Klasse

Gemaakte afspraken worden netjes nagekomen en alles gaat altijd in overleg. Zeer vakkundig en super nette garage, kan ze zeker aanbevelen : )

Snelle service.

Staan altijd voor je klaar.

Goede en snelle service

Netjes te woord gestaan. Reparatie goed gedaan. Nog nooit zo lekker in mijn auto gereden. Ik kom zeker terug

• Deskundigheid/Vakmanschap

ik heb geen slechte ervaring

geen

Snel geholpen

Snel en goed geholpen!

oke

Goede en betaalbare service

Kleine beurt en APK uitgevoerd aan onze 19 jaar oude Citroen Saxo. Geen op of aanmerkingen.

Hele goeie ervaring bij Autobedrijf Kemper gehad

Ik heb mijn auto ongeveer 6 maanden geleden bij gekocht. Hij rijd perfect !

Geweldige ervaring !

Auto was in werkelijkheid nog mooier als verwacht en alles werd in één keer professioneel geregeld.

Nette snelle service

Fijn bedrijf

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik ben zeer verast door de goede samenwerking

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede garage met passie voor hun vak denken mee

Opel Corsa uit 2007 gekeurd, koppelingsplaten vervangen en kleine beurt. Leenauto was een gratis optie maar achteraf geen gebruik van gemaakt. Vakmannen met passie voor hun vak, klantvriendelijk en meedenkend. Inmiddels vaste klant!

Top.

Staan altijd voor je klaar.

Zie boven

Top!

Goede service, deskundig!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer netjes en vriendelijk geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettige manier van contact. Bespreekt eerst eventuele kosten voor te gaan handelen. Nette prijzen. Komt afspraken na, en werkt snel. Zeker een garage om bij terug te komen.

Super bedrijf!

Hier bij Kemper onlangs een mooie occasion aangeschaft. Ze hebben een aantal geselecteerde occasions waar ze zelf 100% achter staan. Mooi bedrijf en aardige verkoper. Kom hier ook zeker terug voor het onderhoud aan mijn auto. Stanley en Tim bedankt! Groetjes fam. Kuijpers

Betrouwbare en goede services

Een goede en duidelijk advies omtrent reparatie aan de auto. Persoonlijke en vriendelijke benadering naar klant.

Fijne service

1ste keer Was prettig en snelle service

Persoonlijk en eerlijk

Ik kom hier al jaren omdat ze heel kundig zijn, persoonlijk en altijd goed werk leveren voor de beste prijs.

Betrouwbaar en goede communicatie

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vakmanschap, oog voor detail en perfecte service.

Omdat mijn auto niet helemaal lekker reed, heb ik 'm laten onderzoeken door de vakmannen van Autobedrijf Kemper in Almere. Uit hun analyse bleek dat de auto technisch niet in orde was en dat er de nodige verbeteringen plaats moesten vinden. Deze zijn allemaal en vakkundig uitgevoerd. De nota was realistisch en keurig gespecificeerd. De auto is nu veilig en betrouwbaar en rijdt beter dan ooit. Het werk is tot in de kleinste details uitgevoerd en ik ben tussentijds prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Vriendelijke heren bij Kemper, de koffie staat er altijd klaar.

Prima service, uitstekend resultaat

Ik meldde mij met een probleem dat reparatie vroeg. Er werd direct een afspraak gemaakt voor herstel. Dit herstel is prima uitgevoerd en de prijs was zeker meer dan redelijk. Gedurende het herstel kreeg ik een leenauto ter beschikking. Hiermee was de service meer dan compleet.

Palmpolstraat 96

1327CJ Almere

Over Autobedrijf Kemper

Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht