Jammer dat u er zo over denkt want u wist ook dat de banden vervangen moesten worden en dat er een schadeplek zat op de dak die gespoten moest worden, buiten dit om ook een nieuwe diffrentieel laten monteren vandaar deze hoge prijs bij verkoop. Alsnog bedank ik u voor uw beoordeling Mvg Autobedrijf Efe
Jammer om te zien dat je een onvoldoende beoordeling plaatst omdat ik de auto niet aan u heb verkocht en voor eigen gebruil wil behouden, heb je nooit voor de gek gehouden en ondanks dat ik een auto zonder garantie heb verkocht heb ben ik toch zo sportief geweest om je erin tegemoed te komen maar alsnog bedankt voor de aankopen die u gedaan hebt en nogmaals jammer van dit kinderachtig gedrag.
Bedankt voor uw beoordeling en hopelijk tot een volgende keer. Mvg Autobedrijf Efe
Bedankt voor uw beoordeling en wieweet tot de volgende keer
Beste koper, wij doen ons best om een auto netjes te leveren endoor ons is inderdaad aangegeven dat wij deze auto zonder garantie verkopen. Maar ook heb ik u gezegd dat u gerust ons kan benaderen bij een gebrek en dat we kunnen kijken naar een oplossing, alleen ben nu wel teleurgesteld dat u met zo een probleem aankomt en ons niet op de hoogte heeft gehouden over de klacht. Een verlichting die niet goed werkt is een moment opname en wij hadden u ook belooft voor een zeer kleine meerprijs een trekhaak te monteren en hadden we gelijk ook de klacht willen helpen. Wij hebben zelfs de auto achteraf 2 weken vastgehouden zonder er een probleem van te maken en de inruilauto van u was ook de koppeling van op en is bij ons vervangen en de reservesleutel die u beloofd heb is tot heden niet aangekomen bij ons!! Maar alsnog bedank ik u voor de aankoop mvg Autobedrijf Efe
Bedankt voor uw beoordeling en veel geluk met de auto, Mvg Autobedrijf Efe
Bedankt voor uw aankoop en beoordeling, Mvg Autobedrijf Efe
bedankt voor uw beoordeling, Vrgr Autobedrijf Efe
Geachte koper,, wij hebben een goed gesprek gehad en tijdens het onderhandelen hebben we rekening gehouden met een niet werkende airco. Heb iets meer voor uw inruil auto gegeven dan gedacht en heb de auto die u gekocht heeft volgetankt en daar tegenover zei u dan neem ik de risico van de airco omdat u ook bij de merkdealer werkt zou het niet een ramp moeten zijn. Ben op dit moment erg verbaasd over uw reaktie maar toch bedank ik uw voor uw aankoop mvg autobedrijf efe.