Goed en vakkundige

Neemt de tijd om alles uit te leggen, weet waar hij over praat. Prima auto bedrijf zeker aan te bevelen!

Alles Top en persoonlijk geregeld, van eerste gesprek tot ophalen van de auto !

Top geregeld ! Zou iedereen een bezoek aanraden!

very positive experience

Arjan was very helpful and could accommodate my requirements. Even after the sale he provided extra service to make sure I was fully satisfied.

• Would you recommend us? Yes

TOP ervaring en zeer professioneel!

Tijdens onze zoektocht vrijblijvend contact gezocht met Arjan en direct reactie ontvangen. Zeer adequate opvolging, transparante informatie en duidelijk communicatie. Na ons bezoek aan Autozaak.nl in Almere vriendelijk en professioneel ontvangen. Goede uitleg, proefrit en realistisch bod op onze inruilauto gehad. Bij de aflevering was de auto top gepoetst, volle tank en na de administratie en betaling met een zeer goed gevoel de weg op met onze nieuwe bolide. Samengevat: onderscheidend aanbod, betrouwbare en innovatieve auto ondernemer, hoge gunningsfactor en een goed gevoel aan overgehouden.

Uitermate tevreden over de persoonlijke benadering van Arjan, die enthousiasme uitstraalt. Een man met hart voor de zaak, de auto, en absoluut de tijd neemt. Zeer content met deze manier van auto kopen.

In één woord; geweldig!

Dit is hoe het elke keer zou moeten zijn! Een verkoper die niet alleen hart voor zijn zaak heeft maar ook verstand van de auto's die hij verkoopt. Je kunt aan alles zien dat Arjan plezier heeft in wat hij doet. Van het allereerste contact, via de proefrit(ten) naar de uiteindelijke koop en afwerking. Altijd correct en nooit te beroerd om een extra stap te zetten voor jou als koper. Kan Arjan en zijn auto's alleen maar aanraden!

AUTOZAAK is een goed en betrouwbaar bedrijf

Heb een prachtige Porsche Macan bij Arjan gekocht. Ben zeer tevreden over de wagen en over de wijze waarop Arjan mij de Macan heeft verkocht. Nogmaals hartelijk dank. Vriendelijke groet, Henk Vrielink.

Erg prettige aan- en verkoop ervaring

Prettig aan- en verkooptraject met aandacht voor de expliciete en impliciete wensen van mij als klant.

Snel, accuraat, duidelijk en uitstekende service

Duidelijk verhaal, goede service en aandacht voor de klant.

Arjan heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd! Nogmaals bedankt! Mitchel Oude Nijhuis - Kees Smit Tuinmeubelen

zie hieronder

Zeer leuke en fijne ervaring met Arjan en ik ben zeer persoonlijk en oprecht geholpen.

Top service!

Een bijzonder prettige ervaring met het kopen van een jong gebruikte auto. Arjan weet goed waar hij het over heeft en nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Hij was zeker niet opdringerig in het verkooptraject en ook nadat de deal gesloten was bleef hij servicegericht, betrokken en oprecht geïnteresseerd in of alles naar wens was.

Mijn 3de auto bij Autozaak

Super mooie Tesla Model 3! Weer een mooie deal kunnen maken :)

Top! Goede en uitgebreide voorlichting, geduld, service

Goed en uitgebreid voorgelicht, zowel over de te maken keuzes (benzine of toch diesel), transparant in de afkomst en historie van we auto en prima service!

Ik voel me gewaardeerd als klant.

Van begint tot eind zeer goed geholpen. Arjan neemt alle tijd om zaken goed te regelen. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Helderen communicatie en geen nonsens. Erg fijn.

Prima geholpen en een goede uitleg bij aflevering.

Prettige ervaring en : auto gekocht !

Na lang op internet gezocht en vergeleken te hebben, autozaak gebeld voor een afspraak en een proefrit in een Mini Cooper “S”. Relaxed ontvangen en na een relevante uitleg een stukje gereden. De vrouw was meteen overtuigd : dit wordt um ! Het verkoop proces ging verder ook erg gemoedelijk, onze complimenten aan Arjan. Overdract 2 weken later ivm. vakantie was ook prima geregeld, werd zelfs opgehaald van het station. Kortom, een goede positieve ervaring. Prima auto voor een aantrekkelijke prijs. Fijne, relaxed sfeer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een BMW 335I GT. Na een vervelende ervaring bij een BMW dealer kwam ik terecht bij Autozaak.nl. Wat een verademing.\r\nArjan Boer is een echt deskundige auto-enthousiast en na een kopje koffie en een zeer gezellig gesprek gingen mijn zoon en ik de garage in om de auto te bekijken. Ondanks alle drukte nam hij alle tijd voor ons en legde ons alle belangrijke functies geduldig uit en gaf hij achtergrond informatie over de BMW. Hierna begint voor ons de proefrit. Wat een prachtige auto. Na enige overleg thuis en een nachtje erover slapen de auto dus gekocht en de volgende week opgehaald. Met de auto en een flesje rose weer naar huis. Super tevreden. Bedankt Arjan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden vanwege de mooie auto\'s die worden aangeboden en daarnaast zijn ze erg klantvriendelijk. Niet pusherig of wat dan ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Erg vriendelijk geholpen. Ze hebben de auto gevonden die ik wilde, met nagenoeg exact de gewenste specificities. Dik tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaring. Voor het eerst niet bij een Merkdealer, maar geen probleem; Arjan is kundig, neemt de tijd en heeft een geweldige auto geleverd.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben ontzettend professioneel en kundig geholpen. Service was top. Verkoper had een zeer grote gunfactor, waardoor ik graag de auto bij hem wilde kopen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is heel goed, ik ben heel goed geholpen en ze hebben goed de tijd genomen om me alles te vertellen en toen ik de auto kwam ophalen ook heel goed uitleg gehad over de werking van de auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke ontvangst en uitermate deskundig advies. Zeer positief verrast over de persoonlijke aandacht en het meedenken. \r\nAanrader!

Palmpolstraat 12

1327CG Almere