Erg tevreden, alles goed en snel geregeld.

Bij vragen of service wordt de klant goed ontzien. Fijn dat als er vragen zijn je na de koop ook bij hen terecht kan.

Klant is koning van begin tot eind.

We zijn al een aantal jaren klant bij Hans Dekker Automobielen. Hij luistert erg goed naar wat je wilt en gaat dan aan de slag om de juiste auto voor je te vinden, in Nederland of in mijn geval Duitsland. Hans en zijn team staan altijd voor je klaar, uiteraard met een bak koffie of thee. Er is een fijne ongedwongen sfeer. Is het een dealer? Nee, maar ik ben tot nu toe altijd serieus genomen en dat kan ik van een merkdealer niet zeggen. Dus, doe zo voort Hans en team.

Geweldige service

Vriendelijk personeel, klantgericht en goede uitstraling.

Fijn bedrijf met aardige en kundige medewerkers

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de levering van de door ons gekocht auto goede ervaringen met dit bedrijf. Komen afspraken na, communicatie is goed en erg aardig.

Prima dealer met oog voor de klant!

Al een aantal auto’s bij Hans Dekker gekocht en immer naar volle tevredenheid.

Aardige mensen lopen in de showroom rond, de service is prima en het afleveren met klein presentje ook prima voor elkaar.

Zoals altijd weer top service. Al tientallen jaren klant en nog nooit teleurgesteld.

Super!!!

Geweldig service!!!

Klantvriendelijkheid

Prettige manier van een auto aanbevelen met respect voor de mening van de klant.

Vertrouwd tegen een eerlijke prijs

We hebben recent bij Hans een Audi A3 gekocht. Hans is een eerlijke, betrouwbare vent die alle tijd neemt (ook in de avond) en samen met je naar een oplossing/deal zoekt, die voor beide kanten werkt. So far...prima tevreden

Professioneel maar gemoedelijk

Netjes geholpen, eerlijke prijs voor zowel de gekochte auto als voor de auto die werd ingeruild.

Uitstekende service!!!

Mooie Audi A1 gekocht bij Hans, goede service en hij geeft je echt een goed gevoel.

Top service

Goede service na aan koop, en een goed adviserend advies bij de keuze voor de gewenste auto.

Goede service, duidelijk verhaal en prettige behandeling

Al meerdere keren kochten wij een auto bij Hans Dekker. Er wordt een eerlijk verhaal verteld en de service is prima. Heel duidelijk staat de klanttevredenheid hier hoog in het vaandel!

Duidelijke en betrouwbare dealer; afspraken worden goed nagekomen.

Hans Dekker - in persoon - staat achter de 'Automobiel' die hij verkoopt en waar hij duidelijke informatie richting klant over geeft. Neemt hier ook goed de tijd voor, en doet dat dat op een vriendelijke en tegelijkertijd ook efficiënte manier. Wij waren voor het eerst 'klant' bij hem en zijn ook voor wat betreft de afhandeling en overdracht zeer tevreden over het bedrijf.

Zeer tevreden, net dat ene stapje meer

HDA Wijchen is zeer klantgericht en denkt op alle fronten mee. Hans zijn enthousiasme en kennis en kunde over zijn auto's is groot, en werkt aanstekelijk. Afspraken worden nagekomen. Wij hebben dan ook met vertrouwen een mooie auto gekocht.

Met een goed gevoel een auto gekocht

Netjes ontvangen en kennis gemaakt met Hans. Heeft een eerlijk verhaal en maakt de dingen niet mooier dan ze zijn. Erg prettige ervaring

Prima service!

Betrouwbaar bedrijf dat doet wat het belooft.

Mijn ervaring is goed als je belt met vragen word je altijd goed te word gestaan

Vertrouwd gevoel.

Directe manier van verkoop, wat een hoop poespas voorkomt. Hele open sfeer en een gevoel van gelijkheid in kennis. Bij eventuele problemen is het na een telefoontje gelijk opgelost, of wordt er gelijk aan gewerkt. Bereikbaarheid van een ongekend niveau.

Precies goed: professioneel en persoonlijk

De hele ontmoeting van proefrit tot aflevering van de auto was een prettige ervaring. Hans (en zijn team) sparen kosten noch moeite om het perfect te krijgen. Voor ons was deze koop (op ons huis na) de grootste die we hebben gedaan tot nu toe, maar met een gerust hart gedaan.

Klantvriendelijk, snelle actie/reactie en deskundig!

Klantvriendelijk, snelle actie/reactie en deskundig!

Aangenaam, vriendelijk en goede service

Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. Ik werd op een vriendelijke en relaxte manier goed geholpen. Na de testrit met de auto ontdekte ik een paar kleine punten. Deze punten werden netjes opgelost voor ik de auto kon ophalen.

Heel fijn geholpen

Onlangs een auto gekocht bij Hans. Erg goed geholpen in de showroom. Er wordt de tijd voor je genomen en dat vind ik erg fijn. Ik ben erg blij met de auto.

Auto naar volle tevredenheid geleverd en aflevering overtrof zelfs onze verwachtingen. Super aardige mensen die alle tijd en aandacht voor ons hadden!

Nieuweweg 204

6603 BV Wijchen