goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In februari een Carthago chic bij Rozendom gekocht deze werd naar onze volle tevreden heid af geleverd !\r\nOok heel atent en correct vonden wij de melding twee week voor het verstikken van de garantie termijn ! \r\nMet daarbij de vraag om een lijstje in leveren met eventuele puntjes !!\r\nDit getuigd van zekerheid en vertrouwen !\r\nAl met al een dikke pluim van ons voor dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig in de omgang en komt toezeggingen na. Perfecte aflevering van de camper.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben eind 2016 onze camper ingeruild en een andere camper gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden vakkundig eb vriendelijk geholpen door Geert-Jan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer correct de camper afgeleverd en daarna ook klaar staan voor evt. kleinigheidjes. Super goed. Zijn zeer tevreden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Problemen worden snel en naar tevredenheid opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ontvangst,uitleg en service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben bij dit bedrijf een camper gekocht. Goede voorlichting en goede service ontvangen. Je kunt er altijd terecht met vragen en langskomen als dat nodig is.\r\nHebben nog wat extra aanpassingen aan de camper laten doen, die volledig naar onze wensen zijn verricht.\r\nVriendelijk personeel waar de koffie altijd klaarstaat.\r\nAanrader voor nieuwe kopers.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en meedenkend met de klant.
  • Reden bezoek Andere reden

Baruch Spinozastraat 12

7442 PD Nijverdal

Over Rozendom Campers

Rozendom Campers biedt mooie, luxe occasion campers aan in verschillende prijsklassen. Rozendom Campers is een jong en dynamisch bedrijf. Bij Rozendom Campers wordt u gastvrij onthaald en u kunt de volgende diensten van ons verwachten: • Verkoop • Garantie • Inkoop en inruil • APK en onderhoud • Reparatie en montage • Service & geen afleverkosten!