Zeer goede service

Zeer vriendelijke man, met de lach bediend Volgende keer bestel ik graag opnieuw bij deze verdeler

ok vriendelijke chauffeur en levering zoals voorzien

alles ok

Snel, vriendelijk en zorglos!

Snel, correct en goede prijs

Aangenaam, vriendelijk,

GOEDE SERVICE

Men antwoordt op uw vragen via e-mail en proberen zo goed mogelijk te helpen.

zeer vriendelijk en correcte behandeling

Na contact genomen te hebben voor een levering ging alles snel.

Buitengewone dienstverlening

Na het melden van hoogdringendheid werd bij mij nog de dag van mijn bestelling geleverd. De man die kwam leveren was bijzonder vriendelijk , gaf goede raad en was hulpvaardig. Dank.

Fantastisch

Vriendelijke mensen, goede service en zaken binnen een paar dagen geregeld.

Heel goede bediening,

Levering als beloofd, een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zij voorzien onze klanten van brandstof. Goede communicatie!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke chauffeur!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets anders dan geweldige samenwerking met klant.\r\nZeer goede afspraak regelingen met bedrijf.\r\nPersoneel is heel erg gemoedelijk en klantvriendelijk\r\nZeer goede onderlinge verstandhouding. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed telefonisch ontvangst. Belangrijk is op voorhand bevestigen van verwachte aankomsttijd.en zich daar ook aan houden..... dat proces verloopt perfect en vlot.\r\nOok steeds dezelfde chauffeur die dan ook de plaatselijke situatie goed kent.\r\nDaarbij nog dat \"onze\" chauffeur heel vriendelijk en gedienstig is.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct en vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden,klantvriendelijk,prijs kwaliteit en snelle levering.mensen van hun woord TOP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De bestelling en levering verliepen vlekkeloos. Ik heb 1000 liter voor mijn schoonmoeder in Maasmechelen besteld, bestelling werd onmiddelijk bevestigd en snel geleverd. Omdat mijn schoonmoeder niet goed te been is heb ik dit via mail laten weten en ook spoedig antwoord gehad. De chauffeur was goed op tijd, behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle levering van mazout. \'s Avonds bestelt en de volgende ochtend geleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles pico-Bello !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij was het de eerste maal dat dit bedrijf bij mij stookolie geleverd heeft. Het was zeer aangenaam om samen te werken. Vlotte communicatie, flexibel in leveringstijden, goede prijzen, flexibele betalingsmogelijkheden, ...

Randweg Oost 1

6021PA Budel

Over Van Horne Brandstoffen & Smeermiddelen

Van Horne Brandstoffen & Smeermiddelen is al meer dan 65 jaar actief in de Brandstoffen en Smeermiddelen handel in zowel Nederland (Budel) als in België (Hamont-Achel). Naast levering aan wederverkopers en eindverbruikers, exploiteren we op beide locaties ook een Esso tankstation. Tevens zijn op deze locaties ook wasboxen aanwezig en is er in Budel (NL) gekozen voor een roll-over carwash.