Altijd goed service!

Snelle service , professionele hulp

Vakkundig en goed advies

Goed geholpen!

Altijd bereikbaar en zeer snelle en goede service!

Professioneel, betrouwbaar en vriendelijk personeel in de werkplaats. Breng mijn Volvo (en eerder Peugeot) hier al jaren voor onderhoud en keuringen en steeds tevreden over adviezen, reparaties en onderhoud. Kan Van Loon Carservice van harte aanbevelen.

Gewoon goed.

Afspraak maken. Afspraak nakomen en gewoon goed geholpen tegen reële prijzen

Alles correct afgehandeld

De mensen zijn klantgericht bezig en de controle van de auto is prima uitgevoerd

Uitstekend!

Zoals gewoonlijk weer een prima service met vriendelijk personeel met kennis van zaken

Top!

Na 2 jaar een lease auto waar de onderhoudt ergens anders gebeurde weer terug bij van loon. Nogsteeds uitstekende kwaliteit en service.

Auto gekeurd en een beurt

Keurig op tijd klaar en auto weer schoon opgehaald, daar wordt je toch blij van!

Zeer tevreden!

Altijd snel,vlug en goed geholpen door goed vakkundig personeel.

De reparatie was sneller klaar en goedkoper dan tevoren gedacht!

Zie hier boven.

Prima garage met vriendelijke en behulpzame mensen .

Al heel lang een vertrouwd adres voor mijn auto .

je word heerlijk geholpen

ze zorgen dat je met een goed gevoel de zaak verlaat. en tijdens het wachten altijd een kopje koffie klasse.

altijd goed

kom al jaren bij deze garage, nooit problemen gehad.

Snel geholpen

Vriendelijke mensen snel geholpen top

Prima service zoals altijd

Prima service zoals altijd. APK en kleine service beurt, geen "bijzondere" problemen zoals je die bij andere garages nog wel eens kunt hebben.

Altijd goede hulp

Vriendelijk, transparant en flexibel

vriendelijk, deskundig en klantgericht

Valérie dacht goed met ons mee! En we gaan ervan uit dat we een goede aankoop hebben gedaan.

Snel een afspraak kunnen regelen, goede communicatie.

Mijn eerste bezoek. Fijn geholpen. Zelf n schone auto na de APK keuring. Top. .

Uitstekend en snel geholpen

Helaas was ik m’n afspraak vergeten, na een belletje konden we dezelfde week nog terecht. Reparatie was snel uitgevoerd, binnen de telefonisch opgegeven prijs.

Prettige omgang met mensen

Altijd goed geholpen

Helemaal top!!

Goed geholpen alles gaat in goed overleg erg fijn en vriendelijke mensen.

prima service

prettige ontvangst

Het liep op rolletjes.

Prettig contact, keurig overleg over onderhoud. Het kan niet beter denk ik, daarom een 10!

Hartstikke fijn geholpen weer!

Fijn en kundig geholpen en altijd goed advies!

Gewoon goede service en vakkundige reparatie

Dit is wat je wilt als klant. Goed gesprek over de auto en levenszaken, duidelijke prognose en vlotte afhandeling.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda