Nette verzorgde zaak, heel meedenkend.
Maandag 11 oktober 2021 zijn we voor het eerst bij
AutoRoest in Scheluinen geweest , we hadden een prachtige witte Seat Leon gezien op hun website..
Mijn partner heeft eerder op de dag gebeld of de desbetreffende auto nog aanwezig & Beschikbaar was , dat bleek zo te zijn.
en mijn partner heeft toen meteen een afspraak gemaakt om de auto dezelfde middag nog te komen bezichten toen we aan het einde van de middag aankwamen bij auto roest, werden we heel vriendelijk ontvangen we mochten eerst zelf op ons gemak de auto bekijken , we hadden gelijk vanaf buiten gezien een goed gevoel bij de auto / zag er erg netjes uit.
We zijn terug naar binnen gelopen om te vragen of het nog mogelijk was om direct een proefrit te maken , het was al vrij laat op de middag maar we mochten toch nog even een proefrit maken.
We hebben toen we terug kwamen van de proefrit , kenbaar gemaakt dat we graag de auto wilde kopen , we hadden ook een auto bij ons die we graag wilde inruilen , daar hebben we een net bedrag voor gekregen, toen besloten we de auto te kopen hebben we de benodigde afspraken gemaakt , en we konden de auto op woensdag 13 Oktober 2021 Ophalen.
Dus woensdag 13 Oktober rond dezelfde tijd weer terug bij autoRoest..
Ze zijn netjes alle gemaakte afspraken nagekomen.
Maar toen we de betaling wilde gaan doen, deed pinpas van mijn partner moeilijk , ik voorgesteld om met mijn schoonmoeder terug te rijden naar ons huis, om mijn pinpas op te halen.
Maar dat was niet nodig want Robin Need kwam met het voorstel om bij thuiskomst het benodigte bedrag over te maken ,dat hebben we bij thuiskomst meteen gedaan , en de volgende dag nog even opgebeld om te vragen of het over gemaakte bedrag goed was aangekomen en dat bleek het geval !
Dus zoek je een goed net autobedrijf, met mensen die bevlogen zijn in hun werk en klantvriendelijkheid en kennis van zaken hoog op prioriteitenlijstje hebben staan ... zoek dan zeker niet verder en kijk bij AutoRoest in Scheluinen.