Keurig geholpen en afspraken perfect nagekomen.

Keurig geholpen en afspraken perfect nagekomen.

Geweldige service

Tot nu toe alles perfect

Snelle prettige afhandeling

Na pech met mijn auto, was het probleem binnen één dag verholpen. Professionele, snelle en vriendelijke afhandeling.

Prettig en correct

Geen poeha. Duidelijke afspraken gemaakt.

Zeer service gericht en komen gemaakte afspraken meer dan na!

Na aankoop nog met extra service geholpen. Top!

superbedrijf zeer behulpzaam en nemen de tijd

Je koopt niet zomaar een goede auto maar bij auto Roest in Schelluinen nemen ze nog de tijd voor mijn zoon die daar zijn eerste wagen koopt en veel dingen over de wagen wil weten. We zijn geholpen door Wim Pesselse een man die het nog leuk vindt dat zo'n jonge knul zelf voor een wagen heeft gewerkt en hem nu kan kopen en wordt over een paar maanden 18. Hun website is geweldig en duidelijk te koop is te koop en verkocht is verkocht duidelijke site. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden ga eens kijken er staan er genoeg

Fantastisch

Geweldig bedrijf, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Het personeel is erg klantvriendelijk. Goeie service. Wat een toppers bij auto roest!

Heel fijn

Ik ga mijn auto daar verkopen ben fijn ontvangen en goed geholpen en ze hebben een mooie vooraad aan auto's

Super geholpen, aardige mensen met kennis.

Kan niet beter !

Vorige maand mijn nieuwe aanwinst gekocht bij Auto Roest. Auto Roest heeft mij naast een mooie, goede auto ook een heel welkom gevoel gegeven. Heel fijn personeel die oprecht de tijd voor je neemt. Mocht ik ooit weer een nieuwe auto willen, ga ik zeker weer hierheen. Kortom: Auto Roest is zeker een aanrader. Ik geef deze toppers een dikke 10 voor de goeie service !!!

Netjes en snel

Auto gebracht en vroeg in de ochtend werd ik al gebeld wat de kosten zouden worden. En was snel klaar!

Zeer klantvriendelijk en gast vrij , goede service en vriendelijk personeel .

Klantvriendelijke benadering, transparantie en deskundigheid

Klantgerichtheid en deskundigheid zonderopdringerigheid wekt vertrouwen en doet met goed gevoel zaken

Super service, vriendelijke mensen

Vol vertrouwen bij dit bedrijf mijn eerste auto gekocht! De auto is snel en netjes afgeleverd.

Goed verzorgd en relaxed

Hartelijk /uitnodigend en geweldige keuze aanbod met mooie auto's

Afgelopen week een auto gekocht bij auto Roest. Goede service en informatie en zijn zeer bereid je met alles te helpen. Een echte aanrader als het om auto's gaat.

Prima en eerlijk bedrijf

Alles volgens afspraak, net assortiment auto's. Reële prijzen , nette showroom. Na goed telefonisch contact, een proefrit gepland en alles was zo geregeld met inruil. Zeker de moeite om nog een keer terug te komen wat mij betreft.

Super bedrijf

Hebben hier onze Skoda gekocht , waren na proefrit wat dingen op gevallen en die zijn naar behoren gerepareerd Hele aardige verkopers zonder poehoe en wim van de aftersales heel kundig en vriendelijk. Schepen je niet zomaar af als je besluit geen bovaggarantie te nemen, die ik overigens wel wat aan de hoge kant vind Verder dus alleen maar lof over dit bedrijf Grtt Herman Papendrecht

Fantastisch

Super service! Johan die de Auto op mijn werk komt ophalen en weer terug brengen! Betrouwbaar en snel! Helemaal top.

Goed bedrijf bij bezoek professioneel personeel

Goed bedrijf uitstekende prijs prestatie 1 minpunt elektronische communicatie (WhatsApp mail chat) verdient aandacht.

Auto laten chippen

Mijn auto is gechipt bij jullie en ben dr Onweis blij mee top service en snel klaar!!

Zeer tevreden over de zeer persoonlijke service

Top, auto werd zelfs thuis opgehaald en weer teruggebracht

Ik ben zeer tevreden over de service van Autoroest. De klantvriendelijkheid is prima. Bedankt!

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen