Toppers!

Aantal weken geleden mijn fiets ingeleverd voor een grote beurt, wegens een rammelend geluid. Helaas was het rammelend geluid na het ontvangen van de fiets niet weg. Vandaag naar Boere met de vraag of ze het rammelende geluid nog even konden oplossen. Dit was zo geregeld, de medewerker pakte het probleem ter plekke direct aan en heeft ervoor gezorgd dat ik weer zonder irritante geluiden de weg op kan! Top!

Geweldige, fijne winkel met zeer vriendelijk, deskundig personeel

Had een afspraak gemaakt. Wat een geduld, duidelijke uitleg en deskundig advies. Mocht meerdere proefritten maken. Juiste maat was er niet op dat moment. Werd besteld. 1 week later weer terug, weer meerdere proefritten gemaakt en zodoende een juiste weloverwogen keuze gemaakt voor nieuwe fiets. Klant is echt koning hier.

super service

e-bike gekocht en na een korte tijd toch van mening dat het frame een maat te groot was. Boere heeft een maat kleiner besteld (was niet in de winkel aanwezig) en daarna kon ik deze kosteloos omruilen. Niet moeilijk doen maar gewoon omruilen zonder over kosten te beginnen. Precies de reden om naar een goede fietsenwinkel te gaan. Service i.p.v. de allerlaagste prijs is toch heel belangrijk.

Teleurstellend

2 jaar geleden 2 e bikes aangeschaft prima voorlichting echter recentelijk onze e bikes voor onderhoud aangeboden vanuit Oosterhout met eigen vervoer op donderdag 28 juli op 29 juli keurig een SMS ontvangen fietsen gereed met bedrag vlak voor het door ons geplande tijd om op te halen telefoontje er moet een spatbord worden vervangen lukt niet op tijd klaar te zijn a.s.zaterdag om 10 uur zijn ze gereed, om 12.30 uur kwamen we ze ophalen echter aan 1 fiets was nog niets gebeurd !!, eigenaar Boere bood excuses aan met een heel verhaal over monteur met gebroken voet die niet kon werken etc.etc.het zou ca 1.15 uur duren wat mij het meest heeft geïrriteerd is dat meneer tegen mij zij KIJK MIJ AAN als ik praat ?!!hoe durf je ! na 1.15 uur wachten fietsen opgehaald en betaald conclusie meneer moet nog veel leren naar klanten te anticiperen als er afspraken niet kunnen worden nagekomen(het gaat blijkbaar tegoed en de handel komt vanzelf binnen) Th.Mudde Oosterhout

Top service en komen afspraken na

Goede uitleg gehad bij aanschaf e-bike. Tijdens bestel-/leverproces goed op de hoogte gehouden, afspraken zijn nagekomen. Prima service bij aflevering en inmiddels eerste servicebeurt. Dikke 10.

Uitstekende service

Vandaag mijn nieuwe fiets opgehaald, zeer tevreden over inleveren andere fiets en het in orde maken van nieuwe fiets. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Boere fietsplezier TOP dealer. Riese&Muller TOP merk

Boere Sr, nam ruim de tijd, om uitleg te geven welke e-bike voor mij het meest geschikt was, maar nog niet beslist. Daarna mij goed ingelezen, met veel positieve reacties voor R&M e-bikes. Daarna naar de winkel waar Kees, van de techniek, mij zonder druk, op de hoogte bracht van de technische en mechanische eigenschappen van een e-bike. Dus het was toen voor mij een duidelijke keuze , een Riese & Muller: Nevo3 GT Touring, uit voorraad. Boere Fietplezier, is heel plezierig om hier als fietser te komen, elke vraag werd grondig beantwoord

Supervriendelijke klantgerichtheid. De klant is er Koning.

Gaat over aanschaf E-bike. Zonder tijdsdruk werd eerst onderzocht wat de gebruikswensen waren, en gevraagd of we zelf al een keuze hadden gemaakt. Dat hadden wij, maar zaten wel nog met vragen. Die zijn toen goed doorgesproken, ook met suggesties voor alternatieven. We kwamen uit op 2 verschillende modellen met verschillend karakter. Een paar dagen later na afspraak uitgebreide proefrit gemaak, en koop gesloten. Hulde.

Super geholpen prima uitleg en alle tijd voor me genomen. Heel vriendelijk personeel.

Geweldige en persoonlijke service

Voor de aanschaf van mij Riese en Müller Supercharger 2 HS Rohloff, ben ik op zoek gegaan naar een fietsenzaak in de buurt van mijn woonplaats Breda, waar goede service en focus op kwaliteit centraal staan. En dat heb ik bij Boere Fietsplezier gevonden! Ik heb behoorlijk wat "ervaring" als het gaat om fietsenwinkels (dit is al mijn vijfde e-bike), maar de geweldige service van Boere had ik nog niet meegemaakt. De zeer vriendelijke medewerkers denken met je mee, weten waar ze het over hebben en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan! Van (advies bij) de aankoop tot de aflevering: in één woord top!

Prima service, geduldig geholpen

Onlangs hier een fiets gekocht. Gebeld voor een afspraak,maar ik kon zo binnen lopen werd verteld aan de telefoon. Bij binnenkomst even rond gekeken,en daarna advies gekregen een diverse modellen geprobeerd. Gevraagd naar de levertijd,en de fiets die ik wilde was binnen een week te leveren. Alle afspraken werden netjes nagekomen en kreeg een seintje wanneer de fiets opgehaald kon worden.

Boere Sr. Komt binnen 2 dagen terug op zijn geboden inruil bedrag

De heer Boere Sr. is niet te vertrouwen bij het komen tot een inruil trans actie. Op 10 juni 2021 heb ik de Dutch ID Shadow 85 TR Auto GPS Belt D53 Kox Black t.w.v. € 5.099,00 incl BTW geleverd gekregen welke ik bij zijn zoon Viktor heb gekocht. Daarbij is ingeruild en Kalkhoff e-bike voor een bedrag van € 900,00 incl BTW. Mijn situatie is dat ik op 3 september a.s. 15:30 uur uit het leven stap d.m.v. euthanasie, daar ik de kanker en hersenbloeding niet kan overwinnen. De nieuwe fiets heb ik niet gebruikt wegens ziekenhuis opname etc. Kortom is fonkel nagels nieuw. De situatie begin augustus aan Viktor voorgelegd en verzocht om mee te denken om te komen tot een bevredigende oplossing. Dhr. Boere sr. werd in stelling gebracht en kwam met een bod van € 3.500,==. Dat was schrikken echter met mijn argumentatie heb ik getracht het bod te laten verhogen. In tegenstelling tot mijn wens, verlaagde de heer Boere sr. zijn gedane bod van € 3.500,== naar € 3.000,== terwijl ik uiteindelijk akkoord ben gegaan met € 3.500. Een verlies van 31%. Dhr. Boere wenste terug te komen op zijn bod. Een ieder heeft recht op het zijne, echter terugkomen op je bod, is onfatsoenlijk. Dhr. Boere sr. tracht zichzelf rijk te rekenen en komt van een koude kermis thuis! Kortom bij de heer Boere sr. moet je niet zijn om een fiets t.w.v. € 5.099,== incl BTW te kopen!

Fantastisch!

Bij Boere Fietsplezier heb je al plezier voor je gaat fietsen. Er hangt een prettige sfeer en er staan veel verschillende fietsen. Er wordt echt tijd voor je genomen. Ik had nog nooit op een E-bike gefietst en dus kreeg ik "fietsles". En ook daar werd veel tijd aan besteed. Toen ik mijn keuze had gemaakt moest daar wel een andere stuurpen in maar ik kon hem dezelfde dag nog ophalen. Wij zijn echter (in overleg) de andere dag gegaan en ook toen werd weer volop tijd besteed aan het uitleggen wat er was gebeurd, het afsluiten van een goede verzekering en dat alles onder het genot van een kopje koffie. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

Echt de tijd nemen voor de perfect fiets

Na maanden lange revalidatie voor mijn gebroken rug en nek adviseerde het revalidatie centrum om naar Broere Etten-Leur te gaan. Vervolgens naar Broere gegaan met de verwijzing voor een passende fiets. Ze hebben echt veel tijd besteed om de perfectie fiets voor mij te vinden. Ben superblij met mijn nieuwe fiets! De service is ook geweldig en zeker ook na de koop van de fiets.

Een bedrijf met vakmanschap en aandacht voor de klant

Bijzonder goed geholpen bij de aanschaf van mijn Riese en Muller Nevo GT touring e-bike. Door de zeer uitgebreide en vakkundig voorlichting heb ik een goede keuze kunnen maken. Ik ben dan ook zeer blij met deze voor mij fantastische fiets.

Ruime keuze en ervaring in e-bikes

Ik ben goed geholpen in de winkel, ervaren fiets experts. Dat geeft vertrouwen om een fiets te kopen. Voor service mag je altijd binnen lopen dat maakt voor mij het verschil om naar de specialist in mijn dorp te gaan in plaats van een paar tientjes besparen met online kopen.

Vakmensen waar je op kunt rekenen

Fijne rijwielhandel waar service nog heel gewoon is. Heb er inmiddels twee Riese und Muller speed pedelecs gekocht welke zeer goed bevallen. Mocht er toch wat mee aan de hand zijn wordt je hier goed en bovendien snel geholpen. Aanrader!

Prettig geholpen

Prettig geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dutch Id ebike gekocht bij Boere. De fiets werd zeer snel geleverd. Er werd vriendelijk en ruim de tijd genomen voor de uitleg van alle functies. De servicebeurten zijn al ingepland. Alle zorg wordt uit handen genomen. Fijne service dus.\r\nOverall een 9, er moet ruimte blijven om het altijd beter te willen doen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet opdringerig, vakkundig en prettig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, servicegericht, gezellig \'dorps\' en dichtbij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke en hulpvaardige mensen die goed met je meedenken.\r\nLeuke vlot ingerichte winkel.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte fiets

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed geholpen!\r\nEn ook fijn dat je mocht proefrijden.\r\n\r\nGoede service en vriendelijk. \r\nMijn dochter is blij met haar mooie fiets!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de buurt gezocht naar een Stromer-dealer. Diverse bedrijven kwamen eruit rollen. Een fiets verkopen kan iedereen echter Boere Fietsplezier onderscheidt zich door de juiste kunde, aandacht, vriendelijkheid maar vooral dat ik de fiets twee dagen mee mocht nemen om te proberen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede adviezen en heel deskundige mensen. Wij hebben elders anders meegemaakt. Super vriendelijk en heel klantgericht. Wij adviseren jullie zeker bij anderen.

Vincent van Goghplein 20

4872BB Etten-leur