Zoals het hoort...

Mijn ervaring met AutoSale is dat het een dealer is waar vertrouwen uitstraalt. Ruim de tijd nemen voor een eerlijk advies op maat. Wij zijn keurig geholpen en de afhandeling was prima verzorgd.

Topertjes die daar werken

Goede ervaring met autosale Oscar Theo Diana ga zo door

Lange wachttijd bij ophalen auto was vervelend.

Op de aankoop bon staat dat de auto een nieuwe APK zou ondergaan. Ik heb hiervan geen schriftelijk bewijs ontvangen en wens dat alsnog opgestuurd te krijgen. Verder geen negatieve ervaring en alles liep naar wens. Personeel was ook vriendelijk en behulpzaam wat de afhandeling toch nog aangenaam maakten.

Niks op aan te merken

Behulpzaam met uitstekende service!

Auto gekocht helaas na 100meter rijden kwam een probleem, terug gegaan en werd kostenloos gemaakt, erg fijn

Service top

Was een mankement na 100meter rijden, ben terug gegaan werd gerepareerd zonder enige kosten

geen fijn contact mee gehad

geen fijn contact gehad met deze meneer. eerst netjes gevraagd , ook met de huidige corona regelementen of het mogelijk was met informatie en foto's een inruilindicatie kon afgeven zodat we konden kijken of we beetje bij elkaar in de buurt kwamen qua inruilprijs voordat ik de kilometers ga maken daarheen. in 1e instantie wouden ze dit niet doen en na nogmaals netjes uitleggen wat de situatie was en extra foto's erbij kreeg ik , voor mijn gevoel, met tegenzin een inruilindicatie die toch wel flink te laag was . nu snap ik ook wel dat autodealers lager bieden en er ook nog op willen verdienen maar dit aanbod was dusdanig laag dat het beledigend over kwam met daarna nog een mail dat ik maar eens beter moest gaan rondkijken en reeel moest gaan zijn. Mij zien ze daar nooit meer verschijnen.

Goed e service

Goed e service

Ruim voldoende in aandacht en kennis.

Goede uitleg over gebruik van gekochte auto, en nam ruim de tijd.

Goede ervaringen

netjes te woord gestaan op mijn vragen

Goed geholpen. Goede uitleg en snelle service dat de auto rijklaar is.

Goeie prijs/kwaliteit verhouding

Groot aantal mooie tweede hands auto's beschikbaar in allerlei prijsklasse. Proefrijden in meerdere auto's was geen enkel probleem.Aflevering verliep naar wens. We zijn tevreden.

Klasse

Na een VW Polo te hebben gereden ruim 3 jaar was het tijd voor een jongere en gevonden bij AutoSale, plaatje van een auto waar onze dochter zeer blij mee is. `Oude`Polo ingeruild en een nette prijs voor terug gehad. Hoop dat ze er weer jarenlang plezier mee heeft en gaan na een gedegen periode zeker weer daar kijken, ruim aanbod er zit ALTIJD wel iets tussen, hartelijke dank aan de AutoSale mensen, TOP

Netjes geholpen.

Alle tijd om tekst en uitleg te geven. Vriendelijk ontvangen. Zeer tevreden.

Autosale is een vetroubaar en goed bedrijf.

Mijn ervaring met autosale was goed. En als je vraag hebt ze zijn optijd snel eenvoudig beantwoorden. Mag niet uit weekend of buiten werkdagen

Vertrouwd

Personeel is heel vriendelijk en Theon de eigenaar is goed met veel kennis

Goed gevoel aan overgehouden, daar kan je een auto kopen!

Goede Service

Wij hebben onlangs een auto gekocht en zijn tevreden over de aflevering hiervan. Een ruime keuze aan goede auto's. Klantvriendelijk en professioneel.

Fijne mensen & goed geholpen

In juli 2020 ben ik via een online advertentie bij AutoSale terechtgekomen. De service was simpelweg erg goed. Transparante communicatie over de status van de auto. Goede bereikbaarheid. Snel schakelen. Dylan heeft me uitstekend geholpen. Ik rijd nu rond in een goede Volkswagen Golf met een lage kilometerstand. Naar volle tevredenheid. Aanrader.

prima behandeld en auto zoals afgesproken afgeleverd

prima behandeld en auto netjes zoals afgesproken afgeleverd .

Ontspannen

Door een duidelijke en eerlijk omschrijving op de website van Autosale, was er gelijk een vertrouwen. Want in de showroom Stond niet meer of minder dan dat ze verteld hebben op de website over de Renault Grand Scenic. Vriendelijk ontvangst door Oscar en Dylan die duidelijk en open waren over de auto en het verkooptraject. Dank jullie wel en tot de volgende keer!

Ik ben prima geholpen.

Veel keus en snel geslaagd voor een auto.

Ik ben hier netjes en goed geholpen. Goed advies gehad en zelfs een goedkope verzekering af kunnen sluiten. De auto is netjes afgeleverd zoals afgesproken. Voor de rest geen bijzonderheden. Veel keus, voor ieder wat wils.

Mooi kwalitatief assortiment import auto's

2e hands auto's kopen blijft altijd spannend. Autosale heeft een mooie selectie auto's die ze met aandacht selecteren. lage kilometers, courante kleuren, goede opties. Een geoliede organisatie en een goed garantieplan zorgde ervoor dat ik tevreden de deur uit ben gereden.

Landweerstraat-Zuid 91 a

5349 AK Oss