Wederom snel en vakkundig geholpen zoals ik van ze gewend ben.
De afspraak is volgens planning verlopen. Ik ga ervan uit dat er vanuit vakmanschap gewerkt wordt en dat het betrouwbaar is. Ik heb de kennis niet om alles te controleren.
Prima service, normale prijzen en deskundig personeel. Ook altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ik ken dit bedrijf al jaren en blijf zeer enthousiast over hun service en bekwaamheid.
Kom al jaren bij Tim en Stan, fijne jongens en een No-nonsens mentaliteit. Een fijne garage in Almere.
Gewoon top!
Weer voor een beurt en APK geweest. . weer perfect geregeld.
Vlotte service.
Snel geholpen, altijd met een gastvrij gebaar.
Heb hier een auto gekocht volgens verkoper bleek de auto perfect te zijn maar bleek toch de draagarmen zwaar versleten te zijn kosten van 600 euro helaas. Bij het inruilen van je auto word er gezegd dat hun er eigenlijk niks aan verdiennen en het naar export zal gaan om mij blij te maken staat het de volgende dag gewoon nog op marktplaats en op hun eigen verkoop site. Heel erg jammer dat er om zulke kleine dingen gelogen word.
Goedemiddag Tolga, Jammer dat u het zo ervaren heeft. Ik verwacht niet dat de draagarmen versleten zullen zijn omdat deze in 08-2018 allemaal vervangen zijn bij de vooras, en in 03-2017 bij de achteras inclusief de achterasrubbers. Wij zijn verplicht om een auto te koop aan te bieden als deze op bedrijfsvoorraad staat, als u het RDW raadpleegt zult u ook zien dat de Corsa die u inruilde de volgende dag geëxporteerd is. Ik denk ook niet dat u snel een Mercedes zult aantreffen met deze kilometerstand die in zulke goede staat verkeerd als degene die u bij mij heeft aangeschaft. Desondanks wil ik u nog wel veel plezier wensen met de Mercedes. Met vriendelijke groet, Stanley Kemper Autobedrijf Kemper Almere
Goede en snelle services, denken ook met je mee.
Mijn remmen vertoonden kuren en Autobedrijf Kemper ontdekte dat de garage waar ik een onderhoudsbeurt had laten doen een grove fout had gemaakt. Dankzij deze vakkundige diagnose (en foto's) moest de betreffende garage de auto kosteloos repareren.
We werden snel en vakkundig geholpen!
APK en service maken het autootje weer als nieuw.
Klantvriendelijk. Goede informatie. Een halve werkdag voor een grote beurt met wat extra's is wel wat ruim gesteld (arbeidsloon).
Hele vriendelijke mensen die ook goed meedenken met de klant, maar je ook een passende en eerlijke oplossing aanbieden. Daarnaast vind ik de medewerker Tim, een oprechte eerlijke en aardige jongeman die me met de onverwachte schokkende situatie met de auto, goed doorheen helpt met het vervolgproces( wat eigenlijk buiten hun service valt). Wat een topservice!
veel gelachen maar zeker ook goed werk geleverd
Netjes, schoon, snel, ervaren en klantvriendelijk. Wij komen graag terug, hartelijk dank voor de service!
Alles was goed. Een minpuntje: niet gezien bij 1e 1e keer langsgaan om afspraak te maken dat er ipv winterbanden all seasons banden onder de auto zitten. Wel netjes bij bellen inzake t onderhoud verteld dat de banden all seasons zijn.
Stanley, Tim en medewerkers zijn echte toppers. Toen m,n 7 serie het opeens niet meer deed kwamen ze snel in actie. Auto werd netjes opgehaald en binnen een dag deed hij het al weer. Deze garage is een echte aanrader. Nog bedankt mannen voor de snelle en goede service . Mvg.Richard.
Had een lastig probleem waar ik met de merkgarage niet uitkwam. Snel open en vakkundig geholpen bij Kemper
Mijn nieuwe auto bij Kemper gekocht, zeer tevreden over de service en kwaliteit. Deze jongens werken echt met passie voor het vak!
Goede ontvangst en prettig geholpen
Dit is de keer dat ik mijn auto naar Autobedrijf Kemper gebracht en ik werd keuring gebeld met wat er moest gebeuren met mijn auto voor de grote onderhoudsbeurt. In de middag heb ik auto weer opgehaald en het rijdt weer als nieuw.
Eerlijk, vakkundig, transparant.
Palmpolstraat 96
1327CJ Almere
Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht