N.v.t.

Super geholpen

Altijd duidelijk en goed contact, onderdelen netjes geleverd

Goede service!

Komen afspraken na en zijn transparant over de reparaties en kosten

prettig en goed

Goede ervaring7

Mijn auto keuring is goed verlopen Ben tevreden met de afhandeling

Grandioze uitleg

Prettig mens ,hij let op details bij uitleg ondanks tijdsdruk. Verder ga ik het zien hoeveel jaren rijplezier ik gekocht heb voor heel veel geld. Succes met de handel en fijne dag

prima!

vlotte reactie en snelle afwikkeling van reparatie en wat heel belangrijk is een zeer goede service en correctheid van het personeel.

goede service

ik ben erg goed geholpen , vriendelijk personeel kon gelukkig een leen auto mee krijgen ben erg tevreden .

Aardig in de omgang, goed gevoel over kwaliteit

Ik heb een Tesla model 3 hier aangeschaft. Het betrof de eerste Tesla die Van Loon Carservice verkocht. Het aankoopproces verliep redelijk goed en ik werd goed op de hoogte gehouden door Valéri. Uiteindelijk bleek dat er een optie op de auto niet zat die wel in de advertentie genoemd werd, hier kwam ik pas na ontvangst achter. De verkoper vond dit ook een vervelende situatie, maar kon helaas niets betekenen voor me, anders dan dat ik kosteloos de aankoop ongedaan kon maken. Gegeven de scherpe prijs en staat van het voertuig snap ik de keuze en heb uiteindelijk besloten om het te accepteren, maar het geeft een beetje een bijsmaakje aan een verder hele fijne ervaring. Al met al zou ik Van Loon Carservice zeker aanraden.

Vriendelijk te woord staan en deskundig advies

Prettig

Alles klopt gewoon, van afspraak plannen tot en met de auto gerepareerd terugkrijgen.

Alles klopt gewoon, van het eerste tot het laatste moment. Van het inleveren van de sleutels, vervangend vervoer staat klaar. Je wordt geinformeerd over de stand van zaken en de planning. En het advies voor het vervangen van bijvoorbeeld remmen of accu gebeurt op basis van eerlijkheid en oprechtheid. De afspraak voor volgend jaar is al gemaakt. Niets op aan te merken dekt de lading niet: Alles klopt gewoon, van het eerste tot het laatste moment!

Zeer goede service. Behulpzaam vriendelijk en attent en geduldig.Klantvriendelijk.

Mijn ervaring is zoals hierboven beschreven.

Gewoon weer goed

Prima bedrijf

Korte lijntjes. Geen blabla, fijn,.

Altijd prettig contact en professioneel

Altijd goed

Vriendelijk, nooit verrassingen. Top.

Altijd top!

Kom er al jaren voor onderhoud. Vriendelijk en goede service.

Snel en goed geholpen

Oplossingsgericht en professioneel geholpen, auto was keurig op tijd klaar!

Erg goed geholpen

Bij de Kwikfit hadden ze geen tijd voor me. Toen doorgereden naar Van Loon. Daar was het ook druk en ze hadden zelfs pauze maar dat deerde niet, er werd tijd voor me gemaakt en binnen een kwartier was het lampje verwisseld. Dit is de 2e keer dat dit me overkomt daar. Van harte aanbevolen.

Goede en betrouwbare service

Van Loon werkt betrouwbaar, betaalbaar en is flexibel.

Duidelijk, betrouwbaar

Vakkundig bedrijf waar ik al jaren kom en supergoed word geholpen.

Prettig, vakkundig en betrouwbaar.

In de grote hoeveelheid aan keuzes voor een nieuwe tweedehands auto was het een verademing om geholpen te worden door Van Loon. We zijn erg tevreden en ook blij met onze nieuwe auto!

UITSTEKEND

vriendelijk, correct, op tijd, correcte reparatie, schappelijke prijs.

Altijd als tevreden klant naar huis

Kan er weer 100% zeker van zijn dat ik weer een jaar vooruit kan. Service weer helemaal top !

steeds positief

vakkundig, altijd vriendelijk