Vakmensen

Ze doen wat ze beloven en gaan zeker voor klant is koning Top mensen

Professioneel en snel geholpen

Hele fijne garage, waar je snel geholpen kan worden.

Fijne mensen goede service

Wij hebben drie keer een auto gekocht. Fijn geholpen en mooie auto's. Goede service en prima aflevering.

Top bedrijf.

We Werden goed ontvangen, klantvriendelijkheid is super, goede Advies. Natuurlijk mooie auto’s voor marktconform prijzen. Een bedrijf waar je niet belazer wordt, als klant staat je op de eerste plaats en kwalitatief is deze bedrijf zeker een aanrader. Ik zeg ga gewoon langs en ervaart het maar zelf.

Uitstekende service en goede resultaten, snelle en duidelijke benadering,

Goede toelichting en uitleg

Auto gekocht

Een top ervaring met aankoop van meerdere auto’s. Afspraken worden altijd nagekomen. Op naar de volgende Wim!

Top!

Sinds kort heb ik het onderhoud van mijn auto toevertrouwd aan Auto Roest. Tot mijn tevredenheid - ik ervaar een prettige, klantgerichte benadering - persoonlijke service en aandacht én uiteraard de nodige deskundigheid. Kortom: top!

Een grote oplichtersbende!

Ik heb vandaag na bijna 1 jaar en met tussenkomst van een geschillencommissie eindelijk mijn geld (12k) terug en is de koop van een VW Golf (130k op de teller) ongedaan gemaakt. Lang verhaal kort: Auto Roest bv heeft mij willens en wetens een onbetrouwbare auto verkocht. Dit werd mij in dezelfde week van de koop al duidelijk. Na het aankaarten van de geconstateerde mankementen kreeg ik 0 op mijn rekest. Aan een Bovag garantie en non-confirmiteitsbegindel (check Google) hadden ze geen boodschap. Sterker nog: ik moest volgens Auto Roest ook opdraaien voor de kosten. Deze koop heeft mij heel wat hoofdpijn gekost. Dit wil je niet en gun ik jou ook niet! Zoek verder als je op zoek bent naar een betrouwbare auto en dealer. Niet onbelangrijk om te melden: het plaatsen van racistische opmerkingen worden niet geschuwd door de directeur.

Betrokken medewerkers die meedenken.

Er is goed meegedacht bij onze wensen bij de aanschaf van een occasion. De auto is snel op kenteken gebracht en keurig afgeleverd.

Klantgericht en verstand van zaken

Na afspraak proefrit gemaakt met aan te kopen auto. Ontzettend vriendelijke verkoper. Eerlijk en duidelijk over totstandkoming van het te betalen bedrag. Kleine schade perfect opgelost.

Goede inruilwaarde terug gekregen voor mijn inruil auto. Vriendelijk en behulpzaam personeel met goede service. Komen afspraken na en denken met je mee. Zeker een aanrader. Zeer blij met onze nieuwe auto.

Prima auto, aardige personeel, helemaal tevreden.

Banden vervangen

Top bedrijf met uitstekende service

Na een vervelende ervaring met mijn vorige garage op zoek gegaan naar een andere garage voor onderhoud van onze auto's. Auto Roest communiceert helder & transparant. Afspraken worden nagekomen en service is uitstekend. Een top bedrijf dus!

heel goede ervaring

vriendelijke ontvangst en eerlijke verkoop.

Mooi autobedrijf met goede service en een prettige sfeer.

Eerder dit jaar heb ik m'n huidige auto gekocht bij Auto Roest, en inmiddels heb ik 9.000KM probleemloze kilometers gereden met de "Bosbesblauw Metallic" (letterlijke kleurbenaming) Volkswagen Polo uit 2017. Zowel met de service van het bedrijf, als met de auto ben ik zeer tevreden. Zoals in mijn eerdere review geschreven, komt het team de gemaakte afspraken keurig na en staat daarnaast coulant en servicegericht klaar omtrent vragen en punt(en) van nazorg (in dit geval geen defect(en), maar het alsnog activeren van een multimedia-functie). Elektronica en software kunnen ervoor zorgen dat dergelijke acties niet altijd vanzelf gaan (is ook mijn persoonlijke ervaring als IT'er), maar alles is goedgekomen en tot in detail netjes afgehandeld. Hartelijk dank aan het team van Auto Roest voor de geleverde service en de gemoedelijke sfeer die ik ervaar binnen het bedrijf. Tot de volgende (nog te plannen) onderhoudsbeurt ergens in november a.s. ! Met vriendelijke groet, Jos Mus

Vlot, adequaat en volgens afspraak.

Mooi aanbod auto’s. Goed geholpen en alles volgens afspraak afgehandeld. Auto stond bij aflevering gereed en te glimmen. Prima ervaring, zeker aan te bevelen.

Mooie auto's en goede service bij Roest

In juli een mooie BMW Grand Tourer opgehaald bij Roest. In zeer goede staat afgeleverd. De service is goed en de inruilwaardes realistisch. Van harte aan te bevelen!

Mooi bedrijf goede service

Eerlijke prijs terug gehad voor mijn ingeruilde auto. App contact en levertijd liet wat te wensen over. Levertijd kon dit bedrijf niet veel aan doen, dat lag voor al aan de RDW. Maar dit is goed gemaakt door de verkoper met een volle tank benzine en wat plekjes op de bumper die mij niet op waren gevallen bij de proefrit. Deze worden na de hand herstelt door auto Roest. Incl een gratis beurt volgend jaar. Al met al een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Op wat kleine puntjes na 4,5 sterren

Vriendelijk en goed personeel

Ga zo door heren. Erg veel leuke auto's!

Ik ben super geholpen.

Enorm blij mee hoe het is verlopen allemaal… Zeker een aanrader!!!

Een geweldig bedrijf, met top service!

Ik heb met mijn zoon een behoorlijk aantal auto bedrijven bezocht, en zijn uiteindelijk bij Auto Roest bv uitgekomen! We hadden van te voren gebeld, en werden door Sander met heerlijke koffie ontvangen. Hier vonden we uiteindelijk de MB B-200 waar we naar op zoek waren! We kregen 7 dagen bedenktijd om de verkoop rond te maken, maar onderweg naar huis stond het al vast dat we deze prachtige auto wilde hebben. We hebben hem intussen opgehaald, en zijn super tevreden over de auto, de ontvangst en service van Auto Roest bv. Een vette duim-op voor Sander en zijn team!

Betrouwbaar

Goed en betrouwbaar bedrijf

prima bedrijf

Snel en netjes zaken gedaan.

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen