Prettige ervaring en duidelijk contact.

Buiten werktijd contact gezocht met verkoper Marcel. Bijna direct reactie en stond voor alle vragen open. Eerst volgende werkdag een filmpje voor me gemaakt en auto was na bezichtiging precies wat hij had verteld.

Teleurstellend

Beetje jammer afgesproken om met een alfa mito een proefrit te gaan maken. Blijkt hij hem al verkocht te hebben wat ik nog wel begrijp maar een telefoontje zou het bedrijf wel gesierd hebben. Over de service kan in niks zeggen want geen auto

Top service en erg vriendelijk!

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop, en ook de service tijdens de garantie was top! Dik tevreden over auto roest!

Mooi en keurig bedrijf

Apk keuring laten uitvoeren. Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan door het personeel. Mooi en schoon bedrijf. Keuze genoeg als je een mooie auto zoekt.

Zeer net en mooi bedrijf

Afgelopen week mijn eerste auto gekocht bij auto-roest BV, wat een fijn bedrijf om Zaken mee toe doen! Vanaf het eerste contact voelde het Al prettig Voor mij. Vanaf het begin tot Aan de aflevering werd alles netjes gecommuniceerd met mij. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

keurig en uiterst klantvriendelijk bedrijf

Afgelopen week Mercedes SLK gekocht. Goede prijs gehad voor mijn inruil auto. Proefrit gemaakt en snel met Sander tot een overeenkomst gekomen. Twee kleine puntjes van de auto zijn naar volle tevredenheid aangepast. Ben dus zeer tevreden zowel over het bedrijf als personeel.

uitstekende service

Ik schrijf niet snel een review, maar ben uitstekend geholpen Auto Roest. Auto gekocht maar bij thuiskomst bleek het navigatie systeem niet te werken. Wij konden onze auto bij een merkdealer bij ons in de buurt laten repareren en dit werd keurig door Auto Roest gecommuniceerd en betaald. Grote klasse. Groeten Barry

Perfect van A tot Z

Na een bezoek aan andere autobedrijven en een aantal teleurstellende bezoeken ben ik perfect geholpen bij Auto Roest. De auto was netjes klaargezet voor een proefrit na telefonisch contact met de verkoper. Eerst een lekkere kop koffie en het voorstel voor de inruilauto besproken, de inruilprijs word gebaseerd op het huidige aanbod en dat is realistisch. De auto reed heerlijk maar ik had een aantal kleine puntjes. Door de keuze voor het afleverpakket zijn deze punten perfect opgelost en ik rij nu een aantal weken met een grote glimlach in de nieuwe auto! Veel succes op jullie nieuwe locatie, als jullie zo door gaan moet het helemaal goed komen!

Teleurstellend

Voor de Aankoop was men een en al vriendelijkheid en medewerkend. Tijdens de garantieperiode van een half jaar ( Bovag ), die we bij de aankoop van de Audi A4 hadden afgesloten, deed er zich een defect voor aan de stuurbekrachtiging tot tweemaal toe. De melding moest eruit gehaald worden om veilig te kunnen rijden. De auto heeft toen twee weken bij hun gestaan, het defect herhaalde zich toen niet, maar toen we de auto weer ophaalden, kregen we de mondelinge toezegging als het probleem zich later weer zou voordoen, we nog steeds een beroep konden doen op deze garantie aangezien het probleem zich al tweemaal had voorgedaan in de garantieperiode. Toen we ons echter meldden na 1 jaar, nadat we tijdens onze vakantie hetzelfde probleem hadden en toen echt de stuurbekrachtiging vervangen moest worden (kosten 2530,- euro) deden we bij AutoRoest een beroep op de belofte, die ons het jaar ervoor gemaakt was en kregen we in eerste instantie ons gelijk (wederom mondeling tijdens een gesprek ter plaatse) maar toen uiteindelijk zei de directeur van AutoRoest, dat we het wel konden vergeten en werd er een jurist op ons afgestuurd.

Aankoop zonder garantiepakket was super. Alleen wanneer er iets stuk blijkt minder goed verlopen

Verkoper was heel vriendelijk. Proefrit gemaakt alleen op asfalt. Kort na aankoop rammelde er iets onder de auto. Afspraak gemaakt en vrij moeten nemen. Waren er toch nog kosten aan verbonden. Iets naar ik vind al een mankement was tijdens aankoop. Ik beveel jullie wel aan alleen de totaalscore wordt door jullie service wel lager.

flut bedrijf

30 december naar een hybride auto wezen kijken. Zat achter in de kofferbak een tas met lader en kabels om de auto op te laden. Een week later de auto gaan ophalen. Komen we thuis zit er geen lader meer in de tas. Bedrijf wil niet mee helpen voor een oplossing. Vind het slechte service van dit bedrijf. Gelukkig is de auto wel goed. Maar moet de voor enkele honderden euro's nieuwe lader gaan kopen.

Prima, makkelijk tot zaken komen en duidelijke afspraken

Duidelijk verhaal omtrent de auto en de mogelijke afleverpakketten en garantie. Serieus bod qua inruil en de overeenkomst was snel beklonken. Nu afwachten of de auto inderdaad voldoet aan het voorgestelde plaatje, maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Netjes gegaan

Keurig

Goede service, prettig contact. Na de eerste proefrit een paar kleine opmerkingen. Deze zijn voor aflevering prima aangepast. Na aankoop direct een reis naar Oostenrijk. Conclusie: de auto is perfect. Ook fatsoenlijk inruilbod voor mijn vorige auto.

Uitstekende service!

Klantvriendelijkheid staat bij Auto Roest hoog in het vaandel! Vakkundig geholpen bij koop auto!

Klantvriendelijk

We zijn goed en deskundig geholpen!

absoluut professioneel en duidelijke verkopers.

Ik heb het bedrijf als zeer professioneel met veel ervaring mogen beoordelen. Vriendelijk, luisterend zonder poespas of mooimakerij. Absoluut de moeite om even binnen te lopen. Heb altijd autos gekocht bij een merk dealer, maar Auto Roest bewijst dat ook een algemeen autobedrijf wel betrouwbaar kan zijn.

Auto Roest heeft een mooie collectie middenklasse en bovenklasse occasions

Roest heeft een grote keuze van mooie middenklasse en top klasse occasions voor een goede prijs. Roest koopt blijkbaar scherp in zodat je niet verder hoeft te zoeken om zelf te importeren. Ik heb zelf een mooie BMW 520 aangeschaft in top conditie. Ik raad Roest aan als je op zoek bent naar een kwaliteitsauto maar niet de dealer prijzen wilt betalen voor een "premium of Top"occasion.

Teleurstellend

Garage Roest, Een 8,8 maakte mij dat ik bij jullie voor een auto kwam kijken. Goed gevoel is daarbij dan ook belangrijk. Uiteindelijk de auto bekeken waar ik voor kwam. Gesprek aan gegaan met de verkoper om wat vragen te stellen over de auto en evt verkoop daarvan. Leuk gesprek liep vlot. Na een leuk gesprek, wat soepel verliep (met nadruk) gevraagd of de verkoper mij op de hoogte wilde stellen als er evt meerdere geïnteresseerde kopers kwamen voor de desbetreffende auto. Uiteraard geen probleem. Afspraak stond en mijn 06- Nummer gegeven. Na het weekend, maandag of dinsdag zou ik laten weten of de verkoop door zou gaan ja of nee. Zo gezegd, zo gedaan en gebeld (vlgs afspraak) om door te geven dat we de auto wilde kopen. Waarop de verkoper zegt dat de auto zojuist verkocht is? Verkocht? Ik zou toch gebeld worden? Maar nee, Zonder enig telefoontje te hebben ontvangen van Garage Roest is de auto verkocht aan een ander. Heel vervelend dat je zo met klanten omga, zeker als je je eigen auto al verkocht heb aan een ander. Je moet je eens voorstellen hoe je dit zelf zou vinden? Een foutje kan gebeuren hoor, dat overkomt iedereen, maar geef dan gewoon toe dat het fout is gegaan. schuif de schuld niet op je collega af (die zogenaamd de auto had verkocht toen je er zelf niet was ) slot van het liedje wordt het verhaal zo verdraaid en komt het er op neer dat we vooral geen kritiek mogen hebben en is het ons probleem. Heel misselijk en teleurstellend. Je zet het bedrijf op een hele vervelende vorm van arrogantie neer op deze manier. Tja auto Roest, je kan dan wel een 8,8 hebben als beoordeling, maar kom dan ook je afspraken na. Je kent hem vast wel toch, die uitspraak? De klant is Koning? Vergeet hem niet, ook al heb je dan een beoordeling van 8,8. Mensen zijn nog steeds mensen en geen belegde broodjes die over de toonbank gaan!

Prima en eerlijke zaak

Goede uitleg, men neemt de tijd voor je. Vriendelijke verkoper en de sfeer komt over als een buurtwinkel. Ons kent ons. En meestal betekent dat dat de zaak goed staat aangeschreven in de omgeving. Kortom, een goed gevoel bij

Goede zaak

Kreeg een prima prijs voor mijn oude auto en een hele leuke onderhandeling. Aan het eind een paar vragen gesteld en ze hebben het geregeld.

Goed vriendelijk

Vriendelijk en duidelijk

Zie onder

De klik was in 1KEER goed , nu de auto’s nog , maar ik denk dat het goed komt .

Zo kan het dus ook!

Mooie auto's en goede prijzen. Geen sprekend pak of te snelle praatjesmaker, maar gewone mensen die een eerlijk verhaal vertellen. Dus snel tot zaken gekomen en tot dusverre zeer tevreden.

Excellent

Zeer goed ,vriendelijk en deskundig geholpen bij aanschaf BMW.

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen