kwam tevreden binnen ging super tevreden naar buiten

Kwam voor een speciale motor, alle vragen werden beantwoord naar eer en geweten, service staat hier hoog in het vaandel, alles wat erbij zat konden we bekijken, proefrit geen probleem en gemaakt, mensen bij Roest hebben passie voor motoren en auto's. Kon niet uitblijven maar naar een vriendelijke gesprek met hier en daar een onderhandeling werd de koop gesloten.

Goede aankoop ervaring

Onlangs een auto gekocht bij Auto Roest bv. Na een afspraak gemaakt te hebben de auto bekeken en gelijk proef gereden. Omdat de auto beviel gelijk begonnen met de inruilonderhandelingen. Na de eerste onderhandelingen was ik niet helemaal tevreden over de inruilprijs. Later op deze dag kreeg ik van een ander autobedrijf een hogere inruilprijs geboden voor de aankoop van een gelijkwaardige auto. Hierna gebeld en uitgelegd dat het inruilbod echt verbetert moest worden. Hierop werd schoorvoetend gereageerd met een beter bod. De dag erna weer afgesproken om verder te onderhandelen. Weer bij Auto Roest aan gekomen de onderhandelingen hervat en tot een deal gekomen tot ons beider tevredenheid. De aflevering ging uiterst correct en alle afspraken bij de aankoopdeal gemaakt, zijn netjes uitgevoerd. Vaak gaan auto verkopers zeer agressief te werk. Daar was hier op geen enkele manier sprake van. De sfeer was ongedwongen en relaxed en geen gladde verkooppraatjes. Mijn conclusie is dan ook dat ik mijn aankoop als zeer positief heb ervaren. De auto bevalt tot nu toe zeer goed en ik hoop er dan ook de komende jaren probleemvrij mee te kunnen blijven rijden.

Mooi bedrijf met vakkundig personeel. Mooie auto gekocht.

geweldig bedrijf met top service

eerlijk en mooi bedrijf met goede monteurs en perfecte service

Goed geholpen en goede service

Duidelijke en open communicatie. Zijn helder over wat ze gaan doen en houden je daar goed over op de hoogte. Prijs kwaliteit is gewoon goed en auto is weer top in orde.

Top service

Klantgericht en betrouwbaar

Binnen 1 middag op mijn verzoek alles rond gemaakt en de auto meteen meegenomen. Goede dienstverlening, mooie auto's en aardige medewerkers. Aanrader dus.

Slechte navolging

Auto gekocht zonder garantie. Maar bleek een onderdeel stuk te zijn wat over het hoofd was gezien. 2 x gebeld met de mededeling dat ik terug gebeld zou worden. Maar niks meer gehoord. Slechte service

Professioneel bedrijf met prachtige auto's

Klantvriendelijk, geen gladde verkoop praatjes, aardige jongens. Ik zou iedereen aanbevelen eerst hier te kijken voor een auto voor je verder zoekt. Toppers!

Vriendelijk behulpzaam vrolijk

Keurige medewerkers , alles ziet er verzorgd uit . Professioneel

lekker relaxt

bij binnenkomst hartelijk ontvangst en goed geholpen naar een auto gekeken in alle rust zonder dat een verkoper erbij is, terug binnen antwoord op al mijn vragen gehad en de auto gekocht SUPER vriendelijke mensen dank jullie en ga zo door.

Fantastisch

Ik heb mijn prachtige auto gebracht en ben zeer goed geholpen.

Heel erg klant vriendelijk en ze denken altijd met je mee voor een oplossing

Fijn bedrijf

Ik heb onlangs mijn eerste auto gekocht bij Auto Roest en ben zeer tevreden! Ik werd erg vriendelijk geholpen en de medewerker was eerlijk en transparant over de auto. Ik mocht een proefrit maken die helaas van korte duur was omdat de benzine bijna op was, maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat ik had aangegeven geïnteresseerd te zijn in de auto, was het ook nog mogelijk om te onderhandelen over de prijs, met name van het afleverpakket. Hierover is heel fijn meegedacht door de verkoper. Binnen een week was mijn auto klaar en waren alle kleine reparaties gedaan zoals afgesproken. Ik hoop nog heel lang van mijn auto te kunnen genieten!

Fijne service, mooie (bedrijfs) auto!

Via internet kwam ik een geschikte auto tegen die paste bij mijn wensen, meteen de dag erna kon ik terecht om deze te bezichtigen en ondanks het feit dat ik een auto met hogere waarde wilde inruilen zijn we snel ter zaken gekomen. Binnen een half uur was de deal rond, ik ben erg tevreden over het voertuig en de persoonlijke benadering van de verkoper; Sander, merci! (Het was de moeite waard een stukje te rijden van Maastricht naar Schelluinen)

Vriendelijke snel klantgericht

Super vriendelijk personeel en goede kwaliteit auto’s

Betrouwbaar en kundig

Aardige mensen en goede koffie. Duidelijke taal en mooi divers aanbod aan auto’s.

Vakmanschap, service en klantvriendelijkheid gaan hier hand in hand!

Blij met de mooie Clio!

Goed!

Wederom de werkplaats mogen bezoeken en uitmuntend geholpen met wat technische vraagstukken. Lekkere koffie en altijd een gezellig praatje. Dikke pluim naar de vakmensen van de werkplaats!

Een motorfiets gekocht die gevaarlijk was

Na proefrit en een nachtje slapen een bmw R1150gs gekocht. Ongewassen en as is. Wel jammer dat een bout mist uit de remklauw. Op zijn minst had hij wel een inspectie door een monteur mogen zijn. Wel vriendelijk geholpen. En een les geleerd: koop nooit een motorfiets bij een autobedrijf

Super fijn bedrijf

Afgelopen donderdag mijn Audi A1 gekocht bij dit fijne bedrijf. Het eerste contact via de website voelde al goed aan. Na de recensies te hebben gelezen, besloten om hier mijn auto te kopen. Ik werd door Robin van het station opgehaald en heb ná en lekkere kop koffie mijn eerste proefrit gemaakt. Dit was meer een formaliteit aangezien ik hem eigenlijk al had "gekocht" en ik de auto op die dag al had verzekerd ( de polis was al binnen ). Na mijn proefrit werd de auto overgeschreven op mijn naam en heb daarna de koop bekrachtigd door te pinnen! Toen heeft de eigenaar zelf nog getankt voor mij omdat ik een uur naar huis moest rijden! Wat een service!! Ik heb gisteren alle knopjes van de auto "uitgezocht" en nog contact met Robin gehad in verband met de navigatie. Deze werkt (nog) niet omdat er waarschijnlijk een SD kaartje in moet. Deze zat niet in de auto en hier wordt nog aan gewerkt. Ik ben super blij met mijn auto en ook zéér tevreden over Auto Roest, ook mede doordat mijn eigen Bovag Garage mij had verteld dat ik met en gerust hart hier een auto kon kopen! Ik kan dit bedrijf zeker aanraden! Dank jullie wel voor de service en Robin voor zijn zeer correcte manier van omgaan met mensen! Ga zo door!!!

Zeer net en vakkundig bedrijf.

Keurig te woord gestaan en zeer correct geholpen!

Zeer vriendelijk geholpen.

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en gezamenlijk zijn wij tot een, voor beide partijen, goede overeenkomst gekomen.

Tot nu toe goed

Prettig. Auto moet nog afgeleverd worden dus kan nog niet een echte mening geven. Maar het zegt al genoeg denk ik dat we tot elkaar komen zodat wij hier een auto gaan kopen.

Zeer positief

Na een proefrit een ongedwongen gesprek gehad met één van de verkopers. Met een goed gevoel een auto gekocht Bij aflevering zijn de gemaakte afspraken nagekomen.

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen