Goede service en perfect uitgevoerd

Snel en accuraat geholpen en netjes afgeleverd

was zeer goed

goed te woord gestaan goede sevise

een verademing in deze tijd

klantgericht vriendelijk en verrassend

Goed advies en fijne service!

In augustus een auto gekocht bij Hans Dekker. Ik had gelijk een goed gevoel bij zowel de garage die er net en professioneel uitzag als de dame en heren die me te woord stonden. Super goed te woord gestaan en niet te opdringerig zoals vaak bij het kopen van een auto! Binnen een maand bleek het schermpje van de auto kapot te zijn, dit bij Hans gemeld en ik kon even met mijn auto langs komen. Hij zou direct voor me aan de slag gaan en de Volkswagen dealer bellen. Ik werd een week later opgebeld dat ik mijn auto langs kon brengen dan kwam er een nieuw scherm in en kreeg ik een leen auto mee om naar mijn werk te komen. De dag daarop was mijn auto al klaar. Kortom super tevreden! Goed te woord gestaan! En zeker aan te bevelen!

goeie en prettige service

Han Dekker verleent op een snelle en goede wijze service

Hans is iemand die met je meedenkt en denkt in oplossingen!

Vriendelijk, meedenkend

Top service van Hans.

Eerlijke en tot in de puntjes geregelde service

Een fijn gesprek gehad over mijn zoektocht naar een nieuwe auto en er ook een gevonden. Een ford focus hatchback. Hier eerlijk en goed in geadviseerd. Alles onwijs goed geregeld met een service die ik niet eerder gezien heb. Ik kan Hans Dekker dan ook echt aanbevelen!

TOP!!!

Correct Bedrijf, goede service en nette eigenaar / medewerkers.

Zoals gewoonlijk prima

Prima service en eerlijke prijzen.

Ontzettend vriendelijk, snelle en zeer goede service!

Gewoon TOP!

Gewoon Top! Een verzoek met speciale wensen voor een jonge gebruikte auto is in een korte tijd in vervulling gegaan. Vakkundig en snel met een goede service voor de komende tijd.

Klasse service!

Auto brengen. Ontvangst met een lach en een lekker kop koffie. Auto ophalen. Heldere toelichting wat er gedaan is. Afspraak is hier afspraak.

Vriendelijk, duidelijk, nuchter

Mijn auto ingeruild bij Hans Dekker voor een occasion. Vanaf het eerste moment bijzonder vriendelijk ontvangen, geen druk, prima prijs voor inruil en fijn nuchter en duidelijk. Voelde voor mij veilig en vertrouwd. Bedankt Hans, ben reuze blij met de auto!

Zeer klantvriendelijk!

Ruim een jaar na aankoop zeer tevreden, zowel over de auto zelf als over de service na aankoop. Meegeleverde set winterbanden wordt gereinigd opgeslagen. Afspraken voor nieuwe omwisseling bandenset, onderhoudsbeurt en APK zijn snel gemaakt en flexibel in te plannen. De auto zelf heeft in dit jaar 1x een foutmelding gegeven die vervolgens nagekeken is zonder vervelende rekeningen achteraf. Buiten gebruikelijk onderhoud alleen een dimlicht moeten vervangen tot nu toe. De auto overtreft onze verwachtingen, kortom, meer dan tevreden klanten die terug blijven komen, ondanks de grotere afstand.

Hele fijne auto tot nu toe

Zeer beleefde en aardige man. Het enige puntje waarom we geen 9 geven. Is dat de auto tijdens het starten in het display aangaf dat de auto over 1400 kilometer een onderhoudsbeurt nodig heeft. Maar het is geen grote issue. Voor de rest riijd de auto fantastisch en we zijn er zeer blij mee. Mede door het auto ongeluk moesten we snel doorpakken. En het was zeer snel en goed geregeld. En we hopen als iedereen gezond blijft weer over enkele jaren terug te keren.

SUPERGARAGE, beloofd wat het doet en doet wat het beloofd!

Ik wordt steeds uiterst vriendelijk ontvangen, op een ontspannen manier en voel me daardoor heel erg op mijn gemak. Niets is teveel, koffie als je even niet meteen kunt worden geholpen. e wordt omringd me de mooiste auto's, terwijl he gesprek niets eens over auto's hoeft te gaan. Weet je nog niet wat je wilt dan is Hans er zelf, of een van de andere medewerkers, om je te helpen, en je een proefrit aan te bieden in de auto van je keuze. Ik beveel deze garage aan omdat die ontspannen sfeer mij enorm aanspreekt. Als je bij Hans Dekker Automobielen naar binnen loopt ben je direct geen vreemde meer!

wederom perfect geholpen

De zekerheid dat je altijd geholpen wordt is wat je als ondernemer zoekt en wat je bij Hans dekker Automobielen vindt.

Heel goed

Net geholpen en befrijf heeft aandacht voor kopers. Service is goed

Altijd supersnelle en goede service

Altijd supersnelle en goede service en vriendelijk personeel. Koffie staat altijd klaar!

Super goede, betrouwbare garage. De klant is hier echt nog koning!

Er wordt altijd de tijd voor je genomen. Er wordt niets opgedrongen. Service staat hoog in het vaandel. Er wordt meegedacht met de klant in oplossingen, mogelijkheden. Nooit in restricties. Top garage!

Goed en vertrouwd autobedrijf

Weer een goede ervaring gehad met de aankoop van onze VW POLO! Wat je hier koopt voelt gewoon goed ... geen mooie praatjes maar eerlijke service en Hans is een man die waar maakt wat hij zegt en verkoopt , Eerlijk en betrouwbaar dat is waar hij voor staat , en zo ervaarde wij dat deze keer weer ! Hij is pas tevreden als de klant met een goed gevoel blij in z’n nieuwe auto stapt en dat merk je ook ! Wij bevelen deze zaak dan ook iedereen aan!

Plezierig en betrouwbaar

In mijn zoektocht naar een andere auto ben ik goed geholpen door Hans Dekker en zijn collega. Ze stralen betrouwbaarheid uit!

Enorme klantvriendelijkheid !

De zorgen worden uitstekend uit handen genomen !

Topservice met inleving in klant

Een partij die weet wat ontzorgen betekent.

Nieuweweg 204

6603 BV Wijchen