Goede snelle service.

Na een pech melding, snelle hulp gekregen, en auto werd direct gemaakt.

Klantvriendelijk, deskundig.

De gerepareerde auto wordt zelfs thuis gebracht. Er is ook altijd een leenfiets.

prima en nette garage

vriendelijk personeel

Geweldige service

Ze denken met je mee en komen met oplossingen waar ik zelf niet aan gedacht had. Extra service, niet om gevraagd maar wel gekregen.

Ben tevreden op elk gebied.

Geweldig goede service.!

Uitstekend geholpen

Natuurlijk zijn de onverwachte meerkosten niet leuk om te horen, maar er wordt wel eerlijk gemeld wat er aan de hand is. En onderhoud aan de auto is nu eenmaal prijzig. Ik rijd in ieder geval weer in goed vertrouwen en veilig gevoel mijn auto.

Tot nog toe goed

Hele fijne service

Zoals altijd weer goed geholpen door de professionals van van Loon. Fijne communicatie en duidelijke uitleg.

altijd vriendelijk en efficiënt

Al jarenlang een zeer vertrouwd bedrijf dat met je meedenkt, vakkundige informatie verstrekt en deskundige adviezen geeft met betrekking tot onderhoud van onze auto

zeer goed

IK ben woensdag goed geholpen en ook de prijs aan het eind was goed en zelfs minder al;s dat ik dacht. Ook werd ik keurig vervoerd

Klantvriendelijk!

Kom hier inmiddels al weer een aantal jaar voor het onderhoud aan mijn Golf en ik word altijd vriendelijk geholpen. Ze denken mee en jagen je niet op onnodige kosten. Kleine dingen zoals het uitlezen van de boordcomputer worden niet eens in rekening gebracht. Wat mij betreft een aanrader!

wij zijn snel en goed geholpen

Valerie heeft buitengewoon snel een auto voor ons gevonden die aan onze wensen voldoet, en daarna zijn ook snel naar onze wens een paar onderdelen toegevoegd.

Super service

Geweldig, wát er vervangen moet of gedaan, hoor je vooraf, ook het kostenplaatje. Door de plek waar wij wonen genieten we een super service, maar dat kan ik niet verklappen?!

g

g

Fijn en vertrouwd

Laatst moest mijn auto voor de apk en een kleine beurt. Er was iets stuk gegaan tijdens de controle waardoor het langer duurde. Ik kon vervangend vervoer krijgen en ze hebben het onderdeel kosteloos vervangen. Je kunt hier uitgaan van een professionele, vriendelijke en eerlijke behandeling.

Zeer professioneel personeel.

Goed telefonisch geholpen voor afspraak maken. Netjes zijn werk uitgevoerd. Hier zijn klanten geen cijfers.

Vriendelijk snel eerlijk autobedrijf

Personeel is allemaal heel vriendelijk. Auto’s en de prijzen zijn eerlijk en de garage levert super netjes werk af. Echt een aanrader

Uitstekend bedrijf

Vriendelijk ervaren personeel

Topservice!

Goede service en transparante communicatie wanneer er problemen zijn met je auto.

Netjes op tijd geholpen en zoals altijd goede service!

Vakkundig en zeer betrouwbaar

Fijne zaak om met je auto heen te gaan. Vriendelijk personeel en erg vakkundig! Zou geen andere autozaak willen voor mijn auto.

Prettig. Er werd meegedacht om het probleem op te lossen. Ik ben zeer tevreden met de oplossing. Vriendelijke personeel.

Prima service en heldere communicatie!

Na een vervelende ervaring bij een garage hier gekomen. Alles word heel duidelijk verteld en toegelicht. Blij mee!

Weer goed geholpen.

Echt klantgericht en goede service

Klantgericht, duidelijkheid in uitleg en goede service. Geeft vertrouwen voor de toekomst.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda