Reactie van het bedrijf
Goedemiddag Andreas zou je dan ook aan alle mensen die dit lezen willen vertellen dat toen u in de eerste week een probleem met de auto had wij dit gratis voor u gemaakt hebben en dit ons een bijna een hele dag aan uren heeft gekost, helaas kwam er toen al moeilijk dankjewel vanaf van uw kant. En zou je ook aan de mensen willen vertellen dat je een auto ingeruild hebt bij ons , met een ernstige waterlekkage in de auto, waar ik vervolgens weer heel veel werk aan gehad heb om dit klaar te maken. Maar dat was u natuurlijk niet bekend. Het is jammer dat er mensen bij zijn die reacties plaatsen om bedrijven te schaden, terwijl het niet helemaal terecht is, u moet misschien begrijpen dat wij deze auto’s ook inkopen zonder dat wij in elk onderdeel kunnen kijken of het nog goed is, de auto is immers 15 jaar oud. Jammer dat u zelf niet redelijk bent anders hadden we het vast op kunnen lossen met elkaar. Mocht u ooit weer rustig in uw hoofd zijn staat de koffie uiteraard gewoon weer voor uw klaar!
Met vriendelijke groet,
Stefan