Goede service netjes geholpen zeker aan te raden
Prima snelle service
Kom al jaren bij deze jongens, weten van aanpakken. Altijd eerlijk advies en tips. Helpen waar nodig en wijzen je op kritieke punten. Kortom één van de weinige goede garages hier in Almere.
Zeer goed geholpen en geadviseerd met mijn volkswagen golf gti. Ook zeer snel met het opsporen en verhelpen van storingen.
Van APK tot motor wissel heb ik hier al laten doen en niets dan lof over alle facetten (prijsopgave, planning, feedback, service, facturering etc.)
Ik kwam voor alleen een APK keuring maar de meneer aan de balie zag in mijn papieren dat er al veel te lang onderdelen niet onderhouden waren. Na keurig overleg met mij heeft hij deze onderdelen de broodnodige onderhoudsbeurt gegeven. Daardoor was de rekening wel een stuk duurder maar kan ik weer jaren vooruit.
Gewoon prima
Het is mijn de tweede bezoek dus allebei service vind ik goed.
Eerste keer langs geweest voor APK vriendelijke en deskundige medewerkers
Prima en snel geholpen.
Ons gezin komt hier al jaren. Top mannen, altijd goud eerlijk en denken met je mee. Zeker een aanrader.
Het gevoel is goed te noemen. Schone garage. Een leenauto. Fijne communicatie.
Gemaakte afspraken worden netjes nagekomen en alles gaat altijd in overleg. Zeer vakkundig en super nette garage, kan ze zeker aanbevelen : )
Staan altijd voor je klaar.
Netjes te woord gestaan. Reparatie goed gedaan. Nog nooit zo lekker in mijn auto gereden. Ik kom zeker terug
geen
Snel en goed geholpen!
oke
Kleine beurt en APK uitgevoerd aan onze 19 jaar oude Citroen Saxo. Geen op of aanmerkingen.
Ik heb mijn auto ongeveer 6 maanden geleden bij gekocht. Hij rijd perfect !
Auto was in werkelijkheid nog mooier als verwacht en alles werd in één keer professioneel geregeld.
Fijn bedrijf
Ik ben zeer verast door de goede samenwerking
Opel Corsa uit 2007 gekeurd, koppelingsplaten vervangen en kleine beurt. Leenauto was een gratis optie maar achteraf geen gebruik van gemaakt. Vakmannen met passie voor hun vak, klantvriendelijk en meedenkend. Inmiddels vaste klant!
Palmpolstraat 96
1327CJ Almere
Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht