goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke evaring netjes en warm welkom.\r\nOok een super leuke verassing mee gekregen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke omschrijving van de auto die hij tekoop heeft staan. Vriendelijk en mee denkend met de koper.\r\nGoede uitleg over de auto .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We waren op zoek naar een nieuwe auto en Arjan heeft ons in deze zoektocht fantastisch geholpen. Hij is zeer deskundig en heeft hoge kwaliteit geleverd voor een nette prijs. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste kennismaking met Arjan Quartel auto\'s was via autotrack. Op deze site was mij een auto (seat leon st fr business) opgevallen. De auto was mij opgevallen door dat deze zeer mooi gefotografeerd was. Mij tweede contact was telefonisch en Arjan heeft mij zeer klantvriendelijk geholpen en aangeboden om op een normaal gesproken gesloten dag toch langs te laten komen. Op locatie heeft Arjan mij wederom erg klantvriendelijk geholpen en merkte op dat het bij Arjan Quartel auto\'s om kwaliteit ging. De auto stond netjes klaar en zag er even goed uit als op de gemaakte foto\'s. Na een fijne proefrit en een prettige onderhandeling hebben wij de auto gekocht en tot op heden erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top en goede serves

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wie voor mooie stoere auto\'s gaat, absoluut langs arjan! Geen standaard modellen, maar net wat meer! Goede non nonsense service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Deskundig, accuraat en servicegericht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, snelle en correcte afhandeling bij aankoop van een Golf 1.2 cabriolet. Het voortraject van de aankoop, inclusief inruilvoorstel voor mijn oude auto geschiedde via internet, ook dit verliep snel aangezien een redelijk bod volgde.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, eerlijke en fijne service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig en aangenaam!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierige en beleefde manier van omgaan met klant.\r\nZakelijk correct. Keurige afwikkeling van de koop.\r\nDe tweedehandse auto, waar het om ging, is netjes van binnen en buiten gepoetst, heeft al van tevoren een onderhoudsbeurt gekregen. Het komende jaar hoeft er niets aan te gebeuren. Heerlijk. Tevens 1/2 jaar BOVAG garantie.\r\nNa 2 dagen word je gebeld of er vragen zijn, hoe de auto bevalt etc. Kortom fijne \'personal touch\'

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen klant vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Arjan Quartel auto’s is duidelijk en helder. Het is prettig zakendoen met Arjan. Arjan is eerlijk en spontaan. Koop je een auto? Dan weet je zeker dat je goed zit. Na 2 aankopen bij Arjan nog steeds dik tevreden. Keep up the Good work 👍🏻

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met dit bedrijf! Denkt goed mee en houdt goed contact met de klant, ook neemt hij uitgebreid de tijd voor je als je bij hem op bezoek bent. Wij zochten een bepaalde soort auto en Arjan heeft deze voor ons opgezocht. Het voelt vertrouwt en hij smeert je niet zomaar iets aan. Wij hebben erg veel plezier met onze nieuwe auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg goed geholpen en ben super tevreden met mijn nieuwe auto! Een dikke 10👍🏽

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en eerlijk bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net van de week een auto gekocht, fijn geholpen. Komt zeer betrouwbaar over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens eerste telefoongesprek kwam Dhr. Quartel bij mij al heel professioneel over. Bij ons bezoek aan de showroom was er alle tijd en werden er geen opdringerige verkooppraatjes gehouden. We kregen uitgebreid uitleg en toelichting over de auto en deze werd zonder dat we hier om hoefden te vragen gereed gezet voor een proefrit.\r\nNa aankoop werd alles snel en correct afgewerkt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De heer Quartel heeft zich vanaf mijn eerste telefoontje deskundig en servicegericht opgesteld. Ook toonde hij veel inzet door extra berekeningen t.a.v. ons verbruik uit te voeren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne behandeling, voor ons gevoel zeer betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf - Prettig contact\r\n- Open en eerlijke communicatie\r\n- Duidelijke afspraken\r\n- Afspraken nakomen