Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Als trouwe Mercedes rijder was ik opzoek naar mijn oude liefde een Mercedes SLK van na de update van 2011.\r\nBij autobedrijf DEKO van de gebroeders de Koning hebben wij de auto gevonden die we zochten, een prachtige SLK uit 2012 met alle historie erbij tot aan de laatste onderhoudsbeurt.\r\nNa een proefritje in de buurt en later nog eens op de grote weg, hebben wij besloten de auto te kopen met inruil van onze huidige auto.\r\nHet was een prettige ongedwongen onderhandeling met Mark, in een vertrouwde omgeving.\r\nNa een weekje konden wij de auto ophalen, hij zag er uit als nieuw, ook onder de motorkap en met de mededeling, als eventueel er iets niet in orde is, kan je altijd bellen dan wordt het opgelost. Een beter garantie kan je niet hebben.\r\nWe zijn gelijk een paar dagen op vakantie geweest naar de Eifel in Duitsland. Het is een fijne auto en we hebben zelfs met mooi weer open gereden.\r\nHet is een prima bedrijf met betrekkelijk jonge auto,s met goede prijs kwaliteit verhouding.\r\n