Goede service!

Goede service!

eventuele problemen zijn top opgelost

gewoon simpel goed

Schitterend bedrijf met top service!

Waanzinnig mooi bedrijf met super goede en vriendelijke service. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe auto en mede door de goede hulp van Robin Need mijn auto gevonden. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen!

Kosten reparatie vielen lager uit dan eerder begroot

Nette zaak

We zijn goed geholpen. Hebben een mooie occasion gekocht en onze auto ingeleverd waar we een nette prijs voor kregen.

Snelle en correcte service

Ondanks drukte tijd gemaakt om mijn auto nog op tijd een apk te geven. Vooraf opgave van mogelijke kosten.

Bijzonder fijn geholpen!

Allemaal vriendelijke en vakbekwame mensen! De volgende auto koop ik weer hier!

Super goede service, ze doen wat ze beloven.

Auto bij hen gekocht en super goed behandeld. Achteraf service gehad wat zeer goed is opgelost. Top garage.

Doen wat ze beloven!

Een eerste kennismaking voor mij. De beloftes op de website komen ze na. Een prachtige auto afgeleverd. Communicatie zou wellicht iets adequater mogen maar het geeft wellicht ook aan dat ze lekker druk zijn. Kortom, zeer tevreden!

Fijn geholpen

Mooi bedrijf , fijne mensen

Toppers

Goed geholpen! Ga zo door

Super service, aardig personeel, mooie en technisch goede auto's

Goed geregeld en vriendelijk service.

Mooi bedrijf. Communicatie is wat minder. Vriendelijke mensen. Mooie auto's

Netjes goed en correct geholpen met een fantastische service

Ruime keuze een realistische inruil gehad Netjes behandelden hopelijk ook een goede na service

TOP

ervaren garage. weten waar ze mee bezig zijn. service is top

Een super bedrijf met vriendelijk personeel!

Zaterdag heb ik mijn auto opgehaald. Hij stond helemaal gepoetst klaar om meegenomen te worden. Het personeel is super vriendelijk en helpen je graag! Ik raad dit bedrijf zeker aan! Super veel keuze qua auto’s in allerlei prijsklassen! De volgende keer kom ik zeker terug! Ik wil Wim, Robin, Jimmy en Nick bedanken voor de snelle service!

Betrouwbaar & sympathieke Bovag garage.

Deze Bovag garage zit al geruime tijd in Schelluinen en heeft een grote voorraad degelijke auto's in diverse merken. Zeker niet opdringerig en verstand van zaken. Nadat wij onze droomauto hadden gezien van binnen en buiten was een proefrit vanzelfsprekend en geen probleem. Na de proefrit zijn we onder het genot van een bak koffie rond de tafel gaan zitten en tot een mooie overeenkomst gekomen. De bmw stond de week erna zoals afgesproken netjes opgepoest en klaar om met zijn nieuwe eigenaar veel veilige kilometers tegaan maken. Namens mij en mijn vrouw hartelijk dank voor de genomen tijd en service....wij zijn dik tevreden....

geweldig geholpen , fijne mensen, duidelijk

Voor t eerst daar auto gekocht . Onze garage plotseling dicht dus op zoek naar andere garage . Na fijn telefoongesprek gaan kijken en praten . Alles daarna vlot en duidelijk gelopen .

Een mooi bedrijf met eerlijke directie en medewerkers.

Ze komen na wat ze beloven.

Zeer goede service fijne auto gekocht erg goed begeleid

Zeer positief

Top collega's

Zeer collegiaal

Vriendelijke en vakkundige service

Je krijgt alle tijd om de auto rustig te bekijken. Correct afwikkeling en ze nemen de tijd.

Top bedrijf

Top bedrijf

Slechte service/ communicatie

Een mooie BMW aangeschaft bij auto Roest, waar een paar kleine dingetjes aan moest gebeuren zoals een pit in de achterdeur en lakschade op de passagiers deur herstellen. Op de passagiersdeur daar is niets aangedaan en op de achterdeur is de schade nog steeds zichtbaar en is dus slecht uitgedeukt. Ook zitten we nog steeds te wachten op de beloofde lakstift, op de tweede sleutel (terwijl de auto daar nog drie weken heeft gestaan voor aflevering) dus die had allang bij aflevering aanwezig kunnen zijn, en is de dop voor de wielsloten is zoek. Mailen werkt niet daar krijgt men geen of slecht antwoord op evenals het bellen naar auto Roest, en wachten we nog steeds op bovengenoemde items, en zijn we weer bijna twee weken verder.

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen