voor een proefrit op zaterdag en het was vrij druk dus we moesten even 10 minuten wachten. Vervolgens namen ze alle tijd voor ons. Na de proefrit werd meteen een goed voorstel gedaan mbt onze inruil auto en we konden onze nieuwe auto al binnen een week ophalen. Nu na 2 maanden zijn we nog steeds erg blij met de auto. We hopen binnenkort een geschikte auto voor mijn zus te vinden bij Turnhout Auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk ontvangst, na proefrit zijn diverse puntjes gemeld. Deze zijn keurig verholpen. Er wordt een maand garantie gegeven. Na 2 maanden ging de accu kapot. Na per mail gevraagd om coulanceregeling werd dit zeer snel opgepakt en opgelost. Bedrijf is RDW erkend en overschrijven wordt direct na koop geregeld. Scheelt hoop rompslomp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de Polo bij Turnhout Auto\'s via Autoscout en na een vriendelijk telefoontje had ik een afspraak gemaakt voor een proefrit.\r\n\r\nToen we bij Turnhout Auto\'s aankwamen, stond de auto al klaar voor de proefrit en was alles goed geregeld. \r\n\r\nNa de proefrit met de auto werden we verwelkomt met een bakje koffie en na prettige onderhandelingen was ik er al snel uit.\r\n\r\nIk heb met Maaike gesproken en ik vond het prettig zaken met haar te doen. Ik vond haar heel vriendelijk en ze heeft verstand van zaken.\r\n\r\nHet is een briljante auto en ik ga Turnhout Auto\'s in toekomst zeker in de gaten houden, mocht ik weer op zoek zijn naar een nieuwe auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op een zaterdagmiddag kwamen wij via Marktplaats terecht bij van Turnhout Auto\'s. We werden erg vriendelijk geholpen door Maaike, een proefrit zonder afspraak was geen probleem. We hebben goede afspraken kunnen maken over het inruilen van onze auto en de garantie van de nieuwe auto. Een week later konden wij onze auto al ophalen! Al met al zijn wij zeer te spreken over dit bedrijf en kunnen het aanbevelen hier eens een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een occasion!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is echt een bedrijf waar je een mooie en goede auto kan aanschaffen.\r\nNa een paar bezoeken had ik mijn passie gevonden in een auto.\r\nTot mijn verbazing kreeg ik deze mooie auto mee om hem te laten keuren bij de dealer.\r\nHet duurde best lang voor ik deze auto in mijn bezit had,dat lag aan mij.\r\nPatrick en maaike hebben heel veel geduld moeten hebben hier door.\r\nMaar fantastisch, ik dank hun voor hun vertrouwen in mij.\r\nDaar kan jij dus gerust een auto kopen,dat is een bedrijf die zijn afspraken na komt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden. Turnhout Auto\'s heeft veel mooie beoordelingen op internet en dat verdienen ze ook echt. Ze werken er hard voor en zijn vriendelijk betrouwbaar en eerlijk.

Noordeinde 142

2371CX Roelofarendsveen