Staan altijd voor je klaar.
Zie boven
Goede service, deskundig!
Prettige manier van contact. Bespreekt eerst eventuele kosten voor te gaan handelen. Nette prijzen. Komt afspraken na, en werkt snel. Zeker een garage om bij terug te komen.
Hier bij Kemper onlangs een mooie occasion aangeschaft. Ze hebben een aantal geselecteerde occasions waar ze zelf 100% achter staan. Mooi bedrijf en aardige verkoper. Kom hier ook zeker terug voor het onderhoud aan mijn auto. Stanley en Tim bedankt! Groetjes fam. Kuijpers
Een goede en duidelijk advies omtrent reparatie aan de auto. Persoonlijke en vriendelijke benadering naar klant.
1ste keer Was prettig en snelle service
Ik kom hier al jaren omdat ze heel kundig zijn, persoonlijk en altijd goed werk leveren voor de beste prijs.
Omdat mijn auto niet helemaal lekker reed, heb ik 'm laten onderzoeken door de vakmannen van Autobedrijf Kemper in Almere. Uit hun analyse bleek dat de auto technisch niet in orde was en dat er de nodige verbeteringen plaats moesten vinden. Deze zijn allemaal en vakkundig uitgevoerd. De nota was realistisch en keurig gespecificeerd. De auto is nu veilig en betrouwbaar en rijdt beter dan ooit. Het werk is tot in de kleinste details uitgevoerd en ik ben tussentijds prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Vriendelijke heren bij Kemper, de koffie staat er altijd klaar.
Ik meldde mij met een probleem dat reparatie vroeg. Er werd direct een afspraak gemaakt voor herstel. Dit herstel is prima uitgevoerd en de prijs was zeker meer dan redelijk. Gedurende het herstel kreeg ik een leenauto ter beschikking. Hiermee was de service meer dan compleet.
DE vraag wordt direct kundig opgepakt, begrepen en beantwoordt. Een unieke service en kwaliteit tegen scherpe marktconforme prijzen. Ee.a. gerealiseerd door een team specialisten welke zichtbaar, merkbaar enthousiast en gemotiveerd zijn.
Na tien jaar bij andere garage weggegaan Nu klant bij garage Kemper Heel goed geholpen Weten waar ze het over hebben en kunnen je vertellen wat iets kost. Wij gaan zeker terug
Ik kom hier al een aantal jaar met 2 auto’s voor APK en onderhoud. Altijd eerlijk advies en deskundig onderhoud. Met een goed gevoel weer veilig de weg op!
Een tweedehands Polo gekocht bij Kemper. Smetteloze auto ondanks dat 15 jaar oud is. De ontvangst was uiterst vriendelijk, bovendien werd ik goed geholpen bij het afhandelen van verzekeringsdingen. Aanrader dus, deze garage.
Altijd een bedrijf wat voor de dag kan komen, netjes en goed geschoold personeel.
Goed, meedenkend en professioneel
Zocht een nieuwe garage voor onderhoud. Afspraak gemaakt voor een apk, auto was goed gekeurt en ik vroeg of ze olie te kunnen vervangen, dat was geen probleem. Prijs is normaal en redelijk.
Fijne eerlijke mensen, betrouwbaar en vakkundig.
Zoals je mag verwachten, maar niet overal krijgt.
Helder in communicatie, goede service
Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn, geven eerlijk advies over de reparaties die gedaan moeten worden. Als zeer positief ervaren.
kort geleden op zoek naar klein autootje voor schoondochter en bij kemper 1 gevonden een knappe Citroën c1 keurig afgeleverd met 6 maanden bovag... Helaas vorige week een probleem met de koppeling die bleef hangen. Auto reed nog wel dus afspraak gemaakt en bleek een hele nieuwe koppeling in te moeten, balen maar keurig netjes gerepareerd zonder enig gezeur en compleet kostenloos!!! Dat is nou service zo zijn der maar weinig Top geregeld mannen!!!!!
aardige mannen die je willen helpen. Voelde mij geen "nummer". Dus erg prettig
Palmpolstraat 96
1327CJ Almere
Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht