Geweldig bedrijf!
Wij zagen een BMW in een niet zo’n standaard kleur, we houden niet van zwart of wit. Maar deze stond nog niet op hun eigen pagina te koop maar wel onder hun naam via een andere pagina.
Meteen op maandag gebeld en ja de auto stond nog altijd te koop, gevraagd of we een proefrit konden komen maken. Dat was geen enkel probleem, aangegeven dat we vanuit het zuiden van Limburg komen.
Eenmaal aangekomen bij auto Roest, kregen vriendelijk de goedendag, Bartek kwam ons helpen, eerlijk hebben wij aangegeven dat de auto veel beschadigingen heeft. Bartek verzekerde ons als wij voor deze auto zouden gaan werd dat allemaal bijgewerkt. De auto was immers net pas binnen en hadden er nog niks aan kunnen doen.
Mijn man gaat een proefrit maken, ik blijf met de kinderen daar, krijg wat te drinken aangeboden en mag rustig even wachten. Wij waren enthousiast over de auto maar de beschadigingen brachten ons twijfel toe, dit merkte Bartek en verzekerde ons nogmaals dat dit echt geen probleem zou geven, hij riep Wim erbij en vroeg hem hoe de auto het pand zou verlaten, ook hij verzekerde ons dat de auto bijgewerkt zou worden.
We besloten hun in vertrouwen te nemen en kochten onze auto aan.
De dag voor aflevering kregen we te horen dat de auto niet klaar zou zijn omdat hun ook afhankelijk waren van andere partijen en dat het in de loop van de volgende week ging worden, dat was enorm balen! We hadden alles geregeld met werk en de kinderen dit ook aangegeven. Met 2 eigen bedrijven, kinderen en een man wat ook fulltime werkt kun je niet gaan wanneer je zou willen.
We kwamen overeen dat we op dinsdag te horen zouden krijgen wanneer de aflevering zou plaats vinden en ze zouden de auto thuis afleveren.
De belofte werd waar gemaakt, op donderdag 18.10u stond Bartek vanuit Schelluinen in Roosteren met onze nieuwe auto en een bosje bloemen voor de vertraging van het afleveren van de auto.
Wat een geweldig bedrijf wat echt met je meedenkt een echte aanrader!