goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar een goede, gebruikte auto, bezochten wij vorige week RB Autoplaza Alphen aan den Rijn. Ondanks de drukte, kregen wij van de eigenaar/verkoper, alle aandacht, tijd en deskundig advies.\r\nDat we uiteindelijk niet tot aanschaf van een auto van dit bedrijf zijn overgegaan, lag niet aan het feit dat er geen vertrouwen was in dit bedrijf. Integendeel!! We moesten een keuze maken uit 2 prima aanbiedingen. Wij komen zeker bij dit bedrijf terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik moet me mening bij stellen na telefonisch contact \r\nmet autoplaza word het maandag opgelost maandag woord de auto opgehaald bij mij voor de deur door autoplaza en de minpunten die ik eerder noemde zullen verholpen worden en de auto woord weer voor de deur weer neergezet zedoen toch alles voor de klant mijn excuus voor het eerdere bericht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede autobedrijf en eerlijk en mocht er iets zijn altijd oplossing gericht. Ga er zeker nog een keer heen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte, vlotte en prettige service, en afhandeling volgens afspraak. Zo zou het bij andere partijen ook mogen/moeten zijn.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij was het een verlichting in vergelijking met andere autobedrijven. Nette auto (Opel Insignia 2012) gekocht welke ik via internet had gezien. Er werd een eerlijke prijs voor mijn Skoda octavia van 2009 gegeven. De auto werd netjes afgeleverd, mooi gepoetst van binnen en van buiten.\r\nToen er een probleem bleek te zijn, na aflevering met het LCD scherm van de navigatie, is dit geheel naar tevredenheid opgelost. \r\nFijne ervaring dat een auto kopen ook netjes en betrouwbaar kan zonder je af te vragen of je ergens opgelicht wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1 week geleden een Toyota Camry Hybride gekocht. Prima, prettig en professioneel geholpen. Omdat maar 1 maand garantie wordt gegeven toch maar een (Vak-garage) technische keuring laten doen bij een ander bedrijf, gewoon voor een stukje zekerheid bij de start van het gebruik.Tot nu toe alles naar wens, en ik geniet van een mooie comfortabele nieuwe 2de hands.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tweedehands auto gekocht bij Autoplaza en oude auto ingeruild.\r\nDoor een gemaakte vergissing aan hun kant, ontstond er een geschil. Dit heeft Autoplaza meer dan netjes opgelost en een dikke tien voor de geboden service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een hele goede ervaring met RB autoplaza. Zeer klantvriendelijk en service gericht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed geholpen! Heel erg blij met mijn nieuwe auto :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was op zoek naar andere auto. Ben zeer goed geholpen en de inruil van mijn oude auto was verrassend goed. Zal in de toekomst zeker weer een andere auto zoeken. Zeer professioneel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\n3 mnd geleden voor het eerst een occasion bij dit bedrijf gekocht. Motor liep na aflevering niet helemaal lekker. Natuurlijk gelijk contact opgenomen met RB Autoplaza, zij hebben alles zeer correct, zonder problemen en naar volle tevredenheid opgelost. \r\nDit bedrijf snapt het en ik zal er in de toekomst zeker terugkeren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service\r\nZou bijna weer me auto kapot rijden, om weer een ander te halen bij RB

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Er was een onderdeel stuk in de auto, dit was keurig gemaakt bij levering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede, vriendelijke en meedenkende verkoper. Ook de service is super geregeld. \r\nDuidelijk en netjes qua afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne service gegeven door Hugo, ik ben erg blij met mijn nieuwe (gebruikte) auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was opzoek naar een occasion en heb een super auto gevonden bij RB Autoplaza. Hij is helemaal klaar gemaakt naar wens. Goede service en heel klantvriendelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met RB Autoplaza een goede ervaring gehad met het kopen van een 2e hands auto.\r\nVriendelijke verkopers!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele prettige ervaring gehad bij Autoplaza.\r\nAlles kon in 1 dag geregeld worden. Auto kreeg nog een kleine servicebeurt. Alles correct afgehandeld, vriendelijke mensen. Ik zou hier zeker terugkomen !\r\nAan te bevelen, betrouwbaar en correct !

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes geholpen en komen hun afspraken goed na\r\nBen erg bij met de nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig geholpen met goed advies m.b.t. aankoop huidige auto, bij een aankoop zonder garantie wel laten opnemen dat ruitenwissermechaniek gebrekkig functioneerde op dit gedeelte werd terstond garantie gegeven en is inmiddels vervangen. Echt klasse Connie, Hugo en Ramon toppertjes

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Great service, good quality.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een bmw uit 2006 gekocht. Deze kreeg kosteloos een afleverbeurt en nieuwe apk. Na aanschaf bleek dat er toch wat mis was. Ik kon terug waarna de auto in reparatie ging en volledig nagekeken werd. Er werd niet bezuinigd op de reparatie en onderhoud en kreeg een telefoontje dat het probleem opgelost was. Hartelijk dank daarvoor RB Autoplaza. Ramon Blom, top kerel!

Kalkovenweg 42

2401LK Alphen aan den rijn