Prima service.

We zijn goed geholpen bij de aanschaf van een tweedehands auto.

Nette zaak fijne mensen Altijd wel in voor een praatje voor de rest Is het bij mij altijd goed geregeld .ook via de mail of de telefoon .Dus kan er alleen maar lof over schrijven .

Eerlijk en komt afspraken na.

Nette service en komt afspraken goed na

Goede prijs voor een goed afgeleverde auto.

Duidelijk en zonder 'grote verhalen'

Auto Roest heeft mij heel goed geholpen met de aankoop van een jong gebruikte BMW. De informatie over de auto, de prijs en het proces was duidelijk en gaf zeer veel vertrouwen. Dat was een opluchting na grote verhalen van de 'adviseurs' van de merk dealer.

Prima, nee TOP

Onze eerste bedrijfsbus hier aangeschaft. Geweldig geholpen door Robin! Later bleek er een probleem met de airco, na 1 belletje stond er de volgende dag een monteur op de stoep met een leenbus en hebben het probleem daarna snel opgelost. We zijn erg blij met deze service, de volgende auto van de zaak gaan we zeker aanschaffen bij AutoRoest.

Heel vriendelijk personeel en super goed geholpen

Super goed geholpen met kopen auto en de financiën. Alle personeel zijn zeer vriendelijk.

Top service

Top bedrijf, Tijdje terug achteruit tegen een paaltje gereden lichte schade, Reflectortje en een kapje kapot gereden. Gebeld naar het Bedrijf vriendelijke man aan de telefoon en ik kon gelijk langs rijden de zelfde dag nog spullen besteld. Later die dag werd ik gebelt dat ik langs mocht komen rijden en dat de onderdelen gelijk gemonteerd zouden worden. Al met al TOP Geregeld TOP Service Bedankt

Top service

Veilig aangekomen in Oostenrijk voor skivakantie. Op dag voor vertrek nog het remsysteem na gekeken en gerepareerd. Bedankt Auto Roest

Jullie zijn gewoon Top!

zie boven

Super bedrijf zeer klant vriendelijk

Eerste bezoek aan het bedrijf gelijk open ontvangen en prettige medewerkers alle tijd voor je en goed geholpen 2e bezoek ( afronding en koop ) wederom alle tijd en heel persoonlijk tot zelfs de jongen die de auto klaar maakt voor aflevering

Klantvriendelijk en service zijn prima!

Vriendelijk, verkoopgericht zonder opdringerig te zijn, goede service en inzicht in wat ik nodig had en prima aflevering!

Erg prettige dienstverlening

Ben heel blij met mijn nieuwe auto en de oude is prima ingeruild. Top

Netjes geholpen voor een goede prijs

Op internet de auto naar mijn wensen gevonden. Na een goed gesprek een prima inruilprijs voor mijn oude auto afgesproken. Na een week hebben we de nieuwe auto op kunnen halen, waar we nu ongeveer een maand van genieten.

Top service, fijne garage en vakkundig maar vooral aardig personeel

Zie hierboven

Conform verwachting

Goede service en planning, zoals je van deze garage mag verwachten.

Plezierige, snelle en duidelijke service

Niet alleen gericht op verkoop

Een hele mooie auto gezien op de site, gebeld voor een afspraak en de volgende dag al ontvangen met koffie. Eerst de auto in alle rust kunnen bekijken. Daarna voldoende tijd voor het beantwoorden van onze vragen en een proefrit. Na de proefrit gepraat over wat zaken die opgevallen zijn, onze overwegingen om deze auto wel of niet te kopen, onze hond en die van de verkoper, vakantie bestemming voor de auto, en een keurig bod gekregen op de auto die we wilden inruilen. Helderheid gekregen over wat kleine puntjes aan de nieuwe auto die mogelijk niet helemaal goed opgelost zouden kunnen worden en een reële prognose over de afleveringsdatum. Ook bij de aflevering alle tijd en ruimte en zaken werden goed uitgelegd. Ook nu weer over andere dingen dan de auto gepraat. Opnieuw interesse in de persoon van de klant en niet alleen in de snelle verkoop. Zeer tevreden over Sander en Jimmy.

Goed geregeld

Duidelijke afspraken, vriendelijk en keurig geregeld

Aanrader

Sander is een plezierige verkoper met kennis van zaken. Niet opdringerig. Aflevering was keurig. Gelukkig nog geen ervaring met afhandeling onder garantie zaken. Assortiment is ruim uit veelal recente Duitse merk auto’s. De moeite waard om te gaan kijken of de auto naar je keuze er bij is. Bedrijf ziet er professioneel uit.

Aanrader

Parallelweg 1