Top service

Prima service niks op aan te merken.

Ik heb van te voren gebeld over problemen met de beide sleutels

Helaas is daar niet naar gekeken. Jullie zijn aan de hoge prijs, ik verwacht dan ook beetje sevice, zeker als ik eindelijk een afspraak heb en extra problemen aangeef wordt daar geen gehoor aan gegeven. Afspraken met jullie maken vind ik erg ingewikkeld.

Goede service!

Goede service! Snel gerepareerd!! Audi rijdt weer zo heerlijk ☺️

goed in klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, deskundigheid dit is al sinds jaren zo, en daarom knap om dit niveau aan te kunnen houden

Geweldige service

Het kopen van een auto is hier een feestje!

Gevoel is goed

Duidelijke info en prima service

Eerlijk verhaal over wat er moest gebeuren en de kosten. Netjes vervangend vervoer en duidelijke communicatie

Afspraak precies op tijd,snel geholpen vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid is top

Afspraak maken ging makkelijk en met vervangend vervoer kon mijn vrouw gewoon op tijd naar het werk. Prettig contact gehad over hetgeen vervangen moest worden.

apk keuring

ben zeer goed geholpen , ook over de toekomstige werk aan de auto moet gebeuren .prettig om dit alvast te weten .

Goed georganiseerd, geen verrassingen

Een goed georganiseerde garage, duidelijkheid over kosten, geen verrassingen, leveren goed werk af, nooit problemen.

Meesters in het meedenken.....

Op een bepaald moment gaf onze auto om de zoveel tijd een valse alarm melding aangaande het motormanagement. Toch niet fijn wanneer je niet weet of het een valide melding is of niet. En ook niet te verklaren waar dit vandaan komt. De mannen van Van Loon zijn erin persoonlijk ingedoken en hebben uiteindelijk de werkelijke oorzaak weten te achterhalen. We rijden weer vol vertrouwen met de auto!

Als men je auto ophaald en ook weer terug brengt na de beurt verdienen de mensen van van Loon een groot compliment.

TopBedrijf

Erg fijne mensen die er hard werken. Ze zijn eerlijk, maar helpen ook met wat ze kunnen. Een echte aanrader om bij hun je auto in onderhoud te hebben.

Prima , snel en goede communicatie

Afspraak maken zo gedaan..Snelle afhandeling Prettige communicatie!

Uitstekende service, denkt mee en komt afspraken na

Electrische auto via van Loon gekocht, zonder discussie onder garantie een aantal issues opgelost.

Complimenten

Keurig geholpen en me auto is weer tip top in orde. Keurige en nette zaak. Ad balie zijn de heren zeer vriendelijk en meedenkend naar de klant.

Tuut tuut, dat is snel, dat lijkt Van Loon wel

Weer top geholpen bij Van Loon. APK-tje, grote beurt + wat kleine reparaties. Auto om 08.00 gebracht, leenauto mee en ik kon hem om 14.00 alweer ophalen nadat er tussentijds ook nog is afgestemd welke reparaties wel of niet uit te voeren. Toppers.

Uitstekende service

Van Loon Carservice heeft mij uitstekend geholpen toen mijn auto een beurt nodig had. Ik werd telefonisch op de hoogte gehouden van de status. Een zeer vertrouwd gevoel.

Vakkundig gedaan zoals afgesproken en uiteindelijk iets goedkoper dan begroot. Prettigesamenwerking

goede service

Vriendelijke en accurate benadering.

Zoals altijd een persoonlijke benadering.

uitstekende service

Aardige jongens, nette behandeling, correcte afhandeling

Duidelijk en klantvriendelijk

Netjes overleg gehad over APK en beurt. Vriendelijke medewerkers die meedenken.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda