Communicatie

De communicatie mag echt wel verbeterd worden van de week onze auto opgehaald maar als je belt voor een vraag of dat er iets niet goed is aan de auto wordt er gezegd u wordt terug gebeld maar helaas al 3 keer gehad en niets gehoord beetje jammer

Heel fijne garage

We zijn fantastisch geholpen, personeel is heel vriendelijk en absoluut niet opdringerig, we zijn "met rust gelaten" om zelf de auto te bekijken en te proefrijden. Voor vragen staat het personeel meteen voor je klaar. Er wordt van alles besproken daarna en de auto wordt naar wens klaargemaakt. Ook fijn dat ze bij BOVAG aangesloten zijn, dus 100% betrouwbaar. Ik raad Auto Roest BV iedereen aan!

Professioneel, behulpzaam en betrouwbaar!

We kwamen online een advertentie tegen van Auto Roest met een Honda die voldeed aan onze wensen. We hebben een mail gestuurd om een afspraak te maken en kregen vlot een reactie. Diezelfde week zijn we nog gaan kijken. We werden geholpen door Sander. We zijn erg tevreden over de service en raden het zeker aan om hier langs te gaan als je opzoek bent naar een nieuwe auto! Evert & Remy

TOP BEDRIJF!!! ze bestaan nog wel, maar het is even zoeken!!!

Wij hebben zeer goed ervaringen met dit bedrijf, we zijn van het station afgehaald door een vriendelijke jongeman. Bij aankomst stond de auto mooi gepoetst klaar. Wij konden op ons gemak de auto bekijken en beoordelen, waarna we een proefrit konden maken. Vriendelijke deskundige medewerkers, niet opdringerig. Bartek heeft alles netjes geregeld conform gemaakte afspraken. De verduisteringsfolie werd meteen verwijderd onder het genot van een kopje koffie. Wij genieten van onze fijne aanwinst hebben een goed gevoel bij dit bedrijf en zullen in de toekomst al naar gelang het aanbod zeker terug komen. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen! TOP!!!

Zeer soepel en vriendelijk.

Wij zijn erg goed te spreken of het autobedrijf Roest, het heeft de naam niet ha ha ha maar alles is met hun te overleggen en te bespreken voor een eerlijke prijs.

Perfecte service

Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt en ben keurig geholpen. Goeie eerlijke service. Zeker een aanrader!!

Helemaal super

Bartek was vanaf het begin heel behulpzaam en transparent over de auto, volledig reparatie geschiedenisinzicht. Ik voelde me welkom en serious genomen, zonder het gebruikelijke (te veel) geklets van velen tweedehands dealers. In plaats daarvan, Bartek was beleeft, aardig en heel vakkundig. Mooie ervaring, ik kom graag terug voor mijn volgende auto.

Eerder een perfecte service bij de auto van mijn man. Nu voor mij een goed advies, mooie instapklare auto en prettige inruilprijs. Rust voor het gesprek en blij met het resultaat!

Fijne mensen. Goede service

Auto gekocht

Meer dan prima service en inzet.

Vriendelijk personeel

Fijn geholpen

Kan niet beter

Op en top tevrede

Uitstekend bedrijf

Top bedrijf ze hebben geduld en helpen je netjes en staan voor je klaar zo als het hoort

goed geholpen

goed geholpen ook achteraf

Toppers!

Ga zo door!

Goed en correct afgehandeld

APK keuring, netjes gebeld ivm noodzakelijke vervanging van banden.

Goed.

Ik heb het een prettige ervaring mee gehad en ben ook goed een leuk en gezellige gesprek gehad met de verkoper Sander. De vriendelijke groet Charles.

perfect

kan niet beter

Top garagebedrijf

Prettige medewerkers, schoon netjes deskundig tegen een goede prijs. En goede koffie

Goede sfeer

Een hele goede sfeer en zijn heel goed geholpen. Echt een familie bedrijf met passie voor het vak.

Een goede sfeer

Snel en niets is te veel wij kwamen tegen sluiting tijd maar hij nam alle tijd en uiteindelijk een auto gekocht

Goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel

Goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel. Aantal weken later zoals afgesproken nog terug geweest voor het inlezen van 2e sleutel. Allemaal keurig en volgens afspraak geregeld.

Apk keuring afspraak maken, auto brengen en ophalen was zo gebeurd.

Top service en zeer vriendelijk personeel

Auto laten uitlijnen ivm scheeftrekken

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf en fijn personeel. Ik kom zeker terug in de toekomst.

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen