Goede snelle service

Online aangegeven dat ik een afspraak wilde maken. Dezelfde dag werd ik nog gebeld en een afspraak gemaakt voor 2 dagen later. Ik kon dus snel terecht en werd ook nogeens super geholpen. Kortom echt een aanrader

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede prijs snel geholpen vriendelijke monteur

Zeer snel klaar en keurig gedaan

Excellent service!!

I recently had my front windshield replaced, and I couldn’t be happier with the service! The team was incredibly professional, arriving right on time at my address. The technician worked efficiently, and the replacement was done in no time without compromising quality. The windshield looks perfect! I also want to highlight the excellent customer service I received when arranging the appointment. The receptionist was super friendly and accommodating, making the whole process smooth and stress-free. Highly recommend this company for anyone in need of fast, super good price, reliable, and friendly windshield repair services. I’ll definitely come back if I ever need their services again!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekende montage en zeer meedenkend in oplossingen. En dat voor een beduidend lagere prijs.

Top! Na in het voorjaar: "pech op de snelweg" een ster in mijn voorruit door steenslag. Snel opgelost, met alle opties die je bij een voorruit maar kiezen kan. Nu een "eigen schuld, dikke bult" schade aan mijn achterruit. Ook nu weer snel en vakkundig opgelost. Ruit helemaal naar wens, en perfect uitgelijnd geplaatst. Hopelijk hoef ik de komende 8 jaar geen gebruik meer te maken van hun uitstekende diensten. -_^

Fijn en snel geholpen

Doordat Ruud heeft meegedacht heb ik een nieuwe voorruit voor een zo laag mogelijke prijs. Alles tot in de puntjes verzorgd. Bedankt Ruud!

Goede en snelle service

Uitstekende service en supersnel weer de weg op met een nieuw voorraam en de helft van de kosten bij carglass Harstikke bedankt Ruud

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vakkundige montage en een prettig ontvangst op de locatie

Vakkundig ruit vervangen

Ruud is een professionele vriendelijke man. Alles is duidelijk van te voren besproken zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Een super zaak

Mijn ervaring bij voorruit.nl is super wat een service ik werd binnen gelaten en er werd gelijk aan begonnen en gelijk werd er een bakje koffie aan geboden en keurig werd alles los gemaakt ik zelf werk in een garage bedrijf en zag gelijk hoe keurig er gewerkt werd de zaak zelf zag er ook gelikt uit en wat een vakman dat zag ik gelijk als ik ooit iets aan mijn ruit zou hebben dan is dit wel het aangewezen adres een dikke 10.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed geholpen voor een fijne prijs

Na een tijdje rondkijken op internet op nieuwevoorruit.nl gekomen, die een nieuw voorruit voor de helft van de prijs kon plaatsen. Netjes ontvangen en een uurtje gewacht in de wachtruimte en daarna weer op pad met een mooi nieuw voorruit, uitstekend!

Goedkoop is duurkoop.

Via NieuweVoorruit.nl bij Pieter Brok in Leunen terrecht gekomen. Gebeld en afspraak was snel gemaakt. Voorruit op locatie verwisselen kon niet, daarvoor was de auto te oud, ok. Nadat de ruit verwisseld was en ik de auto kwam ophalen hadden de alarmbellen al aan gemoeten. Auto stond klaar vol met vliegen en een vies met vlekken besmeurd nieuw voorruit. Ik dacht weg hier en poets het thuis wel. En poetsen heb ik gedaan. Krijg het niet schoon en stond ook niet te popelen om echt bijtende schoonmaak middelen op een 'nieuw' voorruit te gebruiken. Waarom ben ik op een mooie zomeravond in de hitte zelf mijn 'nieuwe' voorruit aan het poetsen. Gebeld en werd aangeraden dat ik zelf commandant moest bestellen en het daar maar mee moest proberen. Dat is best een grove krasverwijderar. Ik rij wel terug. Aangekomen netjes te woord gestaan en mocjt ik met zijn spullen de voorruit poetsen. Omdat Ik weer heen en weer was gereden mocht ik de poets, poetsdoeken en spray zelf houden. Thuis aangekomen mocht ik het zelf weer oppoetsen. 1 vlek van 9cm bij 5 cm, precies in het gezicht van de bestuurder ging niet weg. Er zou nieuw spul worden besteld waarmee ik weer zelf mocht poetsen. Paar keer nagebeld of het er was. Uiteindelijk gaf men aan niet weten wat er mee te moeten. Al ze bij weer een nieuw raam besteld zal waarschijnlijk hetzelfde zijn. Uiteindelijk mijn geld terug gekregen en kan ik op zoek naar een gewoon bekende partij, die netjes thuis komt en ook netjes een voorruit gepoetst afleverd. Veel goedkoper.

Uitstekende service

Mijn Ford Focus uit 2017 had lekkage aan de bovenrand van de voorruit. Aangekomen bij het pand van nieuwevoorruit.nl in Amsterdam was het wel even schrikken.... Geen fancy garage, maar nogal een wat bouwvallige opslagruimte die gedeeld werd met andere bedrijven. De kennismaking met Ruud was echter zeer hartelijk en toen de auto eenmaal binnenstond werd mijn probleem zeer vakkundig aangepakt en verholpen. De ruit werd er gelukkig ongeschonden uitgehaald, oude kit verwijderd, alles gereinigd en met nieuwe kit werd de voorruit weer teruggeplaatst. Na ongeveer anderhalf uur was de klus geklaard en kon ik weer huiswaarts. De prijzen zijn zeer redelijk, zeker afgezet tegen de woekerprijzen die men bij Carglass vroeg voor hetzelfde klusje. Ik ben zeer tevreden en kan het ten zeerste aanbevelen !

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekende service, lage prijs!!

In het weekend gebeld, voicemail ingesproken. Op maandag ben ik teruggebeld door Ruud om een afspraak te maken. Tevens werd de prijs genoemd die ik zou moeten betalen, en die kwam overeen met wat ik op de site had gezien. Op de afspraaklocatie werd ik al door Ruud opgewacht, en de vervanging van de voorruit was in een uurtje gefixt. Hele goede service: geen gezeur, vast lage prijs en de ruit is met vakmanschap vervangen!!

Snel geregeld

Meer dan uitstekend

Vanochtend is de voorruit van onze Fiat 500C door Ruud op de locatie Wateringen vervangen. Heel attent dat Ruud belde om mij te melden dat hij door file een kwartiertje vertraagd zou zijn. Bij het demonteren van de voorruit zag Ruud dat in de bak onder de paravan veel water stond. Heel fijn dat hij wat verder kijkt en dit zonder meerkosten voor ons heeft opgelost. De persoonlijke benadering, alsmede klantvriendelijkheid en bovendien de zeer aantrekkelijke prijs van een nieuwe ruit zijn voor mij redenen dit bedrijf van harte aan te bevelen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Helemaal top!! Kan niet beter.

Gisteren heeft Ruud de voorruit van de Lexus IS gerepareerd. De voorruit had een enorme barst en moest vervangen worden. De ruit is er door Ruud vakkundig uit gehaald en een hele nieuwe ruit heeft hij geplaatst. Super blij met de service! Uitstekend betrouwbaar bedrijf. Dat zie je aan de service maar zeker ook de deskundigheid / vakmanschap van het bedrijf. We geven zelden reviews maar voor nieuwevoorruit.nl maken we een uitzondering. Alleen de maximale score van 5 sterren is hier op zijn plaats. Ik kan het iedereen aanbevelen.

goede service

netjes gemonteerd en kon er snel terecht

Goed en snel geholpen

Een uurtje wachten met een kop koffie, En ondertussen is het raam vakkundig hersteld.

Uitstekend geholpen.

Mooi op tijd bij mij voor de deur en vriendelijk en vakkundig geholpen.

Snel en goed geholpen

Super service en vakkundig

Vandaag heeft Ruud de voorruit van mijn volvo c30 gerepareerd. De voorruit had los gelaten aan de bovenzijde. De ruit is eruit gehaald en opnieuw geplaatst. Super blij met de service! De voorruit zit er weer als nieuw in. De prijs/kwaliteit is top.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Sevice en vakmanschap, top!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Niet twijfelen gewoon doen !

Met zo’n lage prijs moet je maar afwachten waar je terecht komt maar mijn ervaring was bijzonder goed. Nette zaak met ervaren eigenaar die zelf monteert. Ik wilde wel een weten hoe een ruit vervangen in zijn werk gaat en ben er daarom bij gebleven met een heerlijke kop koffie in mijn hand. Alle stappen werden uitgelegd en over het eindresultaat ben ik bijzonder tevreden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel, efficiënt en zeer klantvriendelijk!

Top!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vestiging Nieuwe Pekela, niets anders dan uitstekend!

Top en snel geregeld! Hoefde maar te bellen/appen en het was binnen no time geregeld! Super service!

Escudostraat 32

2991 XV Barendrecht