Wat andere beloven is hier de normaalste zaak: wat een service!

Mijn voorruit is vervangen in Leunen bij Pieter Brok. Vakmanschap, klantgericht. Dit zijn bedrijven die je moet koesteren.

Uitstekend!

Snelle en adequate service en communicatie is duidelijk en vriendelijk!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super, schappelijke prijzen snelle service

Bijzonder netjes geholpen, tegen een aantrekkelijke prijs.

Uitstekend/vakkundig en vriendelijk geholpen

Vanaf eerste moment goed geholpen duidelijke en goede prijzen geen verborgen kosten een aanrader

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer nette en vriendelijke installatie

Reparatie aan huis, was binnen een uur geregeld

Snel, professioneel, kundig

Het duurde even voordat er een ruit voor mijn Beetle Cabrio uit 2008 gevonden was, deze moest uiteindelijk uit Italië komen, maar eenmaal hier, zat ie er binnen 1 uur in! Echt top!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Deskundig, snel en voordelig.

Afspraak al de volgende dag voor het vervangen van mijn voorruit. Duidelijke prijzen en geen verborgen kosten. Ze hebben mijn ruitenvloeistof reservoir gevuld toen die leeg bleek te zijn.

Goede communicatie

Snel & duidelijke communicatie

Fantastisch

Top geholpen

Erg prettig en goed geholpen. Het was wat lastiger omdat de raam tegen een hefdak zat en er een strip over geplaatst moest worden maar was allemaal geen enkel probleem. Goede prijs en goede service!

Ook voor zijruiten

Na mijn eerdere positieve ervaring met het vervangen van een gebarsten voorruit ben ik teruggegaan naar NieuweVoorruit.nl toen een zijruit van mijn auto was ingeslagen. Weer een positieve ervaring, de man is iets van een kwartiertje bezig geweest om ook het laatste korreltje glas uit het portier te zuigen, echt zorgvuldig.

Prima service.

Top.

Ik ben ontzettend tevreden

Gewoon top!

Ik heb een uurtje gewacht op de reparatie en ik kom gelijk weer door! Geen fratsen, heel fijn:)

Handig snel en goed.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel, netjes, aan huis, goedkoop

Voor de helft van de prijs van bijv. Carglass kwam men aan huis en was de nieuwe voorruit in een halfuurtje geplaatst.

goede prijs, duidelijke communicatie

monteur netjes volgens afspraak op locatie. prijs minder dan de helft van carglass. top!

Goedkoop, vriendelijk, perfect

Ruud heeft me heel vriendelijk geholpen op afspraak. Kosten zijn vele malen lager dan bij andere bedrijven. Wachttijden zijn misschien wat langer.

Helemaal goed.

Voorruit V70 zat los wat een flinke lekkage veroorzaakte. Bij ons voor de deur is de oude ruit netjes er uit gehaald en teruggeplaatst. Scheelde veel tijd omdat we niet naar de garage hoefden en de prijs was vele malen goedkoper dan elders.

Fantastisch

Aangemeld via internet en werd meteen de volgende dag teruggebeld om een afspraak te maken. 2 dagen later was de nieuwe ruit op locatie geplaatst. Super service en duidelijk dat dit bedrijf kennis heeft van zijn producten. Al met al een top ervaring dus zeker aan te bevelen!

Boven verwachting !

Nieuwe voorruit nodig ivm flinke barst. Links en rechts op internet rondgesurft. Ik kwam bij NieuweVoorruit.nl uit, als zo'n beetje de goedkoopste en oogde wel betrouwbaar (en pinnen na afloop = fijn). Dan is het verders natuurlijk afwachten. De klus is inmiddels geklaard. Ruud kwam netjes op het afgesproken tijdstip en was zoals hij verwachtte met een uurtje klaar. Heel vriendelijke en rustige man, straalt vakbekwaamheid uit !! Aanrader, 5 sterren. Gr. Hans

Eerlijkheid en vakmanschap

Wij hadden een afspraak gemaakt bij een ander bedrijf, om onze kapotte voorruit te vervangen. Een vriend van ons vond dit bedrijf. De prijs van dit bedrijf bleek de helft te zijn. We werden rustig ontvangen met een kopje koffie en de reparatie was in 1 uur gedaan. We zijn dankbaar. Hier ging het niet om zoveel mogelijk winst, maar om een goede reparatie.

Relaxte en prettige afhandeling

Zowel het telefonisch contact als de reparatie zelf werden op een prettige wijze gedaan. Ruud verstaat zijn vak en dat weet hij op een rustige manier over te brengen. Zeer tevreden.

Topservice

Ik kon er snel terecht, snelle service, en 50% goedkoper dan carglass. Prima kantoor om even plaats te nemen/te werken. Stop maar met verder zoeken ;)

Prima en vlot geregeld

Binnen een uur alles gereed en weer weg gereden

Escudostraat 32

2991 XV Barendrecht