perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring. Kwamen bij Robbert uit op onze zoektocht naar een Volvo V50. Niet alleen een open bedrijf, maar ook zeer eerlijk. Ondanks dat wij niets gemerkt hadden gaf Robbert uit zichzelf aan dat hij de airco nog liet maken. Toen dit gemaakt werd, ondekte zij ook nog een kapotte sensor die ook meteen gemaakt is. Robbert wil mensen een goede, prettige en betrouwbare auto meegeven tegen een eerlijke prijs. Wij zijn hier met een zeer prettig gevoel weggegaan...en met een goede auto natuurlijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de aankoop van een auto en de inruil van onze eigen auto. Zeer goede en vriendelijke service, zeer klantgericht. Snel kunnen handelen en voor vragen goed bereikbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben heel vriendelijk ontvangen en ik kon goed met robbert praten een heel geschikte eigenaar we waren er ook vlug uit en we waren ook beide heel tevreden hij luisterde ook wat je te vertellen had ik heb er heel goed gevoel bij en kom zeker nog eens terug

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar een Mazda CX3 uitgekomen bij Audenaerde Automotive. Afspraak was snel geregeld, goede ontvangst en super info over de auto. Ook vragen na ons bezoek werden correct en snel naar tevredenheid beantwoord. Mijn eigen garagehouder - Jan Welters van Welters Autoservice te Echt - begeleidde me en gaf een groots compliment aan Robbert voor ontvangst en afhandeling. En natuurlijk: auto gekocht en zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en een fijne ervaring met dit bedrijf gehad in omgang en kennis.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk gemoedelijk en \"open\" bedrijf, je voelt je thuis!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klein bedrijf met leuke mensen. Komen oprecht en eerlijk over. Hart voor het vak en duidelijk bezig het bedrijf neer te zetten. Doen hun best het je als klant comfortabel en naar de zin te maken. Uiteindelijk leuke auto voor mijn vrouw gekocht waar we blij mee zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst door Robbert en hij toonde zich zeer flexibel mbt de verdere afspraken. Bij ophalen van de auto nog een paar leuke verrassingen. Hij heeft zijn zaak goed voor elkaar is onze mening. Wat de auto betreft zijn we tot nu toe heel positief, maar we hebben hem pas een week. Maar hij lijkt in zeer goede staat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische Mazda 3 voor een zeer mooie prijs. \r\nRijd als een zonnetje elke dag.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe auto aangeschaft met inruil van onze oude, tegen een eerlijk prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en spontane behandeling, zou hier zeker weer terug gaan. En bij anderen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst, prettige onderhandelingen en afhandeling. Once auto voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf om een auto te kopen.\r\nDuidelijk,helder en klantgericht. \r\nPrijs -kwaliteitsverhouding is prima.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt met passie gewerkt en je krijgt een enorm goeie behandeling. Service staat hoog bij Audenaerde Automotive. Ik ben blij met de aankoop van de suzuki swift.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en correct geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede service en afhandeling. Afspraken worden goed nagekomen. Perfect dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klein bedrijf , met persoonlijke benadering.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn heel tevreden met dit bedrijf, vriendelijk en deskundig geholpen. Ook heel tevreden met onze nieuwe\r\nauto die heel fijn rijdt en zeer scherp geprijsd was.\r\nAlle lof aan Dhr. R. Audenaerde.

Nijverheidsweg 16

4854 MT Bavel

Over Audenaerde Automotive

Audenaerde Automotive is gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van jonge occasions. Wij leveren dealeroccasions tegen de juiste prijs waarbij kwaliteit, service en persoonlijk contact centraal staan.