Vriendelijk personeel. Ik ben goed geholpen. Hoog service niveau

afspraken zijn goed na gekomen

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.

Correcte behandeling en afhandeling

Uitstekend service

Heb mijn auto in onderhoud bij auto Roest. Vriendelijk personeel en goede service.

Heel tevreden

Kleinigheidje binnen garantie termijn keurig verholpen en kleine beurt gegeven Nette leenauto mee gekregen en vriendelijk geholpen.

Zeer tevreden over dit bedrijf

Na een auto gezien te hebben op de Bovag site maar meteen een afspraak gemaakt.Het was niet bij de deur (uurtje rijden) maar het was de moeite waard.Zeer vriendelijk ontvangen,goede koffie, vriendelijke verkopers zonder poeha,geen pakken met stropdas,geen verkooppraatjes maar lekker gewoon. Het is echt een aanrader voor wie opzoek is naar een andere auto.

Zeer vriendelijk personeel, goed geholpen met de koop van een andere auto. Deze was op wat puntjes na tip top in orde, de auto is nog een keer terug geweest om mijn opmerkingen die ik had over de auto te verhelpen. Dit is vakkundig en kosteloos gedaan ! Super fijne garage, en nogmaals dank.

Vlot geholpen en goede garantie ben er blij mee

Goeie service en fijne communicatie

Na al jaren in onderhoud te zijn met mijn auto’s, is de service nog altijd erg prettig. Er word goed gecommuniceerd en meegedacht waar nodig. Ik raad iedereen autoservice Spijk aan!

Fijn autobedrijf

Auto gekocht bij vriendelijke verkopers met snelle service!

Geweldige service!

Omdat mijn auto uit België geïmporteerd was moest er een nieuw kenteken aangevraagd worden. Dit duurde langer dan normaal waardoor het onzeker was of hij voor onze vakantie binnen zou zijn. De manier waarop er toen meegedacht is vond ik zeer klantgericht. Complimenten! (gelukkig kwam het kenteken op de dag voor vertrek binnen). Verder wordt de auto keurig afgeleverd, ook van binnen heel goed gereinigd. Kortom zeer tevreden!

Nette en fijne garage

Zonder afspraak langs geweest om een auto te bekijken, werden fijn geholpen door Sander, de deal was snel gemaakt!

Zeer goed geholpen

Goede service en mooie auto

Fijne service door Sander, alles duidelijk doorgenomen en geweldig geholpen. Blij met mijn auto.

Vriendelijk, betrouwbaar

In de eerste instantie contact via de mail gelopen. Nieuwsgierigheid was gewekt, gaan kijken en een proefritje gemaakt. In de eerste instantie nog niet voor de volle 100% overtuigd, maar na het horen van de service die verleent wordt zoals nieuwe apk, klein onderhoud beurtje enz en uiteraard de prijs zijn wij overstag gegaan

Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na

Mooie auto gekocht, maar bij oplevering op zaterdag ontbrak de afkoppelbare trekhaak die was achtergebleven bij de poetser. Kan gebeuren, de trekhaak zou direct aan het begin van de daaropvolgende week worden verzonden. Op dinsdag gebeld waar de trekhaak bleef en die moest nog worden verzonden. Een week gewacht en de maandag erop geen trekhaak, dus nogmaals gebeld. Er was een misverstand en de trekhaak zou alsnog die dag worden verzonden. Er zou een track- en trace (T&T) naar mij worden doorgezet. Op dinsdag geen bericht, dus maar weer gebeld. Hij moest nog worden verzonden T&T zou eraan komen. Woensdagochtend geen T&T, weer een ander smoesje door weer iemand anders. Woensdagmiddag de belofte gedaan dat alles zou worden verzonden, maar nog steeds geen T&T, dus waarschijnlijk weer niets opgestuurd. Conclusie: het is 1 chaos bij het bedrijf dat de klanten aan alle kanten voorliegt. Ik ben benieuwd of ik mijn trekhaak ooit nog krijg, zonder dat ik mijn advocaat erop moet zetten.

Snelle service.

Een autobedrijf wat betrouwbaar is. Snelle service Aardig personeel Vakkundig geholpen

Super service vanaf aankoop tot aflevering!

Wij zijn bij Autobedrijf Roest terecht gekomen tijdens onze zoektocht naar een Golf 7R. Aangezien zij een groot aanbod hebben in diverse auto's zijn we hier langsgegaan en inderdaad er staan enorm veel auto's om uit te kiezen in elke prijs klasse! Voor ieder wat wils! Wij zijn zelf jaren lang tevreden geweest met onze audi en hebben deze voor een mooie en eerlijke prijs kunnen inruilen waardoor we nu met veel plezier kunnen genieten van onze aangekochte auto! Heel fijn contact gehad met Wim van de verkoop tot aflevering van de auto. Mochten we weer op zoek gaan naar een andere auto zullen wij altijd eerst hier langs gaan om te kijken naar een nieuwe auto, het vertrouwen wat we hebben in de aangekochte auto en het eerlijke bedrijf is voor ons als auto liefhebbers wel 5 sterren waard! We komen hier zeker nog eens terug!

Goede service. Doen wat moet.

Duidelijke communicatie. Goede service. Geen verrassingen.

Prima bedrijf

Je wordt goed en vriendelijk en goed geholpen goede service

Klantvriendelijk en goed geholpen

Probleem snel gevonden maar afspraak duurde even vanwege drukte.maar kreeg geruststelling dat ik veilig kon blijven rijden

Erg tevreden met de aankoop !!!

Zeer tevreden met de aankoop !!! Onze complimenten aan auto Roes !!!

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen