Uitstekende service en een compleet aanbod

Prettige garage, toegankelijk, kennis van zaken, klantgericht, nemen de tijd. Hele goede werkplaats. Kortom, een aanrader.

Goed ontvangst, mooi en groot aanbod. Lekkere koffie en vrije keuze om te kijken wat je wilt.

Top bedrijf!

Heel goed en professioneel geholpen.

Heel goed gevoel zodra ik binnen was

Veel lof voor Jimmy. goede verkoper en niet opdringerig. Heel vriendelijk! Uiteindelijk met veel plezier een auto gekocht.

Super tevreden

Ze hebben mijn auto beter afgeleverd dan verwacht. Aangezien de prijs lager was dan normaal voor deze auto zou ik hem zo mee moeten nemen. Bij het ophalen van de auto was ik erg verrast dat ze toch ook nog maar nieuwe banden hadden gemonteerd.

Zeergoed

Keurig te woord ge staan en goed geholpen

Top service!

Super goed geholpen door Wim. Fijne samenwerking en een super snelle levering. Dank jullie wel mannen. Ben heel blij met mijn auto.

prima garage duidelijke afspraken

goede garage waar je duidelijke afspraken kunt maken en netjes gewerkt wordt

Perfecte service

Mijn bmw 220i m-sport vorig jaar november gekocht bij autogarage Roest. Helaas had die dit jaar problemen met het starten. Had nog 1 maand garantie dus ben terug gegaan naar autogarage Roest, daar hebben ze de auto nagekeken en bleek het de accu te zijn. Bleek ook deze ingreep samen met de leen auto kosteloos betekent te worden. Echt een super service, ook de verkopers zijn erg top. Altijd vriendelijk en ze hebben verstand van zaken. Rond de tijd dat we weer een andere auto zoeken, gaan we eerst bij autogarage Roest kijken of ze wat hebben staan. Echt een aanrader..

Prachtig aanbod aan auto's en vriendelijk personeel

Auto Roest heeft een mooi aanbod van veelal wat sportievere auto's. Auto's zien er allemaal keurig uit. Het personeel is vriendelijk en wij hebben dan ook naar volle tevredenheid en mooie auto gekocht bij hun. De auto werd keurig gewassen en gepoetst afgeleverd met een grote beurt en nieuwe apk.

Goedeervaring

Heel Goed

Goede service en het overleggen super.

Geweldig geholpen, prachtige auto aangeschaft

Bij binnenkomst direct geholpen door een hele vriendelijke en kundige verkoper. Papierwerk (offerte/verzekering/opdracht/overschrijven) ... alles is top geregeld en het ophalen van de auto was een feestje :-) echt een aanrader!

Prettig verloop van aankoop en inruil

Goed advies, prettig gesprek, tevreden over de inruil van de eigen auto. papierwerk netjes verzorgd. bedrijf is zeker een aanrader.

goed en snel geholpen

vlotte afhandeling koop en verkoop

Prima, Fijne communicatie en Prima duidelijke afspraken die ook zijn nagekomen

Prima, Fijne communicatie en Prima duidelijke afspraken die ook zijn nagekomen

Perfect geholpen

Ik rij speciaal naar Auto Roest, omdat ik de mensen die er werken vertrouw met mijn auto. Ik ga er heen voor APK en voor onderhoud en word altijd perfect geholpen.

Dit is een top bedrijf

Heb hier mijn nieuwe Golf 7 gekocht. Service is fantastisch, we zijn zeer tevreden over de service. Vriendelijk personeel, doen wat ze beloven. Onwijs bedankt voor jullie service mannen. Voor een volgende auto gaan we zeker hier naar toe.

Vriendelijkheid en goeie service.

Vriendelijke mensen en goeie service voor een nette prijs.

Veel keus, fijnpersoneel, goede service.

Snel en fijn

Alles is keurig snel afgehandeld en had binnen no-time m'n auto.

Mooi bedrijf.

Goed geholpen door verkoper Jimmy, zeker de moeite waard om eens te bezoeken, via de site of ter plaatsen.

Alles wordt perfect verholpen

Met een aantal punten even langs gegaan en wat direct verholpen kon worden werd direct gedaan en de rest netjes een afspraak voor gemaakt.

service en klantgerich!

vriendelijk geholpen en afspraak is afspraak ,met een goed gevoel vertrokken !

Top!

Eerste auto bij Auto roest gekocht. Was een leuke ervaring. Heel vriendelijke mensen!

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen