Betrouwbaar

Uitleg en voorstel over schadeafhandeling. Onderhoudsbeurt met aanbeveling. Keuzes voorleggen bij het nemen van beslissingen van aankoop auto.

Deskundige personeel

Vriendelijk, altijd bereikbaar en beschikbaar. Professioneel en deskundig personeel.

Deskundig en snel

Goed geholpen en een goede uitleg.

Top service

Was er voor de APK keuring. Top service. Laten tijdig weten of er iets mankeert. Vind de kwaliteit- prijsverhouding netjes.

Flexibel en meedenkend

Uitermate behulpzaam

Super service

Bij dit bedrijf kan je terecht met al je vragen, service en denken ze met je mee zonder dat het veel geld kost.

Fijn ontvangst en goede behandeling

Goed gevoel al bij binnenkomst en dat is niet meer veranderd.

Super snelle service!

Ik reed langs om een afspraak te maken, maar mijn euvel werd meteen verholpen.

Ik werd direct geholpen met een schadeprobleem

Vriendelijke en behulpzame mensen. Goede service en lekkere koffie.

Zo wil je het

APK, beurt, aircoservice volgens planning. Kapot onderdeel ontdekt, besteld en binnen 48 uur geleverd en gemonteerd. Zo wil je het.

wordt reusachtig goed geholpen

staan altijd voor je klaar

zeer snelle en hoogwaardige service, bedankt voor het uitstekende werk

Hartelijk welkom.

Bij Van Loon Carservice voel ik me altijd welkom. Personeel is vriendelijk, hulpvaardig, vrolijk, meedenkend en heeft kennis van zaken. Service met een pluimpje.

de beste garage in Gouda en omstreken

Altijd vriendelijk, kijken naar oplossingen en meedenken naar een goede oplossing

Wordt altijd goed geholpen en denken met je mee

Heb momenteel even niets

Weer Top geholpen

Op maandag 16.00 langsgegaan met een issue met mijn verlichting. De volgende ochtend was het onderdeel al binnen en binnen 15 min kon ik de weg weer op. Top service weer!

Snelle service, prettige mensen.

Goede service en kwaliteit

Zie hierboven, niets aan toe te voegen

Geweldig personeel

Wordt altijd eerst overleg gepleegd, voor dat er overgaat tot reparatie. Altijd vriendelijk aan de telefoon.

Een fijne ervaring

Een gezellige verkoper met kennis van zaken

Geweldige service

Geweldige service, vriendelijk en kundig

Zoals altijd prima !

Alleen €412 voor 1 schokdemper en 1 gesprongen veer vervangen is misschien duur?

Positief.

Zeer betrokken en doen hun werk met zichtbaar plezier!

Ik ben goed en adequaat geholpen. Er wordt de tijd genomen. En je voelt dat ze aan mij maar daarmee dus aan iedere klant, goede service en dienstverlening willen bieden. Ik ben erg blij met deze voor mij nieuwe garage.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda