goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs binnen een half uur een auto gekocht bij deze garage. Redenen: de auto waarin ik een proefrit maakte rijdt perfect, de prijs kwaliteit verhouding was goed en je voelt vanzelf wanneer je op een goed adres bent en dat voelde ik. Verder zijn achteraf nog wat zaken kosteloos hersteld. Zeker aan te bevelen!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service klantvriendelijk altijd tijd om even te kijken als er iets aan de auto is bedankt Tom.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed klantvriendelijk bedrijf....had meteen goed gevoel......l\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf staan altijd voor je klaar ben 100% tevreden en het is nooit teveel wat je vraagt ga zo door bedankt gr frans

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, snel geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij gaan al jaren naar Bergmans Auto\'s voor al onze keuringen en reparaties. En zijn enorm tevreden met de service van Tom! \r\n\r\nOnze huidige auto hebben wij ook bij Tom gekocht en we zijn zeer tevreden. De auto is in prima staat en is daarom een hele goede aankoop gebleken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, Heb er drie auto\'s heen gebracht en werd eerlijk en netjes geholpen. Bergmans auto\'s zoekt mee naar de gunstigste oplossing. Ik raad dit bedrijf zeker aan in tegenstelling tot andere auto bedrijven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik mijn mijn auto\'s daar gekocht, laten onderhouden en keuren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed geholpen. Verstand van zaken, reparaties altijd in goed overleg en de kosten vallen vaak mee

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Ton, \r\nPrima, prettig, flexibel en to the point en ...... steeds de rustige houding.\r\nT.a.v. \'deskundigheid\' heb ik n.v.t. genoemd, omdat ik dat niet kan beoordelen; ik kan immers niet vergelijken. Ik weet niet of de diagnose bij problemen bij meer of minder deskundigheid/ervaring anders zou zijn geweest. ( bijv. de diagnose bij het probleem van het hoge toerental bij de Peugeot 206). Maar ik heb op zich géén enkele reden om aan de deskundigheid te weifelen. \r\nHartelijke groet, Johan Pot \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets dan lof. Altijd keurig geholpen, geweldige service en uitstekende kwaliteit!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne snelle service
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service ook na de aankoop

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijke mensen. Auto wordt naar huis gebracht na kleine onderhoudsbeurt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij calamiteit en pech altijd paraat. Altijd een oplossing met grote aandacht voor de klant. Gewoon TOP

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en zit goed qua prijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben onze 1e auto daar gekocht een Peugeot 206 daarna zijn al onze auto`s daar in onderhoud gegaan. Tom is een sympathieke ondernemer met gevoel voor de klant. \r\n\r\nWij hopen dat hij dit nog lang met plezier blijft doen en dat wij daar altijd terrecht kunen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie vriendelijke service!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk en meedenkend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, Tom is professioneel en luistert goed naar de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jarenlang goede ervaring met dit bedrijf! Zowel met de aankoop van tweedehands auto\'s als met onderhoud, APK en reparaties.\r\nIk kom hier sinds 2010 en ben altijd vakkundig geholpen tegen een nette prijs.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Aerdmennekesbaan 51 A